Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοείς; Δε μπορείς να κάνεις αντιγραφή/αποκοπή αρχείων από φάκελο σε φάκελο; Δώσε μερικές πληροφορίες με το πρόβλημα σου για να καταλάβουμε...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει χειροκίνητη/custom ταξινόμηση αρχείων στα 7. Ίσως γίνεται με κάποιο 3rd party utility/patch/tweak αλλά δεν το γνωρίζω.

Δημοσ.

Κατέβασε & τρέξε αυτό.

Για να το απενεργοποιήσεις κατέβασε & τρέξε αυτό που θα επαναφέρει τις αρχικές ρυθμίσεις.

Ένα ακόμα μεγάλο μειονέκτημα των Win7 δυστυχώς... sleep.gif

Δημοσ.

Αν μου επιτρέπει να μετακινώ τα αρχεία γιατί να το απεν μετά?

Μετακινούνται μόνο όσα αρχεία βρίσκονται σε φακέλους στην επιφάνεια εργασίας

Δημοσ.

Αν μου επιτρέπει να μετακινώ τα αρχεία γιατί να το απεν μετά?

Σε περίπτωση απλά που αλλάξεις γνώμη & θες να επαναφέρεις την αρχική ρύθμιση.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τι εκνευριστικοοοο!!!

Επαναφέρω το θέμα γιατι εχω κ γω το ίδιο ´´πρόβλημα ´´ δεν μπορώ να βάλω τα αρχεία μου με τη σειρά που θελω εγώ..

Επειδή το λινκ που έδωσε ο 'άδικος' δεν παει σε κάποια σελίδα μπορεί κάποιος να μου δώσει νεο λινκ να το κατεβασω;

Επίσης με το προγράμμα αυτο θα μπορώ να βάλω τα αρχεία ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ κ να παρεμβαλλω κ φακέλους ανάμεσα στις φωτο πχ σε ενα φάκελο να ειναι φωτο-φωτο-άλμπουμ-φωτο κλπ;

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!

Μετά αυτο αν θες να το διακοψεις το κανεις απεγκατασταση με το άλλο λινκ που δίνει η σελίδα που μου στείλες;

Και κάτι ακόμα..εχω ενα σκληρό δίσκο 500 gb με αρχεία που τα εχω όπως θελω εγω (είχα windows xp)

Με αυτη την εφαρμογή πως θα γίνει να μπουν τα αρχεία με την σειρά που θελω εγω;

Να τα περάσω αρχικά ολα στο λάπτοπ κ να συνδέσω το σκληρό στο παλιό υπολογιστή με xp κ να τα βλέπω απο κει που ειναι ελεύθερα ταξινομημενα κ να μετακινω τα αρχεία στο νεο λαπτοπ ώστε να χουν την ίδια σειρά μετά;

Δημοσ.

Ναι τρέχεις το άλλο λινκ και επανέρχεται όπως ήταν.

Μπορείς ανά πάσα στιγμή να αλλάζεις σειρά στα εικονίδια,δεν είναι πρόγραμμα αλλάζει κάποιες ρυθμίσεις μέσα από τα windows,οπότε αν μπορείς να βλέπεις τον φάκελο μέσα από τα xp(ή να αποθηκεύσεις μερικά prtscn) τότε μπορείς σιγά-σιγά να τα τακτοποιείς στον νέο όπως θέλεις.

Δημοσ.

ευχαριστω!!!!!!!!!!!

Και μια τελευταία ερώτηση...Το δοκίμασα τώρα σε υπολογιστή με windows 7 αλλά δεν επιασε... :mellow: ενώ δηλαδή το είδα ότι περάστηκε κανονικά η εφαρμογή,μετά πήγα να μετακινήσω αρχεία και δεν μετακινούνταν..επειδή ψιλομπερδέυτηκα με τις επιλογές "ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ-ΜΙΚΡΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ-ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣκλπ που λέει το λινκ που μου στειλες,μπορείς να μου πεις τί πρέπει να επιλέξω για να βάζω τις εικόνες/αρχεία με τη σειρά που θέλω εγώ,να μετακινούνται ελεύθερα αλλά να ναι το ένα ΔΙΠΛΑ στο άλλο και όχι σκόρπια πάνω-κάτω δεξιά κλπ??

Δημοσ.

Με το δεξί κλικ στο προβολή έχει επιλογή αυτόματη στοίχιση(νομίζω μιας και τώρα έχω αγγλικά) που τα βάζει δίπλα-δίπλα.

Αν δεν μπορείς να τα τραβήξεις όπως θέλεις δεν ξέρω τι έγινε στραβά,σε εμένα δουλεύει κανονικά.

Δημοσ.

Και γω αγγλικά έχω εδώ,τί επιλογές να βάλω?το λινκ που μου δωσες αναφέρει να κανεις αλλαγες σε δυο σημεία και δεξί κλικ μέσα στο φάκελο και μετά πάνω στην μπάρα που λέει view,και εκεί κάτι αλλάζεις...

επειδή και δω έχω αγγλικά,μήπως θυμάσαι τί ρυθμίσεις επέλεξες?Ταξινόμηση κατά πώς?Όνομα/ημερομηνία?τί προβολή?εικονίδια μικρά μεγάλα/λιστα??θυμασαι τις επιλογές που έβαλες?

Δημοσ.

Σου λέει ότι μπορείς να βάλεις ό,τι view θέλεις απλά λογικό είναι αν έχεις βάλει να βλέπεις λεπτωμέριες σου γεμίζει όλη την σειρά οπότε μόνο πάνω κάτω μπορείς να αλλάξεις,δεν έχει δεξιά αριστερά αυτό λέει απλά.

Για αυτό που θέλεις,να μην έχει κενά απλά πας δεξί κλικ view->και επιλέγεις το Auto arrange μετά μπορείς να αλλάζεις σειρά και τα windows μόνο τους τα βάζουν δίπλα-δίπλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...