Προς το περιεχόμενο

Ποιό σύστημα υγραεριοκίννησης να επιλέξω?

Chaos3X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, εδώ και μέρες έχω γεμίσει το κεφάλι μου με αναζητήσεις επί αναζητήσεων για το ποιό θα είναι το καλύτερο σύστημα υγραεριοκίννησης για το αυτοκίνητό μου. Έχω ένα Honda Civic 1.800cc, 140Hp μονέλο 2008.

Έχω ρίξει άπειρο διάβασμα την τελευταία εβδομάδα και έχω πάρει αρκετές εταιρίες που πραγματοποιούν την εν λόγω εγκατάσταση / μετατροπή και μπορώ να πώ με βεβαιώτητα πως όσα περισσότερα μάθαινα, τόσο περισσότερες απορίες μου δημιουργόντουσαν και σύγχηση για την τελική επιλογή...

Οι απορίες είναι πολλές. 4ης γεννιάς? 5ης? Έχω δεί ακόμα και 7ης! Τι απ'όλα και γιατί?

Έχω βρεί τιμές από 600€ μέχρι 1.600€ για τα ίδια συστήματα π.χ. Lovato... Γιατί??? Τι περιθώρια κέρδους έχουν οι μεγάλες εταιρίες ή πόσο απατεώνες είναι οι μικροί?

Και το σημαντικότερο ερώτημα απ'ολα!

Υπάρχουν στην αγορά ένα κάρο συστήματα κυρίως Ιταλικής προέλευσης. Για το δικό μου αυτοκίνητο, σχεδόν όλοι μου έχουν προτείνει συστήματα 4ης γεννιάς αλλά διαφορετικών μαρκών όπως LAVATO, OMVL, BRC κλπ.

Πως στο καλό θα ξέρω ποιό είναι το ποιό αξιόπιστο και το πιο κατάλληλο για το αυτοκίνητό μου?

Από όλα αυτά που έχω διαβάσει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο παίζει και ο εγκαταστάτης που θα κάνει την μετατροπή. Ποιός είναι ο κατάλληλος?

Μέχρι στιγμής έχω ξεχωρίσει δύο απ'τους ακριβούς γιατί φοβάμαι να πάω σε μικρότερα συνεργεία χωρίς όμως κάποια απόδειξη ότι οι μεγάλοι και ακριβοί υπερτερούν σε σχέση με τους φθηνούς μικρούς.

Ο ένας είναι η Viagas με σύστημα της OMLV και ο άλλος είναι η Sime με σύστημα της LOVATO.

Δεν μπαίνω σε πιο τεχνικές λεπτομέριες γιατί ήδη έχω γράψει πολλά.

Ελπίζω κάποιος να με βοηθήσει να πάρω μια τελική και σωστή απόφαση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...