Pantelwolf Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Πρόβλημα: έχω κώδικα που τρέχει τοπικά.Είναι php+js+κατι customιες. Λόγω της φύσης του πρέπει να τρέχει κάποια .bat , και να τρέχουν αυτά κάποιες εργασίες που απαιτούν το οκ από το UAC Όταν όμως τα καλώ από την php με οποιονδήποτε τρόπο, exec, shell_exec κλπ όλα μου επιστρέφουν access denied, Λογικό αφού το cmd Που ανοίγει δεν είναι elevated. Δέ μου ζητάει δηλαδή να πατήσω οκ. Αυτό ουσιαστικά ψάχνω. Υπάρχει λύση; Δε μπορώ να ξέρω τι UAC ρυθμίσεις θα έχει ο κάθε χρήστης.
nspyrou Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Πρόβλημα: έχω κώδικα που τρέχει τοπικά.Είναι php+js+κατι customιες. Λόγω της φύσης του πρέπει να τρέχει κάποια .bat , και να τρέχουν αυτά κάποιες εργασίες που απαιτούν το οκ από το UAC Όταν όμως τα καλώ από την php με οποιονδήποτε τρόπο, exec, shell_exec κλπ όλα μου επιστρέφουν access denied, Λογικό αφού το cmd Που ανοίγει δεν είναι elevated. Δέ μου ζητάει δηλαδή να πατήσω οκ. Αυτό ουσιαστικά ψάχνω. Υπάρχει λύση; Δε μπορώ να ξέρω τι UAC ρυθμίσεις θα έχει ο κάθε χρήστης. Δύο ωραία references που βρήκα σχετικά με το πρόβλημά σου είναι: 1. Στο CodeProject 2. StackOverflow Τα βρήκα αρκετά κατατοπιστικά, αν και αναφέρονται σε C#. Νομίζω όμως οτι θα σου δώσουν τη κεντρική ιδέα. Ελπίζω να σε βοήθησα
Pantelwolf Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Σε ευχαριστώ, ήλπιζα να μη μπλεχτώ καθόλου με το COM.. σε αυτό το θέμα τα γουιντοζ φέρονται απίστευτα ηλίθια.
nspyrou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να αποφύγεις τέτοιου είδους μπλεξίματα. Αλλά όπως και να 'χει, είναι πάντα χρήσιμα. Να 'σαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα