aggeliki ts Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα Παιδιά, Βρήκα σε καλή τιμή το Samsung Omnia W I8350 και λέω να το αγοράσω.(http://www.prosfores4u.com/proionta-tecnologias/kinhth-thlefonia/prosfora-kinito-tilefono-samsung-omnia-i8350/) Είναι καλό αυτό το κινητό(γιατί σε εμφάνιση μου αρέσει πολύ ); Το έχει κανένας να μας πει καμιά καλή κριτική; Ή αν έχει χρησιμοποιήσει κανένας το ίδιο λογισμικό , γιατί το παλιό Windows Mobile μου είπαν ήταν ψιλοαποτυχία ...
Zandim Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 καλη τιμη και καλο κινητο. Απλα τα windows mobile δεν εχουν την πικοιλια εφαρμογων που θα βρεις στα android ή στο ios. Αν θες να τρεξεις συγκεκριμενες εφαρμογες στο κινητο σου ψαξε πρωτα αν σε καλυπτει το λειτουργικο. Το κινητο και καλη οθονη εχει και καλο πεξεργαστη. κανε και καμια βολτα απ το Myphone για να δεις τι λενε οι κατοχοι του κινητου
vadergr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 δεν καταλαβα.Τοσο το εχουν ολα τα media markt?Παμε κατευθειαν στο καταστημα η το κλεινουμε απο καπου πρωτα σε αυτη τη τιμη?
RipperRoo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 ειναι ιδανικη επιλογη σ αυτη η τιμη για WP, πηρα τηλ ομως και δυστυχώς υπαρχει ΜΟΝΟ ΣΤΟ M.MARKT ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. οποιος ειναι κοντα και ενδιαφερεται ας βιαστει να προλαβει
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 δεν καταλαβα.Τοσο το εχουν ολα τα media markt?Παμε κατευθειαν στο καταστημα η το κλεινουμε απο καπου πρωτα σε αυτη τη τιμη? Ειναι στο φυλλαδιο του Περιστεριου που μου ηρθε χθες με e-mail. Δεν παιρνει android.
Zandim Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 το οτι δεν παιρνει andorid πιθανον να το ξερει ο φιλος. Το θεμα ειναι για τι χρηση το θελει και αν θα το καλυψουν τα WM. Γιατι και το τηλεφωνο ειναι ποιοτικο και τα χαρακτηριστικα του πολυ καλα
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 κανε και καμια βολτα απ το Myphone για να δεις τι λενε οι κατοχοι του κινητου Περασα και εγω απο εκει χθες, δεν λενε και πολλα, πολυ λιγα μηνυματα στο θεμα του κινητου σχετικα. Καπου ενα τη βδομαδα σαν να λεμε. (τωρα που το ξαναβλεπω μαλλον μια το μηνα θα ελεγα. Οριστε για οποιον θελει να ελεγξει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316489 ) το οτι δεν παιρνει andorid πιθανον να το ξερει ο φιλος. Το θεμα ειναι για τι χρηση το θελει και αν θα το καλυψουν τα WM. Γιατι και το τηλεφωνο ειναι ποιοτικο και τα χαρακτηριστικα του πολυ καλα Σαφως πιθανοτατα να το ξερει, εγω ως ασχετος με τα smartphones δεν το ηξερα πριν ψαξω χθες, και το εγραψα μην την "πατησει" κανεις που δεν ξερει και το παρει νομιζοντας οτι εχει/παιρνει android.
keysmith Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Και να δώσεις 199€ πάρεις ένα κινητό που ΔΕΝ μπορεί να στείλει ούτε να λάβει αρχεία με BT? (πχ μια φωτογραφία, ένα ringtone). Kαι άλλα πολλά όπως να σου βγεί το λάδι για να παίξεις ένα mp3 ως ringtone.. (Χοοχοοχοο εν έτει 2012). Μετά αναρωτιούνται γιατί δεν πάει καλά στη Microsoft..
sigamhsoupw Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Αν δεν έχεις πρόβλημα με τους -όχι και πάρα πολλούς τελικά- περιορισμούς των WP και με τα live tiles που σε πολλούς δεν αρέσουν, τότε η εμπειρία χρήσης του λειτουργικού θα σε απογειώσει, ειδικά αν προέρχεσαι από κάποιο μονοπύρηνο android ή κάνα symbian. Προσοχή στους τερατοδάχτυλους, καθώς το σχετικά στριμωγμένο qwerty των wp είναι λίγο πόνος ...ξέρεις που!
default Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Διαβασα καποια reviews οπου το ζουμι λεει οτι εχει εξαιρετικη οθονη, πολυ γρηγορο σκρολαρισμα αλλα οχι εξωτερικη μνημη μονο την εσωτερικη (8gb βεβαια), μη υποστηριξη σε flash! και οπως ειπαν οι προαναφερθεντες δεν μπορεις να ανταλλαξεις η να μεταφερεις αρχεια παρα μονο μεσω zune! Παντως το hardware ειναι παρα πολυ καλο.
nek4d Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα Παιδιά, Βρήκα σε καλή τιμή το Samsung Omnia W I8350 και λέω να το αγοράσω.(http://www.prosfores4u.com/proionta-tecnologias/kinhth-thlefonia/prosfora-kinito-tilefono-samsung-omnia-i8350/) Είναι καλό αυτό το κινητό(γιατί σε εμφάνιση μου αρέσει πολύ ); Το έχει κανένας να μας πει καμιά καλή κριτική; Ή αν έχει χρησιμοποιήσει κανένας το ίδιο λογισμικό , γιατί το παλιό Windows Mobile μου είπαν ήταν ψιλοαποτυχία ... Πολυ καλη κ δελεαστικη προσφορα! Μονο μια παρενθεση, τα παλια windows μονο αποτυχια δεν ηταν, ειχαν κ εχουν χιλιαδες εφαρμογες, απλα λειτουργουσαν με πενακι (ή νυχακι ) και ξεπεραστηκαν απο την εξελιξη της χρησης των κινητων με δαχτυλο, κατι που εφερε σαν επανασταση το iphone κ ακολουθησαν μετα τα λοιπα γνωστα λειτουργικα συμπεριλαμβανομενων και των νεων windows. Επισης ηταν πολυπλοκοτερα σε σχεση με τα σημερινα, αυτο ομως εξαρταται κ απο τον εκαστοτε χρηστη. Τωρα για τις εφαρμογες στα νεα windows, περαν του οτι δεν παιζουν οι παλιες φυσικα, θυμαμαι οτι εχουν μεινει πολυ πισω απο android κ iphone, ας μας διαφωτισουν οι κατοχοι ή ακομη καλυτερα οσοι εχουν δοκιμασει τουλαχιστον 2 απο αυτα. Η microsoft εχει την δυναμη να τα στηριξει, δεν ξερω αν εχασε το τραινο, γιατι κυκλοφορουν καιρο τωρα αλλα δεν βλεπω τρελλη ανταποκριση...
moustakias Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Πολυ καλή και ποιοτική σαν συσκευή. Τώρα όσον αφορά τα WM αν το παλιό σου κινητό δεν ήταν Android 2 και μετα ή κάποιο iphone τότε πιστεύω θα μείνεις ικανοποιημένη. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2012 από moustakias
paranoid_gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Παιδιά για όσους ενδιαφέρεστε και για όσους δεν γνωρίζετε για τα WP(και οχι WM,γτ αυτο είναι άλλο λειτουργικό) ακούστε 2-3 πραγμάτα.Εγώ προσωπικά έχω ένα windows phone σχεδόν 10 μήνες.Η άποψη μου είναι οτι είναι ένα πολύ καλό λειτουργικό με πολυ καλή απόκριση και γενικά πολύ γρήγορο χωρίς κολλήματα. Όσον αφορά το μάρκετ αριθμεί πάνω απο 60.000 εφαρμογές.Πολύ λιγότερες βέβαια σε σχέση με τις 500.000 του android market,αλλά αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι ο ρυθμός με τον οποίο αυξάνονται οι εφαρμογές είναι εκθετικός.
imr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Αρχεια με BT δεν στελνουν ουτε τα iphone των 600 ευρω, και εφαρμογες για μενα χιλιες φορες λιγες και καλες. Εγω στο android shazam, pulse και gps χρησιμοποιω, τι να το κανω αν εχει μερικα εκατομυρια εφαρμογες και οι μισες ειναι για γατες που μιλανε? Android εχω και προσωπικα το ψηνω πολυ για WP οταν αλλαξω τηλεφωνο
deliol Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Αρχεια με BT δεν στελνουν ουτε τα iphone των 600 ευρω, και εφαρμογες για μενα χιλιες φορες λιγες και καλες. Εγω στο android shazam, pulse και gps χρησιμοποιω, τι να το κανω αν εχει μερικα εκατομυρια εφαρμογες και οι μισες ειναι για γατες που μιλανε? Android εχω και προσωπικα το ψηνω πολυ για WP οταν αλλαξω τηλεφωνο Συμφωνώ, και έχω Windows Phone 7 από πέρισυ όταν έβγαλε η Vodafone το HTC Trophy στα 199 ευρώ.... Η τιμή για το Samsung είναι αχτύπητη, πρόκειται για δεύτερης γενιάς Windows Phone 7.5 με όλες τις νέες προδιαγραφές της Microsfot (2 Κάμερες για skype, γυροσκόπιο για augmented reality εφαρμογές, 1.4 Ghz cpu, νέο GPU, κλπ) Στα λεφτά αυτά απλά δεν παίρνεις αντίστοιχο κινητό... Το λειτουργικό και όλα τα apps πραγματικά πετάνε,έχει full integration με facebook & twitter, στο Marketplace υπάρχουν όλα τα βασικά και όχι μόνο apps, ενώ το Omnia W είναι το μόνο δεύτερης γενιάς WP7 που γίνεται εύκολα interop unlock (δηλαδή jaibreak, ξεκλειδώνει για νά εγκαθιστάς όσα apps & games θέλεις από το pc σου, πειρατικά και μη!!!!) Μάλλον ήρθε η ώρα να "αναβαθμίσω" το Trophy μου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα