gon1332 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Θα μπορούσε κάποιος να ανεβάσει ή να βρει ιστότοπο με δωρεάν παρτιτούρες(σαν αυτές, όχι tabs) κατά προτίμηση για πιάνο τραγουδιών του Κότσιρα και όποιου άλλου Έλληνα καλλιτέχνη; Θα του ήμουν ευγνώμων
Supes Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Θα μπορούσε κάποιος να ανεβάσει ή να βρει ιστότοπο με δωρεάν παρτιτούρες(σαν αυτές, όχι tabs) κατά προτίμηση για πιάνο τραγουδιών του Κότσιρα και όποιου άλλου Έλληνα καλλιτέχνη; Θα του ήμουν ευγνώμων Μπά δεν γνωρίζω άλλο. Βέβαια υπάρχει αυτό και αυτό τα οποία έχουν μεγάλη πληθώρα τραγουδιών αλλά θα βλέπεις τους στοίχους με τις συγχορδίες πάνω μόνο. Το δεύτερο προυποθέτει εγγραφή.
gon1332 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μπά δεν γνωρίζω άλλο. Βέβαια υπάρχει αυτό και αυτό τα οποία έχουν μεγάλη πληθώρα τραγουδιών αλλά θα βλέπεις τους στοίχους με τις συγχορδίες πάνω μόνο. Το δεύτερο προυποθέτει εγγραφή. Τα γνωρίζω τα συγκεκριμένα sites. Έχω ψάξει πολύ για να βρω αυτό που θέλω, αλλά τίποτα. Post-αρα εδώ μπας και γίνει κανένα θαύμα! Σ'ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου
Supes Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Τα γνωρίζω τα συγκεκριμένα sites. Έχω ψάξει πολύ για να βρω αυτό που θέλω, αλλά τίποτα. Post-αρα εδώ μπας και γίνει κανένα θαύμα! Σ'ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου Κανένα πρόβλημα. Δοκίμασε το αυτί σου
music4u Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Χλωμό το δωρεάν. Τη μια μέρα ανοίγουν, την άλλη τα κλείνουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα