Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βρισκω κανεναν λογο να παρεις καινουριο ps3.Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις ενα μεταχειρισμενο με <3.55 ωστε να παιξεις ολα τα παιχνιδια των τελευταιων χρονων.Τωρα να παρεις καινουριο και να αρχισεις να σκας λεφτα για παλια και για καινουρια παιχνιδια και να σου βγει με την μια ενα 1500Ε εχοντας στην διαθεση σου ενα μηχανημα παναρχαιο και με επικειμενη ανακοινωση νεου, τι να σου πω, δεν το βρισκω και πολυ λογικο.Στη θεση σου θα εδινα 200Ε παραπανω και θα εφτιαχνα ενα αξιοπρεπες pc που θα σε βγαλει τουλαχιστον μια 4ετια μπροστα.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γινοταν παλια να βαλεις λινουξ. πλεον δε γινεται

τωρα γιατι; στειλε μαιλ στη σονυ με τα παραπονα σου

Δημοσ.

γινοταν παλια να βαλεις λινουξ. πλεον δε γινεται

τωρα γιατι; στειλε μαιλ στη σονυ με τα παραπονα σου

Στα παλιά φατ 40άρια και 60αρια γινοταν νομιζω. Μετα την κατεργησαν αυτην την δυνατοτητα.

Δημοσ.

Δηλαδη με αυτο το E3 flasher μπορω να κανω downgrade απο ολα τα μοντελα πσ3 και σε ολα τα ofw?....πχ αν ειμαι στο 4.00 μπορω να παω στο 3.50 ας πουμε?....?...? ...

Δημοσ.

οχι, υπαρχουν προυποθεσεις

η βασικοτερη ολων ειναι να εχεις αγορασει ΠΣ3 με firmware κουτιου (μαμισιο) μικροτερο απο 3.55

Δηλαδη σε καινουρια ΠΣ3 που κυκλοφορουνε τωρα στην αγορα αυτο δε γινεται γιατι ολα αυτα ερχονται με firmware 3.60+

Aρα downgrade γινονται μονο τα μεταχειρισμενα μοντελα που ειχαν αγοραστει με firmware 3.50 και κατω και αναβαθμιστηκαν στην πορεια

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση.....και μηπος μπορει καποιος να μου πει καποια προσφορα για πσ3 που κυκλοφορει τωρα στην αγοραααααααα;;;;;;

Δημοσ.

Ψάξε στο Ίντερνετ όπως το πλαίσιο και public αν και δεν νομίζω να υπάρξει προσφορά για ps3 αλλα για παιχνίδια μάλλον ναι.

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...