mhproduction Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 καλημερα, αποφασισα να φτιαξω μια κεντρικη μοναδα υπολογιστη λιγο μετα το πασχα....διαθετω καπου στα 600 ευρω ! case εχω ενα thermaltake soprano απο παλαιοτερο υπολογιστη καθως και οθονη ... θελω να μου προτεινεται μια αναβαθμιση ...το pc αυτο κατα βαση θελω να παιζει παιχνιδια και γενικα ολα τα παιχνιδια... αρα θελω να μου πειτε την γνωμη σας σχετικα με τι αγορα μπορω να κανω!!! ευχαριστω
karmen1983 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Η οθόνη είναι η...; Υποθέτω ότι μπορεις να το στήσεις μόνος σου καθώς δεν θα βάλει το κατάστημα κουτί. Αρα πάμε σε διαφορετικά μαγαζιά αν είναι;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 καλημερα, αποφασισα να φτιαξω μια κεντρικη μοναδα υπολογιστη λιγο μετα το πασχα....διαθετω καπου στα 600 ευρω ! case εχω ενα thermaltake soprano απο παλαιοτερο υπολογιστη καθως και οθονη ... θελω να μου προτεινεται μια αναβαθμιση ...το pc αυτο κατα βαση θελω να παιζει παιχνιδια και γενικα ολα τα παιχνιδια... αρα θελω να μου πειτε την γνωμη σας σχετικα με τι αγορα μπορω να κανω!!! ευχαριστω Mήπως έχεις και κάνα δίσκο από το παλιό pc? Γιατί αλλιώς στενά σε βλέπω αν έχεις καμιά οθόνη με μεγάλη ανάλυση και υψηλές απαιτήσεις. Αν δεν έχεις δίσκο, σου προτείνω να ανέβεις αν μπορείς ένα κατοστάρικο.
mhproduction Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 σαν οθονη θα συνδεσω μια 32 fhd την οποια θα αγορασω τις επομενες μερες!!!σκληρω δεν διαθετω οποτε θα διαθεσω καποια λεφτα επιπλεον...
pano Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Oρίστε μια πρόταση από μένα ,από αυτό το κατάστημα http://www.visionstudio.gr/ και χωρίς να χρειαστεί σχεδόν καθόλου(λέω σχεδόν γιατί προκύπτουν κάποια μεταφορικά αν δεν είσαι από Θεσσαλονίκη) να προσθέσεις χρήματα επιπλέον Υ.Γ Αν σε παίρνει μπορείς να βάλεις μια aftermarket ψύκτρα (π.χ http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21469&cat=7&sub=211&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined ) ,για ησυχία και καλύτερες θερμοκρασίες.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Oρίστε και μία ακόμα πρόταση. Τροφοδοτικό: Corsair Builder Series CX500 V2 Μητρική: Gigabyte GA-Z68AP-D3 (B3) Επεξεργαστής: Intel Core i5-2400 Box Μνήμη: Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit Κάρτα γραφικών: Gainward GeForce GTX 560 Ti 1280MB 448 cores Σκληρός: Seagate Barracuda 7200.12 SATA 6Gb/s 750GB 710 ευρώ Αξίζει το κατοστάρικο εφόσον μιλάμε για gaming pc, καθώς πας σε καλύτερη κάρτα γραφικών (το βασικότερο) και επεξεργαστή.
mhproduction Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Σας ευχαριστω.....το pc δεν το φτιαχνω τωρα αλλα θελω να δω που κινουμαστε περιπου οικονομικα για ενα καλο pc...χρησιμες προτασεις...οταν θα αρχισω να το φτιαχνω τοτε θα ξανα θεσω το θεμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα