Προς το περιεχόμενο

Samsung Omnia W I8350 - Window Phone 7.5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τα 199€ το τηλέφωνο είναι πάρα πολύ καλό.

Τώρα, αν σκεφτούμε τους δωρεάν χάρτες, και την υποστήριξη (πιστεύω) sim-toolkit από τη nokia (κάποιοι από μας έχουμε Cosmote 2in1) ίσως προτιμήσουμε το Nokia 710...

Eιναι πολυ καλοι οι χαρτες του οντως, και με την νεα εκδοση που θα παρει τωρα για τα Nokia Maps, διαβαζω πως θα λειτουργουν 100% offline happy.gif

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Εγω εδω και μερικες μερες εχω το Lumia 800 και εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενη (μεχρι τωρα ειχα ενα Nexus S). Αν και lower budget το omnia w δεν νομιζω να εχουν πολλες διαφορες οσον αφορα την αποδοση τους.. Οποτε στα 199 ειναι οντως πολυ καλη επιλογη.

Επειδη με απασχολησε το 8350 πριν βγει μαλιστα εδω η προσφορα, του εριξα μια (και δυο μπορω να πω) ματια. Ως "μανιακος (ερασιτεχνης) φωτογραφος", με πολλες μηχανες και καλες, ενα απο τα πρωτα που κοιταζω σε ενα τηλεφωνο ειναι η ποιοτητα φωτογραφιας του και βιντεο, ωστε να αποφευγω να κουβαλω μαζι μου μια μηχανη στην οποιαδηποτε αφορμη.

ΚΑΜΙΑ σχεση δεν εχει η καμερα του 8350 με το lumia800, το βιντεο ειδικα ειναι μερα με τη νυχτα, στην φωτογραφια δεν ειναι τοσο τραγικες οι διαφορες παρολα αυτα. http://www.gsmarena....0&idPhone3=3398 για οποιον θελει να δει την διαφορα!

Δεν μιλαω για διαφορα αποκρισης, cpu, chipset, οθονης κλπ αφου δεν την ξερω, αλλα η διαφορα στο βιντεο ειναι τετοια που ηταν deal breaker για μενα και επαψα να κοιταζω το omnia. Στα 199 παντως δεν ειναι ασχημη επιλογη, αλλα ισως υπαρχουν καλυτερες, αν οχι τωρα, σε 2-3 μηνες σιγουρα πολλες.

Δημοσ.

το skydrive δουλευει πολυ καλα :)

Ναι αν εχει και δωρο χωρο θα ειναι μια χαρα

Να ρωτησω και κατι μια και επεσε θαψιμο με το file system, γινεται με application να εχω κανονικο file system για χρηση μεσα απο το κινητο (οπως ο es file explorer στα android)

Αυτο με ενδιαφερει πιο πολυ απο το να συνδεετε με usb

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχτές το πήρα (και φαίνεται να υπάρχουν πολλά κομμάτια ακόμα στο mediamarkt):

κάμερα μέτρια

οθόνη πολύ καλή

βάρος ελαφρύ

αν δεν κάνω λάθος είναι το μόνο με μπροστινή κάμερα

Δεν ξεκλειδώνει (από όσο είδα)

αρκετά δυνατό ηχείο

όχι καλές εφαρμογές από τη Samsung (τόσο η NOKIA όσο και η HTC προσφέρουν off line χάρτες)

Πάντως για 199 ευρώ, μια χαρά (και ΔΕΝ είναι tango... αναρωτιέμαι, με τα tango οι τιμές θα φτάσουν τα 100 ευρώ; )

Δημοσ.

Κάνει βιντεοκλήση;

Yup. Αν και δεν το έχω δοκιμάσει (δεν έχω κάποιον να πάρω τηλέφωνο :-P). Πάντως με Skype λειτουργεί κανονικότατα.

Δημοσ.

...

Δεν ξεκλειδώνει (από όσο είδα)

...

Ξεκλειδώνει, αρκεί να έχεις την 7.10.7720 και όχι παραπάνω version.... ;-)

Μετά αναβαθμίζεσαι manual στην 8107 και παραμένεις ξεκλείδωτος... (περισσότερα στο xda...)

Όσο για τους χάρτες, αν είσαι ξεκλείδωτος μπορείς να βάλεις ότι θέλεις (Nokia, Navigon, κλπ) ;-)

Δημοσ.

Το θεμα ειναι αν θα το φερουν και τα mediamarkt της Θεσαλλονικης γιατι το Περιστερι πεφτει λιγο μακρια για μενα...

Δημοσ.

Εγώ μίλησα με το τμήμα κιν.τηλεφωνίας στις 18.30 σήμερα και μου είπαν 239. 199 ήταν προσφορά για 3 μέρες είπαν και έληξε την Πέμπτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...