Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

μετακομιζω σε λιγες μερες καισαριανη

το σπιτι δεν εχει τηλεφωνο/συνδεση οποτε λεω να ψαξω να βρω ενα οικονομικο πακετο ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΝΟ.. δε με ενδιαφερει το σταθερο. δε θελω να εχω.

ξερει κανεις αν καποια εταιρια εχει "προβληματα" στην περιοχη της καισαριανης?

σκεφτομαι να βαλω αυτο WIND ADSL Internet

η το Conn-x 24

εχετε κατι αλλο να προτεινετε?

χρειαζεται να εχω ΚΑΙ σταθερο για να εχω γραμμη adsl ?

Δημοσ.

Άντε καλή νέα αρχή!

Δε μένω στη περιοχή οπότε το μόνο που μπορώ να συμβουλέψω ανεξάρτητα το τι σου προτείνουν & τι πακέτο σε συμφέρει, είναι να κάνεις & μια μικρή έρευνα στη νέα πολυκατοικία (?) για το τι παίζει από ταχύτητες, προβλήματα & πως είναι οι συνδέσεις τους γενικά. Σαν μια καλή ευκαιρία να γνωρίσεις & τους γείτονες wink.gif Ρίξε & μια ματιά σε καλωδιώσεις αν σε παίρνει...cool.gif

Δεν χρειάζεσαι σταθερό για την ADSL.

Στο θέμα "οικονομικό πακέτο" εξαρτάται αν έχεις απαιτήσεις ταχύτητας. Προσωπικά δε χωνεύω παρόχους όπως Wind, Tellas & αποφεύγω δια ροπάλου τις χρεώσεις του Conn-x. H Forthnet προσφέρει το πακέτο 24mbps με 18e άλλα με προπληρωμή, καλή προσφορά θαρρώ αφού γλυτώνεις 84e. Επίσης έχω & την καλύτερη εμπειρία από την εν λόγω εταιρία όσο αφορά την εξυπηρέτηση & τη τεχνική υποστήριξη, πράγμα που δε μπορώ να πω για τον ΟΤΕ ή την HOL.

Πάρε & μερικές γνώμες ακόμη, ειδικά από αυτούς που μένουν στη νέα σου γειτονιά...

Good luck!

EDIT: αν διαβάσεις τα ψιλά γράμματα της προσφοράς Conn-x θα δεις πως οι τιμές ισχύουν μόνο για 6 μήνες. Οπότε αν πάρεις πχ το πακέτο έως 24mbps, θα σου έρθει ακριβώς στα ίδια λεφτά με αυτό της Forthnet το 1ο χρόνο, αλλά στη συνέχεια η χρέωση θα πάει πολύ ψηλά. Σε κάθε περίπτωση προτείνω να κάνεις την έρευνα στη γειτονιά για να δεις ποια μέγιστη ταχύτητα μπορείς να φτάσεις, & στη συνέχεια να επιλέξεις πακέτο. Αν ας πούμε έτσι & αλλιώς δε μπορείς να φτάσεις πάνω από 7mbps τότε μπορείς να πας σε φθηνότερο πακέτο όπως αυτό της Cyta στα 4mbps με 14e & να μη πληρώνεις ταχύτητες που δε πιάνεις ποτέ.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεσαι σταθερο , μπορεις να κανεις αιτηση για νεα γραμμη.

Παντως δεν θα προτεινα Connx, ψαξου και για cyta, ειναι αρκετα φτηνη αυτη την περιοδο :)

Δημοσ.

γεια σας

μετακομιζω σε λιγες μερες καισαριανη

το σπιτι δεν εχει τηλεφωνο/συνδεση οποτε λεω να ψαξω να βρω ενα οικονομικο πακετο ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΝΟ.. δε με ενδιαφερει το σταθερο. δε θελω να εχω.

ξερει κανεις αν καποια εταιρια εχει "προβληματα" στην περιοχη της καισαριανης?

σκεφτομαι να βαλω αυτο WIND ADSL Internet

η το Conn-x 24

εχετε κατι αλλο να προτεινετε?

χρειαζεται να εχω ΚΑΙ σταθερο για να εχω γραμμη adsl ?

ελπιζω να παιρνεις απο βυρωνα ιντερνετ και ελπιζω να μην εισαι μακρια γιατι η καισαριανη δεν εχει δικο της οτε.απο εκει και περα connex καλο αλλα ακριβο wind σουρνεται λιγακι λενε.τηλεφωνικη γραμμη δεν χρειαζεται να εχεις στον οτε για να πας αλλου.αρκει να υπαρχουν καλωδια στο σπιτι που θα υπαρχουν.θα σου φερει ο παροχος διαμεσω του οτε ανενεργο βρογχο.επισης δεν υπαρχει αυτο που λες να εχει προβληματα στην περιοχη της καισαριανης ενας παροχος.αν εισαι μακρια απο το αστικο κεντρο οτι και εταιρεια να βαλει θα εχεις θεμα.ολες οι εταιρειες στην ιδια αιθουσα εχουν τα μηχανηματα.ουτε ειναι υποχρεωτικο να βαλεις και τηλεφωνο.μπορεις και ιντερνετ μονο.καποιοι σου δινουν και το τηλεφωνο μαζι αλλα δεν χρειαζεται να βαλεις τηλ .συσκευη πανω.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεσαι σταθερο , μπορεις να κανεις αιτηση για νεα γραμμη.

Παντως δεν θα προτεινα Connx, ψαξου και για cyta, ειναι αρκετα φτηνη αυτη την περιοδο :)

Και αξιόπιστη (τουλάχιστον εγώ βρήκα την ηρεμία μου).

Δημοσ.

Ειναι λιγο σχετικο αυτο, και ο ΟΤΕ ειναι αξιοπιστος και προχτες ειχε προβλημα 2 ωρες , ειχαν νεκρωσει ολα.

Ειναι σαν το τζοκερ το θεμα :-D

Δημοσ.

με ολες τις εταιρειες μπορει να τυχουν προβληματα οπως και το ποσο αξιοπιστη ειναι μια εταιρεια ειναι παντα λιγο σχετικο.ειναι και θεμα γραμμηςσαν χαλκος οπως εχουμε πει και τι εξοπλισμο δινουν οπως βεβαια και τι χρηση κανει ο καθενας.πχ voip,gaming.Οπως και ποσο πιτα ειναι μια εταιρεια.

προχτες απο οτι ακουσα κατι προβλημα με τους dns ειχε ο οτε.

Δημοσ.

ενα ban την ημερα τον mxitiroglou Κανει περα.μας κουρασε με τον οτε.

τα πιο πολλα ειναι θεμα χαλκου.

Ειναι λιγο σχετικο αυτο, και ο ΟΤΕ ειναι αξιοπιστος και προχτες ειχε προβλημα 2 ωρες , ειχαν νεκρωσει ολα.

Ειναι σαν το τζοκερ το θεμα :-D

μπα το τζοκερ δεν καθεται ποτε.μια καλη γραμμη ειναι πιο ευκολο.

Δημοσ.

καλα και αλλα τοσα ατομα παιζουν Online gaming με αλλους παροχους χωρις θεμα.απλα καλο ειναι ειτε οτε ειτε αλλο παροχο αν αντεχει η γραμμη να βαλει fast path.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...