Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το συγκεκριμένο μαγαζί(technostore) υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει κάνει απάτη με τα usb stick οπότε γνώμη μου μακρυα!

Δημοσ.

για αυτό και εγω τον παρέπεμψα στο πόστ με τα στικάκια... γενικά orangedeals και σωστή προσφορά δεν παίζει.

Δημοσ.

Το θέμα με το φλασάκι το έχω παρακολουθήσει και ευτυχώς τη γλίτωσα και δεν το πήρα ! Πάντως τα σενάρια είναι 2 : ή τον εξαπάτησε και αυτόν ο προμηθευτής του ή το ήξερε και εξαπάτησε τον κόσμο . Και στις δύο περιπτώσεις δεν μπορώ να κατηγορήσω τη groupon ή το livemycity ή το orangedeals για όλα αυτά . Τα dealάδικα τι δουλειά έχουν να ξέρουν αν το φλασάκι είναι 32 gb ή 8 δε ξέρω εγώ πόσα ... Έχω ψωνίσει από dealαδικα αρκετές φορές και το μόνο που μπορώ να τους προσάψω είναι ότι δεν τσεκάρανε καλά το μαγαζάκι πριν βγάλουν την προσφορά ...

Όσον αφορά τη φωτογραφική τώρα , το adorama δεν εχει διαθεσιμότητα και αν διαβάσετε δίνει 1 χρόνο εγγύηση και όχι 2 που δίνει ο άλλος . Σίγουρα έχει βεβαρυμένο παρελθόν το συγκεκριμένο κατάστημα πάντως , θα συμφωνήσω σε αυτό ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...