Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Και φαντάσου τώρα, να βγει η Blizzard και να πει :

''Μάγκες, 15/5/2013 εννοούμε, όχι 15/5/2012''

:)

ετοιμάσου για επικό April Fools' Day...

Δημοσ.

GIEF!!!!

Μόλις παρείγγειλα την CE από amazon......πιασοκωλέ αλλά τι να κάνωωωωωωωωωωω :lol:

γιαιτ αμαζον? μετα το φιασκο με το swtor δεν ξαναπαιρνω απο εκει τιτλους που θελω να εχω απο την 1η μερα κυκλοφοριας

Δημοσ.

γιαιτ αμαζον? μετα το φιασκο με το swtor δεν ξαναπαιρνω απο εκει τιτλους που θελω να εχω απο την 1η μερα κυκλοφοριας

Για να την πάθεις σαν το swtor?

Δημοσ.

α) 15 έτσι κι αλλιώς πετάω για Βαρκελώνη και επιστρέφω στις 20. Θα με περιμένει στην πόρτα :lol:

β) Αν έχει 70 λίρες η συλλεκτική στο amazon πόσο θα έχει στην Ελλάδα (αν και εφόσον έρθει μιας και τελευταία δεν βλέπω να πολυέρχονται collectors);

γ)Δεν θα πάθω κάτι αν περιμένω μια δυο πέντε δέκα μέρες για να το παίξω. Το περίμεναμε τόσα χρόνια μερικές μέρες θα κάνουν την διαφορά; Την συσκευασία θέλω να κρατήσω στα χέρια μου προτίστως, να την ανοίξω και να γεμίσω με αυτήν την τρελή αίσθηση χαράς που μου προσφέρουν όλες οι CE της Blizz :) Tο παιχνίδι το πιθανότερο είναι να παιχτεί σε βάθος πολύ αργότερα......

Δημοσ.

Καλή τύχη παίζοντας online single player game με lag, χωρίς pause και LAN....ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω.

Έχω λιώσει όλα τα παιχνίδια της Blizzard από εποχής Warcraft II (αγοράζοντας τα όλα γνήσια και Collector's Editions τα περισσότερα), αλλά φτάνει πιά με την πειρατοφοβία τους δημιουργούν προβλήματα στον κανονικό χρήστη και πελάτη τους.

Δηλαδή δεν μπορώ να παίξω όταν ταξιδεύω, αλλά ούτε και στο σπίτι μου με φίλους, κι εκτός όλων αυτών όποτε θα μπορώ να παίξω κανονικά μπορεί να πέσει ο server ή το lag να είναι απαράδεκτο...

Κι όλα αυτά ενώ η Blizzard θα βγάζει ασταμάτητα παραδάκι από το ΑuctionHouse με real money...

Θα μου πείτε ότι δεν είναι η πρώτη φορά μιας και έγινε ήδη με το SCII και για το DiabloIII ανακοινώθηκε από πέρυσι το καλοκάιρι...αλλά είχα μια ελπίδα μέχρι τελευταία στίγμη μπας κι αλλάξουν γνώμη...κρίμα γιατί με τα παιχνίδια τους μεγαλώσαμε...

http://www.youtube.com/watch?v=suEGopUOHvU

για όποιον θέλει να δει παραπάνω πάνω στο θέμα αρνητικά στοιχεία του D3

Δημοσ.

Εντάξει το να πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο για να παίξεις το παιχνίδι ΜΟΝΟΣ σου, είναι από λίγο έως πολύ χαζομάρα.

Η Blizzard νομίζει ότι έτσι θα αποτρέψει την πειρατεία, Yeah Right, όπως την αποτρέπει με το SC2 και το WoW..

Το ότι δεν θα έχει Mods, επίσης δεν είναι ενθαρρυντικό, για το Auction House που θα είναι με Real Money δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Υ.Γ Μιλάει όντως ο Owen Wilson στο βίντεο ;

Δημοσ.

