Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στό καινούργιο μου pc σκέφτομαι να βάλω ssd 60 gb και να βάλω τον εξωτερικό μου που eίναι 3.5 ίντσες σε μέγεθος sata 2 και 5400 στροφές green αλλά κάνει μια χαρά για αποθήκη για να βάζo ταινίες, μουσική κτλ εσύς τι λετε?πάνω στο σκληρό θα κολλάνε τα games?

Δημοσ.

Να κολλάνε όχι. Nα αργούν 3-4 δευτερόλεπτα να φορτώσουν ναι. Αλλά αυτό δεν νομίζω ότι είναι και πρόβλημα. Αν μάλιστα το PC ανοίγει μόνο για games/movies και όχι συχνά ίσως να μην χρειάζεται καν να ξοδευτείς για SSD.

Δημοσ.

στό καινούργιο μου pc σκέφτομαι να βάλω ssd 60 gb και να βάλω τον εξωτερικό μου που eίναι 3.5 ίντσες σε μέγεθος sata 2 και 5400 στροφές green αλλά κάνει μια χαρά για αποθήκη για να βάζo ταινίες, μουσική κτλ εσύς τι λετε?πάνω στο σκληρό θα κολλάνε τα games?

Μόνο αν σου περισσεύουν τα λεφτά και μόνο αν έχεις κάνει όλες τις άλλες αναβαθμίσεις που ήθελες να κάνεις να πάς σε SSD.

Αλλιώς δεν αξίζει.

Δημοσ.

Πάρε έναν 64άρι SSD για λετουργικό μόνο και εφαρμογές, στον 3.5 βάζεις τα παιχνίδια και είσαι άρχοντας. Διαφορά πολύ μικρή εώς αμελητέα αν βάλεις ένα παιχνίδι στον SSD αντί για HDD. Αντίθετα τεράστια διαφορά να είναι το λειτουργικό κ οι εφαρμογές που χρησιμοποιείς συχνά στον SSD αντί για HDD.

Δημοσ.

το pc θα είναι ανοιχτό αρκετές ώρες αλλα όχι μονο για gaming ταινίες και internet...μάλλον έτσι θα κάνω... να το σύστημα που θα βάλω

cpu:INTEL Core i5 2500

LG W2443T-PF Οθόνη LCD 24

CORSAIR Τροφοδοσία PC Builder Series CX600 V2 - 600v

DVANCE Κουτί PC 8808KP

GIGABYTE GA-Z68AP-D3 - Socket 1155

CORSAIR Μνήμη PC Vengeance Performance 2 x 4 GΒ DDR3

SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD 6870 OC - 1 GΒ GDDR5

OCZ SSD ΕΣΩΤΕΡΙΚΌΣ AGILITY 3 SERIES - 60 GΒ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...