naruto14 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Electroworld εχει στα 195 ps3 160gb με 2 χειριστηρια!!! Οποιος προλαβει!!
papageorge007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 τελικα ειμαι πολυ ατυχος ρε γμτ...τελικα δεν πηρα πσ3 επιδει μου προεκειψε σοβαρο προβλημα υγειας και μου εφυγαν ολα τα λεφτα εκει ..αλλα...τωρα ειμαι καλα και σας παρακαλω αν καποιος πουλαει καποιο πσ3 σε λογικη τιμη ας μου το πει γιατι δεν δια8ετω πολλα λεφτα και τελικα θα παρω ενα μεταχειρισμενο....παρακαλω οποιος εχει κατι η ξερει καποιον που εχει ας το προτεινει......γ*μ* την ατυχια μου γ*μ*....
naruto14 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 τελικα ειμαι πολυ ατυχος ρε γμτ...τελικα δεν πηρα πσ3 επιδει μου προεκειψε σοβαρο προβλημα υγειας και μου εφυγαν ολα τα λεφτα εκει ..αλλα...τωρα ειμαι καλα και σας παρακαλω αν καποιος πουλαει καποιο πσ3 σε λογικη τιμη ας μου το πει γιατι δεν δια8ετω πολλα λεφτα και τελικα θα παρω ενα μεταχειρισμενο....παρακαλω οποιος εχει κατι η ξερει καποιον που εχει ας το προτεινει......γ*μ* την ατυχια μου γ*μ*.... Περαστικά φίλε... αν δω κάτι θα σε ενημερώσω!
L-Griever Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 τελικα ειμαι πολυ ατυχος ρε γμτ...τελικα δεν πηρα πσ3 επιδει μου προεκειψε σοβαρο προβλημα υγειας και μου εφυγαν ολα τα λεφτα εκει ..αλλα...τωρα ειμαι καλα και σας παρακαλω αν καποιος πουλαει καποιο πσ3 σε λογικη τιμη ας μου το πει γιατι δεν δια8ετω πολλα λεφτα και τελικα θα παρω ενα μεταχειρισμενο....παρακαλω οποιος εχει κατι η ξερει καποιον που εχει ας το προτεινει......γ*μ* την ατυχια μου γ*μ*.... Περαστικά φίλε... :/ Καλή τύχη με την αναζήτηση..
kjtzemis Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Περαστικα σου φιλε μου. Υγεια πανω απολα και τα υπολοιπα θα ερθουν.
papageorge007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 ευχαριστω παιδια και πανω απο ολα υγεια....εχω αρχισει την αναζητηση απο τις αγγελιες του σαιτ..αλλα που αλλου να ψαξω.....;;;;
L-Griever Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Κανε μια αγγελία για ζήτηση ps3 και ίσως βρεθεί κάποιος. Sent from my iPod touch using Insomnia
naruto14 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Κανε μια αγγελία για ζήτηση ps3 και ίσως βρεθεί κάποιος. Sent from my iPod touch using Insomnia Συμφωνώ. Θα βρεις εύκολα έτσι. Αλλά ρίχνε και μία ματιά στις αγγελίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα