makis_kom Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Έχω 3υπολογιστές συνδεδεμένους με έναν Router και συνδεση Conex. O 1ος συνδέεται απευθείας στον Router με καλώδιο. Οι άλλοι 2 συνδέονται ασύρματα στον Router. Παρατηρώ ότι ενώ ο πρώτος έχει κανονικά συνδεση χωρίς κολήματα, οι άλλοι δύο οι ασύρματοι τρώνε κολήματα και δεν φορτώνουν πολλές φορές τις σελίδες. Το σήμα είναι Full γιατί η απόσταση είναι 3μέτρα. Τι μπορώ να κοιτάξω? Έχω αλλάξει τις IP από αυτοματες σε καρφωτές. Έχω τρέξει διάφορα "καθαριστικα" cookies. Έχω κάνει απειρα restart.
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 δοκιμασε να αλλαξεις καναλι στο ρουτερ και το ρουτερ μακρια απο τοιχους και γωνιες.τελευταιο firmware στο ρουτερ και τελευταιους drivers στις καρτες δικτυου. βεβαια μην περιμενεις και τρελλα πραγματα απο αυτον τον ρουτερ.
makis_kom Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ, θα προσπαθήσω να του αλλαξω κανάλι μήπως και γίνει κάτι....
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 αν δεν πιασει ενημερωσε μας να δουμε τι αλλο μπορει να γινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα