Erevodifwntas Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 το thread ξεκίνησε 15 Μαρτίου. Το πήρα στις 29. Αυτό δεν είναι 3 μέρες (εκτός κι αν ήμουν τόσο τυχερός, όπου έληξε και ξαναξεκίνησε για 3 μόνο μέρες). Στα 239 θα το σκεφτόμουν καθώς με λίγο παραπάνω παίρνεις το nokia 710. Η οθόνη του Samsung τα σπάει, αλλά τα Nokia έχουν καλύτερο software.
narta Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 το thread ξεκίνησε 15 Μαρτίου. Το πήρα στις 29. Αυτό δεν είναι 3 μέρες (εκτός κι αν ήμουν τόσο τυχερός, όπου έληξε και ξαναξεκίνησε για 3 μόνο μέρες). Στα 239 θα το σκεφτόμουν καθώς με λίγο παραπάνω παίρνεις το nokia 710. Η οθόνη του Samsung τα σπάει, αλλά τα Nokia έχουν καλύτερο software. Καλυτερο software? Το Nokia Drive, Nokia Maps και Nokia Transport που μπορουν να περαστουν και στο Samsung? Εχω το Samsung Focus S εδω και 2 μηνες. Το Nokia Lumia 900 που ΘΑ κυκλοφορήσει εχει τα ιδια τεχνικα χαρακτηριστικα - και λιγο χειροτερη οθονη για την ακρίβεια μιας και του Focus S ειναι SAmoled Plus. Σε αυτα τα λεφτα ειναι απαιχτο το Omnia W
makalaba1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Το είδα σήμερα στο Πλαίσιο στο Mall στα 199 ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται
default Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Το είδα σήμερα στο Πλαίσιο στο Mall στα 199 ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται Σφραγισμενο? Γιατι δεν το εχει ουτε στη σελιδα του πλαισιου καν.
makalaba1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Κι εμένα μου έκανε εντύπωση οτι δεν το έχει στην ιστιοσελιδα του το Πλαίσιο. Θα περάσω πάλι από Δευτέρα έτσι κι αλλιώς και θα ρωτήσω αν είναι εκθεσιακό ή όχι.
spartacus Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 το παρήγγειλα και θα μου ερθει σε 2 ημέρες, αλλά βρε παιδιά δεν έχει gps; ή κατάλαβα λάθος; επίσης δεν θα μπορω να στελνω με ΒΤ ουτε φωτο;
Erevodifwntas Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 το παρήγγειλα και θα μου ερθει σε 2 ημέρες, αλλά βρε παιδιά δεν έχει gps; ή κατάλαβα λάθος; επίσης δεν θα μπορω να στελνω με ΒΤ ουτε φωτο; Έχει GPS και λειτουργεί μια χαρά. Με το BT δε μπορείς να στείλεις τίποτα, αλλά δε μου έχει χρειαστεί και ποτέ. Αν θέλω να στείλω κάτι, υπάρχει το Mail
spartacus Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αλλα να ρε παιδί μου μπορεί να θέλω να στειλω σε άλλο κινητο μια φωτο ή ενα mp3, αν ξεκλειδώσω τα wp θα μπορώ να στέλνω με ΒΤ;;
ioannis8558 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αλλα να ρε παιδί μου μπορεί να θέλω να στειλω σε άλλο κινητο μια φωτο ή ενα mp3, αν ξεκλειδώσω τα wp θα μπορώ να στέλνω με ΒΤ;; δεν εχουν ξεκλειδωσει ακομη οι συσκευες που ηρθαν εξαρχης με wp mango (gen. 2), αλλα αν τα ξεκλειδωσεις τοτε ναι, ελπιζουμε τα wp8 να ειναι πιο "οpen" (α, και συνηθως ερευνα για την δυνατοτητες του λειτουργικου μιας συσκευης γινεται πριν την αγορα της!)
aristidis540 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 δεν νομιζω να ειναι τυχαιο οτι ενας στους 100 παιρνει wp. εκτος εαν δεν βλεπουμε κατι εμεις οι 99 .(ουτε τυχαιο γεγονος που εχουν γεμισει οι αγγελιες με lumia 800)
deliol Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Για όποιον ενδιαφέρεται, στο MediaMarkt Ρέντη το Omnia W έχει 199 ευρώ, πέρασα και το είδα χτες...
Erevodifwntas Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αλλα να ρε παιδί μου μπορεί να θέλω να στειλω σε άλλο κινητο μια φωτο ή ενα mp3, αν ξεκλειδώσω τα wp θα μπορώ να στέλνω με ΒΤ;; Πραγματικά το Μπλε Δόντι το είχα χρησιμοποιήσει μόνο μία φορά τα τελευταία 10 χρόνια για μία εργασία μου... Α και μία φόρα για να φάω διαφήμιση στα village. Παραείναι αργό για να το χρησιμοποιήσω για οτιδήποτε... τώρα για το ότι 1:100 αγοράζει wp7, απλά να θυμίσω ότι τόσο ήταν και το android κάποια στιγμή ;-) Το πρόβλημα του λειτουργικού δεν είναι το άνοιγμα (αν ήταν θέμα ανοίγματος, τότε τα WM θα ήταν τα κυρίαρχα), αλλά άλλα πολύ πιο σημαντικά.
Reissistm Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Τελικά το plaisio το έχει 199 και στο site. Τι παίζει με το κινητο και είναι τοσο φθηνο? Αξίζει τελικά η αγορά του? Ώς χρήστης android, βρίσκω ότι μου χρειάζεται σε εφαρμογές. Στα windows π.χ. τράπεζες κλπ δεν υπάρχουν στο market. Το interface όμως και η ευχρηστία του WP είναι πολύ δυνατά. Αξίζει για κάποιον που χρειάζεται νέο κινητό να αφήσει το Android και να το αγοράσει? Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι κατάτην γνώμη μου ότι θα πάρει τις αναβαθμίσεις και δεν θα εξαρτάται από την εταιρία αλλά από την MS γιατί με το android έχει παραγίνει. Σε 6 μήνες το κινητό έχει παλιώσει. Ενώ το WP ακόμη και μετά από χρόνο φαίνεται φρέσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα