Προς το περιεχόμενο

Δεύτερη φιλική δήλωση ατυχήματος;

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον προηγούμενο μήνα είχα εμπλακεί σε ατύχημα στο οποίο ήμουν υπαίτιος. Κλήθηκαν οι ασφαλιστικές μας κανονικά (interamerican εγώ, allianz ο δεύτερος οδηγός), συμπληρώσαμε και υπογράψαμε την δήλωση, τράβηξαν φωτογραφίες και τόσο ο άνθρωπος της ασφαλιστικής που ήρθε στο ατύχημα όσο και η ασφαλίστριά μου μας είπαν πως δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω.

Σήμερα με παίρνει τηλέφωνο o δεύτερος οδηγός και μου λέει πως η ασφαλιστική μου δεν έκανε δεκτό το αίτημα τις δικής του διότι λέει δεν είχα κάνει δήλωση!

Γιατι είχα την εντύπωση πως η δήλωση που έγινε στον τόπο του ατυχήματος (την οποία υπογράψαμε και οι δυο, ορίζοντας εμένα ως υπαίτιο, με σχεδιαγράμματα και τα ρέστα, κρατώντας μάλιστα αντίγραφα) ήταν αρκετή για να προχωρήσει;

Μάλιστα αυτό το έχω ξανακούσει να συμβαίνει άλλες δυο φορές, μια από αυτές στην ίδια ασφαλιστική. Νεο κολπάκι για να καθυστερούν πληρωμές or what;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λολ,μου θυμίζει το ανέκδοτο "γιατί οι πόντιες αγοράζουν δύο πλυντήρια;=για να βάζουν τη σκάφη".

Καλός ο φιλικός διακανονισμός,καλύτερη η δήλωση....

Και ναι,κολπάκι για κανα-δυο βδομάδες αβάτζο,μου τόχουν κάνει και μένα,περιμένανε και καλά απόσπασμα δελτίου συμβάντων απ' τη τροχαία που ....δεν είχε επιληφθεί του γεγονότος!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το χαρτί το πήρε ο onthemoveασφαλιστής που ήρθε ώστε να το καταθέσει στην εταιρία, εμένα μου άφησε αντίγραφο το οποίο μάλιστα "έχει θέση απόδειξης παραλαβής". Μου είπε επι λέξη μάλιστα πως δεν χρειάζεται να κάνω άλλη δήλωση.

Οπότε αύριο θα πάω απο εκεί να ρωτήσω ή/και να κράξω λίγο.

Απλά ρωτάω αν έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον να ξέρω αν πρόκειται για λάθος ή για μαϊμουδιά της εταιρίας :P

Επεξ/σία από akpe

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...