Αυτο με το AH δεν νομίζω οτι τελικά ισχύει δεν θα παίζουν real money, το μόνο που νομίζω θα μπορείς να κανεις ειναι να μετατρέπεις τα gold σε bucks η κάτι τέτοιο και να αγοράζεις πράγματα μονο απο το site της blizzard. Με οσους εχω μιλήσει το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει για το diablo 3 ειναι για το AH και πως θα βγάλεις λεφτά , και προσωπικά ουτε καν με εχει απασχολήσει το θέμα.

Το diablo για το παιχνίδι που ειναι και εκει που απευθύνεται θα ειναι μια χαρά για εμένα, μπορείς να το παίξεις single player μόνος σου μπορείς και με παρέα για extra διασκέδαση, οτιδήποτε αλλο απο εκει και πέρα μου φαίνεται υπερβολικό και για ενα παιχνίδι που ακόμα δεν εχει βγεί και πιστέψτε με στο beta ειναι πολύ ελλειπές και δεν εχεις να κάνεις και πολλά πράγματα.

Edit : Αυτο με το offline mode ειναι σωστό και συμφωνώ εν μέρη για αυτούς που απλά θέλουν να το έχουν στο laptop να πάνε πχ διακοπές και να παίζουν, το θέμα πειρατείά που θέλει να αποφύγει δεν το σχολιάζω καν.

Σε αυτο το θέμα (offline mode) ισως πρέπει να το ξανα κοιτάξει λίγο

Δημοσ.

ανυπομονω να ξαναφτιάξω hardcore mode χαρακτήρα! πεθενεις και τελος,παει! Τοσα χρονια αναμονη, ελπίζω τελικά να την αξίζει...

Δημοσ.

Πω πω φιλε μου τι αναμνήσεις μου 'φερες τώρα. Το Diablo I ήταν το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα multiplayer. Με dial up με αναλογική γραμμή και ταχύτητες < 31.200..

Το Diablo 2 το παράτησα εξαιτίας των ελεεινών συνδέσεων με το battle.net, και συγκεκριμένα όταν εξαιτίας ενος τεράστιου lag πέθανε ο hardcore χαρακτήρας που με κόπο και ιδρώτα είχα φτάσει στο lvl 35.

Ας μη γελιόμαστε... Θα λιώσουμε όλοι... Τουλάχιστον για την ηλικία μου που το diablo Ι ήταν από τα πρώτα σοβαρά παιχνίδια που έπαιξα σε PC (δεν μετράω rick dangerous, boulder dash, r-type, arkanoid κτλ.) είναι αξίωμα ότι θα το αγοράσω και θα λιώσω...

Δημοσ.

αλλη μια μετριοτητα (εκτος των πολυ κολημενων που θα το παρουν για το ονομα και τις αναμνησεις) για την Blizzard... κριμα περασαν τοσα χρονια και τωρα που δεν παει πια τοσο καλα το WoW αποφασισαν μετα απο 523 αναβολες να το κυκλοφορησουν (το παλιο team βεβαια εχει φυγει εδω και καιρο για αλλες πολιτειες).. :mad:

Μετριοτητα? πως? το ειδες? το επαιξες στην τελικη εκδοση και δε το ξεραμε? κατσει να βγει και θαβεις..αμαν με τους κριτικους του καναπε.

Δημοσ.

Πω πω φιλε μου τι αναμνήσεις μου 'φερες τώρα. Το Diablo I ήταν το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα multiplayer. Με dial up με αναλογική γραμμή και ταχύτητες < 31.200..

Το Diablo 2 το παράτησα εξαιτίας των ελεεινών συνδέσεων με το battle.net, και συγκεκριμένα όταν εξαιτίας ενος τεράστιου lag πέθανε ο hardcore χαρακτήρας που με κόπο και ιδρώτα είχα φτάσει στο lvl 35.

Ιδρωσες για lvl 35 και μολις σου πεθανε το παρατησες? Που να τον εχανες σε lvl >90 ... με το δαχτυλο στο shut down ημασταν και προσευχες οταν laggare .... Καλως να ερθει , αν και τα χρονια περασαν θα το παρω τιμης ενεκεν για τα 2 χρονια που εχασα απ την ζωη μου για το DII.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...