Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πολυετής αναμονή φτάνει στο τέλος της και πλέον έχει συγκεκριμένη ημερομηνία αφού η Blizzard ανακοίνωσε σήμερα ότι το Diablo III θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 15 Μαΐου.

Έχοντας ανακοινωθεί αρχικά το 2008, η Blizzard σίγουρα δε βιάστηκε να κυκλοφορήσει το επόμενο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς και μία από τις πιο επιτυχημένες όλων των εποχών στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών.

Δώδεκα ολόκληρα χρόνια μετά το Diablo II, οι gamers θα ξαναγυρίσουν στον κόσμο του Sanctuary επιλέγοντας έναν από τους 5 διαθέσιμους χαρακτήρες όπως τον Barbarian, Monk, Witch Doctor, Demon Hunter και Wizard.

Οι προπαραγγελίες ξεκινάνε σήμερα από το battle.net, την διαδικτυακή υπηρεσία της Blizzard, όπου το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα στις 15 Μαΐου στην τιμή των $59.99. Στην ίδια τιμή θα διατεθεί το παιχνίδι σε DVD-Rom για Windows XP, Vista, 7 και Mac.

Link.png Site: battle.net

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

40 euro με free μεταφορικά από amazon.co.uk, ευχαριστώ αλλά δεν με βλέπω να το αγοράζω απευθείας από Blizzard ούτε από ελληνικό κατάστημα...

Δημοσ.

40 euro με free μεταφορικά από amazon.co.uk, ευχαριστώ αλλά δεν με βλέπω να το αγοράζω απευθείας από Blizzard ούτε από ελληνικό κατάστημα...

Ακριβώς.

Επίσης παιδιά δεν έχει σχέση με το 2(είμαι στην beta ένα μήνα τώρα). Είναι ένα υπεραπλουστευμένο dungeon crawler για loot whores. => Αγορά από την πρώτη μέρα για μένα.

Δημοσ.

Ας μη γελιόμαστε... Θα λιώσουμε όλοι... Τουλάχιστον για την ηλικία μου που το diablo Ι ήταν από τα πρώτα σοβαρά παιχνίδια που έπαιξα σε PC (δεν μετράω rick dangerous, boulder dash, r-type, arkanoid κτλ.) είναι αξίωμα ότι θα το αγοράσω και θα λιώσω...

Δημοσ.

Ξερουμε πως θαναι το Tristram Theme στο D3? εχουν βγαλει κανα sample?

Εδώ είσαι

http://www.youtube.com/watch?v=fNpHkPyfTDY

βέβαια παίζει να έχει αλλάξει,μιας και ανα κάποια patches το άκουγα διαφορετικό

αλλά είναι κάπως έτσι...

On another note

Φυσικά και θα το λιώσουμε,εδώ την beta και την έχω λιώσει,δεν έχω βαρεθεί ακόμα.

Μια χαρά θα είναι το game.

Preordered.

Δημοσ.

και τί γίνεται άμα είναι φόλα σα το duke nukem;:devil:(το είχα προβλέψει και αυτό..)..Για να έρθει να το δοκιμάσουμε όμως..

Αλλά γιατί να μπει στα νέα :mrgreen: ;

Δημοσ.

και τί γίνεται άμα είναι φόλα σα το duke nukem;:devil:(το είχα προβλέψει και αυτό..)..Για να έρθει να το δοκιμάσουμε όμως..

Αλλά γιατί να μπει στα νέα :mrgreen: ;

/call 666

-Ναι, εμπρός; Διάολε εσύ;

-Ναι εγώ.

-Έλα να σου πω, έχουμε εδώ έναν, τον xtrmsnpr που ρωτάει γιατί να μπει στα νέα η ημερομηνία κυκλοφορίας του diablo III... τι να του απαντήσω;

-Πες του θα τον πάρω έγω, να του εξηγήσω.

-ΟΚ man, τα λέμε 15-5, sorry για την ενόχληση!

Φίλε μου, σε λίγο θα σε πάρει ο διάολος! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (<-ΑΣΤΕΙΟ)

Δημοσ.

Ε όταν βγάζει η Blizzard ανακοινώση μπαίνει στα νεα! Εδώ έχουμε φάει στη μάπα chrome/firefox updates, το Diablo σε χάλασε? :mrgreen:

Δημοσ.

Στην τρόπο αποστολής επέλεξες "FREE Super Saver Delivery (3-10 business days)";

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...