Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με κλεμμένα πληρώνεις και βίαζεσαι τόσο πολύ για ps3 κ ps2?? :-D :-D

ebw γενικότερα δεν θα το προτιμούσα πέρα απο κανα καλώδιο και κανά αναλώσιμο,2 ds έχουν περάσει απτα χέρια μου που ήταν απο εκεί,με ανοιχτή συσκευασία κ τα δύο με ελλατώματα.

πρόσεχε τους λατινικούς χαρακτήρες,απαγορεύοντε απτους κανονισμούς.

edit.με πρόλαβαν!

Δημοσ.

mtzs ti enoeis kai gia pia magazia....???? egw skopevo na to paro apo to www.ebw.gr.....diafotiseme...an 8es stilto mou me pm...grigora!!!!!!!!!!!

Απέφυγε το καλύτερα αυτό το κατάστημα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου προκύψει. Εγώ θα σου πρότεινα να το πάρεις από ένα γνωστό μαγαζί αλλιώς να κοιτάξεις για κανένα μεταχειρισμένο!

Δημοσ.

βρικα στον κοτσοβολο ενα πακετο πσ3 σλιμ μαζι με το gt5 & god of war 3στα 280€ ειναι καλη η τιμη και τα παιχνιδια;;;;

Τα παιχνίδια είναι φοβερά. Η τιμή είναι μέτρια. Εντάξει είναι από τα καλύτερα πακέτα της αγοράς αλλά για μένα ακριβό. Πιστεύω θα παίξει καμία προσφορά το Πάσχα. Αν δεν βιάζεσαι τότε περίμενε 1 μήνα να δεις άμα θα υπάρξει καμία προσφορά.

Δημοσ.

υπαρχει περιπτοση το ps3 slim να μου βγαλει YLOD η κατι τετοιο?? :shifty:

Αν υπάρχει θα είναι μία στο εκατομμύριο. Οπότε μην σε απασχολεί αυτό το θέμα.

Δημοσ.

καλα θα περιμενο μεχρι το πασχα μηπος κατεβει κι αλλο και θα παω να το παρω..................επεισης να σας ρωτησω επειδη η τηλεοραση μου δεν εχει hdmi αλλα εχει 2 θυρες σκαρτ και μια θυρα vhs ..........που να συνδεσω το πσ3 για καλυτερη εικονα........;;;;;αααα

Δημοσ.
καλα θα περιμενο μεχρι το πασχα μηπος κατεβει κι αλλο και θα παω να το παρω..................επεισης να σας ρωτησω επειδη η τηλεοραση μου δεν εχει hdmi αλλα εχει 2 θυρες σκαρτ και μια θυρα vhs ..........που να συνδεσω το πσ3 για καλυτερη εικονα........;;;;;αααα

Στο AV είναι η παλιότερη ανάλυση. Μόνο στο ΗDMI είναι καλύτερη.

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Τι τηλεόραση είναι? Παλιά crt? Ή LCD? Στο vhs από όσο ξέρω δεν συνδέεται το ps3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...