giannis22k Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 γιατι δεν μου εμφανιζει τα feeds ?λεει error loading feed data.στο τοπικο server μου τα εμφανιζε
varemarious Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 λογικά η διαδρομή που θα έχει κρατήσει θα είναι από το localhost που το είχες.. βρες τη διαδρομή και άλλαξε τη ή ξαναεγκατέστησε το module σου και θα παίξει.
giannis22k Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 μολις κανω απεγατασταση λεει JFTP: :connect: Could not connect to host ' ftp.freehostia.com ' on port ' 21 εχω κανει καποιες ρυθμισεις αλλα δεν ξερω αν ειναι οι σωστες.
varemarious Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 αν έχεις ενεργοποιημένο το ftp του joomla πήγαινε και άλλαξε τους κωδικούς του ftp γιατί όπως είπες άλλαξες server ή απενεργοποίησε το.
giannis22k Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 δεν γινεται τιποτα.αλλαζω τους κωδικους παλι σφαλμα μου βγαζει.απισης απο το cnotrol panel admin ενεργοποιοω/απενεργοποιω τον ft η απο το configuration.php?
varemarious Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 το ίδιο είναι ..κάντο από το control panel για να μην σβήσεις τίποτε άλλο από το configuration
giannis22k Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 τιποτα τους αλλαξα αλλα παλι βγαζει σφαλμα.επισης αν παω να μπω στον ftp.mysite.freehostia.com μπαινει κανονικα με τους κωδικους.τι αλλο να κανω.δεν μπορω να κανω εγκατασταση κανεναν module επισης.τα path στο configuration.php ο διαχωρισος πρεπει να ειναι με αυτο / η με αυτο \ και σε τι ακριβως χρησημευουν
varemarious Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 απενεργοποίησε το εντελώς. και δοκίμασε να το εγκαταστήσεις χωρίς ftp
giannis22k Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 παλι σφαλμα μου βγαζει.επισης παω να πατησω module manager και βγαζει 500 error controler not found
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα