Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω πολλα mp3 που εχουν σαν ID tags σε ολα τα πεδια ασχετα πραγματα, οπως π.χ. διευθυνση ενος site..

με ποιο προγραμμα μπορω να τα αφαιρέσω εντελως τα ID tags ή και να τα μετατρεψω ομαδικα (μια ιδεα ειναι να τραβηξουν το filename και να το περασουν στο tag);

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ mp3tag, αλλά τις βασικές δουλειές τις κάνουν όλα αυτά τα προγράμματα, tagscanner και tag&rename.

Δημοσ.

Και το tagscanner το οποίο είναι free και φοβερό.

Το δουλεύω 2 χρόνια και κάνει παπάδες.

Μηπως ξερεις πως στο tagscanner γινεται να κανεις export την playlist και να τραβηξει τα στοιχεια απο το filename και οχι απο το tag?

Συγνωμη που δεν ανοιγω νεο θεμα...

Δημοσ.

Μηπως ξερεις πως στο tagscanner γινεται να κανεις export την playlist και να τραβηξει τα στοιχεια απο το filename και οχι απο το tag?

Συγνωμη που δεν ανοιγω νεο θεμα...

Δεν μπορείς να κάνεις playlist από το id3 tag. Μια Playlist είναι στην ουσία ένα αρχείο κειμένου και ορίζει που βρίσκεται το αρχείο και τι όνομα έχει. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ένα αρχείο στον δίσκο με μόνο κριτήριο το id3.

Δημοσ.

Οταν λεω playlist εννοω μια λιστα σε html ή txt ή xml με τα τραγουδια, ετσι? Οχι ενα αρχειο .m3u που θα παιζει απο το winamp π.χ.

Εχω αφαιρεσει ολα τα tags απο ολα μου τα mp3 και προσπαθω να κανω export τη λιστα σε html και μου εμφανιζονται κενα ονοματα, πραγμα το οποιο σημαινει πως το tagscanner φτιαχνει τη λιστα απο τα tags, και οχι απο το filename. Δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα... Εκτος αν ειναι bug του προγραμματος...

tag.png

Δημοσ.

Οταν λεω playlist εννοω μια λιστα σε html ή txt ή xml με τα τραγουδια, ετσι? Οχι ενα αρχειο .m3u που θα παιζει απο το winamp π.χ.

Εχω αφαιρεσει ολα τα tags απο ολα μου τα mp3 και προσπαθω να κανω export τη λιστα σε html και μου εμφανιζονται κενα ονοματα, πραγμα το οποιο σημαινει πως το tagscanner φτιαχνει τη λιστα απο τα tags, και οχι απο το filename. Δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα... Εκτος αν ειναι bug του προγραμματος...

Αυτό που κάνεις είναι export settings σε tamplete, δεν είναι playlist. Η εξαγωγή σε playlist γίνεται από το προτελευταίο εικονίδιο στον πάνω toolbar που είναι σαν ένα φύλλο με ένα Play στην μέση. Τα m3u και pls είναι αρχεία κειμένου και μπορείς να τα ανοίξεις άνετα με το σημειωματάριο.

Αυτό που ζητάς όμως είναι πιο απλό να γίνει με κάποιο πρόγραμμα directory list (έχει πάρα πολλά και πολλά είναι δωρεάν).

π.χ. http://download.cnet.com/Directory-Lister/3000-2248_4-10397036.html

και http://www.softpedia.com/get/System/File-Management/DirLister.shtml

Τους δίνεις τον φάκελο, αν θέλεις ορίζεις κριτήρια (π.χ. *.mp3) και τους λες σε τι μορφή να σου βγάλει την λίστα. Το 1ο έχει αρκετές επιλογές ενώ το 2ο είναι πιο απλό γρήγορο.

Δημοσ.

ευχαριστω..με καλυψε αυτο..

το mp3tag εννοουσα.. για καποιο λογο δεν μου εμφανιζε τα υπολοιπα ποστς.. θα τα δω τωρα..

Δημοσ.

Αυτό που κάνεις είναι export settings σε tamplete, δεν είναι playlist. Η εξαγωγή σε playlist γίνεται από το προτελευταίο εικονίδιο στον πάνω toolbar που είναι σαν ένα φύλλο με ένα Play στην μέση. Τα m3u και pls είναι αρχεία κειμένου και μπορείς να τα ανοίξεις άνετα με το σημειωματάριο.

Αυτό που ζητάς όμως είναι πιο απλό να γίνει με κάποιο πρόγραμμα directory list (έχει πάρα πολλά και πολλά είναι δωρεάν).

π.χ. http://download.cnet.com/Directory-Lister/3000-2248_4-10397036.html

και http://www.softpedia.com/get/System/File-Management/DirLister.shtml

Τους δίνεις τον φάκελο, αν θέλεις ορίζεις κριτήρια (π.χ. *.mp3) και τους λες σε τι μορφή να σου βγάλει την λίστα. Το 1ο έχει αρκετές επιλογές ενώ το 2ο είναι πιο απλό γρήγορο.

Σ'ευχαριστω, θα δω τη λυση του directory listing...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...