skiabox Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Απίστευτη σειρά που κακώς δεν έχει δικό της thread. Οι ανατροπές και το σενάριο είναι κάτι το απίστευτο. Ο σεναριογράφος πρέπει να είναι το μεγαλύτερο ταλέντο ever. Στα 17 επεισόδια μέχρι τώρα , πρέπει να έχουν γίνει πραγματικά αμέτρητες ανατροπές, δηλαδή νομίζεις ότι έχεις δει 50 επεισόδια και όχι 17. Ποτέ δεν ξέρεις το θα γίνει την επόμενη στιγμή ή τι κρύβεται πίσω από κάτι. Πιστεύω ότι έτσι θα μας πάει μέχρι το τέλος, αν και είναι πρώτη φορά στο επεισόδιο αυτό (17ο) όπου φαίνεται να δίνει τελικές απαντήσεις.
kostas_dr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μακάρι η σειρά να ανανεωθεί για 2ο κύκλο και να μη μας αφήσει με κανένα παλαβό cliffhanger! Όντως ωραία η σειρά και καλή η SMG. Την είχα επιθυμήσει σε τηλεοπτικό ρόλο.
romanticp Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 και τι σειρά είναι αυτή ρε παίδες; Τι υπόθεση έχει;
kostas_dr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Αστυνομικό - μυστηρίου. Κοίτα την στην Wikipedia.
skiabox Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 kostas_dr : Φαίνεται ποιος πυροβολεί στο τέλος του 17;
kostas_dr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Το προσπαθώ σε WEB-DL αλλά σέρνεται Υπομονή. Thanks για το link.
skiabox Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Το παιχνίδι με το μυαλό του τηλεθεατή συνεχίζεται. Εκεί που νομίζεις ότι φτάνουμε κάπου, σου πετάει καμιά 10αριά παραμέτρους ακόμα. Πάντως αν αποφασίσουν για 2η season ξέρω από τώρα ποια θα είναι η σκηνή του φινάλε της 1ης σεζόν ( Θα μαθαίνει ο Martin ότι η Σιοβάν είναι η Μπρίτζετ! )
Marria Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Μαζι με το Revenge ειναι στις σειρες που θελω να αρχισω να βλεπω. Προς το παρων εχω κολλησει με το Unforgettable, και νομιζα πως δεν θα μου αρεσε και τοσο στην αρχη.
skiabox Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Καλά μιλάμε για παγκόσμια σεναριακή πρωτοτυπία στα χρονικά της τηλεόρασης και του κινηματογράφου στο τελευταίο επεισόδιο : Πάνε να σκηνοθετήσουν τη δολοφονία της Μπρίτζετ και στο απέναντι κτήριο είναι πραγματικός δολοφόνος!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα τα έχουμε δει όλα πλέον. Η μήπως όχι?! (Για τις ανατροπές του επεισοδίου δε συζητάω γιατί έχουμε βαρεθέι να μετράμε ανατροπές) Πάντως σε γενικές γραμμές φαίνεται να τους τελειώνουν τα χαρτιά που έχουν να παίξουν και πάμε για τελική ευθεία.
skiabox Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Καταπληκτικό το φινάλε.Δεν περίμενα ότι ο Andrew δε θα τη συγχωρήσει την Μπρίτζετ . Αφήνει περιθώρια και για 2η season.
hexenlord Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Σκιαβοχ με εχεις "πεισει" για την σειρα εδω και μερικες εβδομαδες αλλα ο θειος βαριοταν να μου στειλει τα επισοδεια 1-1 και περιμενα να τελειωσει για να λαβω το σιζον 1 ολο μαζι. Ελπιζω να εχεις δικιο γιατι εχεις δημιουργησει προσδοκιες μαν!
kostas_dr Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Για να δούμε αν θα δούμε και 2ο κύκλο. Πάντως η σειρά για το είδος της είναι καλή. Μου άρεσε ιδιαίτερα η SMG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα