Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν με το προηγουμενο Modem code επαιζες με καλωδιο μια χαρα τοτε δεν αλλαξε κατι στην γραμμη.αν ειχες και εκει θεματα ισως με το νεο Modem code να συνεργαζεται καλυτερα.δοκιμασε διαφορα καναλια δεν ειναι αναγκη στο auto διοτι μετα απο reboot μπορει το auto να αλλαξει.αλλιως δες σε ποιο καναλι παιζει το auto(πχ με το Inssider) και βαλε αυτο καρφωτα.αφου παιζει ετσι αστο ετσι.το attenuation λιγο σε νοιαζει.το βασικο ειναι να εχεις κανονικη ταχυτητα και να εισαι stable

Ξαναγύρισα στο standard modem code γιατί βλέπω να κάνει νερά το προηγούμενο modem code...

Δεν παίζω με καλώδιο γιατί η τηλεφωνική πρίζα είναι μακριά. Απ'ότι βλέπω με το inssider στο Auto έπαιξε στο κανάλι 9 χωρίς να παίζει κάποιος άλλος εκεί, όμως στο ρούτερ με προτείνει το 3,4,13 

Το κάρφωσα στο κανάλι 3. Συνεχίζω τη παρακολούθηση... 

Επεξ/σία από Andresalonika
  • Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα το τι προτεινει ειναι παντα σχετικο.οποτε το τσεκαρεις και μονος σου ποσο καλα παιζει.

Δώσε μου μερικά παραδείγματα για το πως θα καταλάβω αν ενα κανάλι παιζει καλυτερα απ το άλλο, όπως πχ απο τη φόρτωση στο youtube και την απόκριση στο κλικ μιας σελίδας η λινκ;

Δημοσ.

οπως ειπε ο Rfc.αν δεις να μην κατεβαζει σωστα κτλ θα ξερεις οτι ισως κατι φταιει εκει.κανει μπαμ συνηθως οταν εχεις θεμα.

Δημοσ.

Έψαξα σε ότι φόρουμ και μη υπάρχει σχετικά με το 2710n και τα modem codes.

Δούλεψα με όλα τα modem codes, το max που κατάφερα να κλειδώσω ήταν στα 9.0mbit με 29att και λίγα rc errors, αλλά δεν...

Τι να πω..Πιστεύω έχω δοκιμάσει τα πάντα ή ίσως να μη κάνω κάτι καλά στη τελική και το αδικώ τσάμπα το ρούτερ! 

Το wi-fi είναι ok, οι σελίδες ανοίγουν πολύ γρήγορα αλλά κομπιάζει στο youtube, δεν τα δίνει όλα. Τη μία φορτώνει καλά την άλλη (τις περισσότερες φορές) σέρνεται. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα περισσότερα απ'το συγκεκριμένο ρούτερ. 

Έβαλα το tp-link, με 9,7mbit και φυσάει παντού...αφήνω το vigor στην άκρη μέχρι να με ξαναπιάσει μεράκι ν'ασχοληθώ, δεν θα το παρατήσω αλλά θα συνεχίσω να ψάχνω μπας και βρω καμιά λύση.

Δημοσ.

και ξαναρωταω .αν εισαι με καλωδιο στο Utube εισαι οκ η οχι?

εναλλακτικα δες τι Mtu εχει το vigor και παιξε με αυτο.λογικα θα ειναι 1492 .δοκιμασε 1500 δοκιμασε και 1472 να δεις αν θα υπαρχει διαφορα..απλα να δουμε και αν ειναι θεμα wireless η οχι.

Δημοσ.

και ξαναρωταω .αν εισαι με καλωδιο στο Utube εισαι οκ η οχι?

εναλλακτικα δες τι Mtu εχει το vigor και παιξε με αυτο.λογικα θα ειναι 1492 .δοκιμασε 1500 δοκιμασε και 1472 να δεις αν θα υπαρχει διαφορα..απλα να δουμε και αν ειναι θεμα wireless η οχι.

Οχι ειμαι παντα με wifi αλλα επαιξα και με καλωδιο μπας κ δω διαφορα αλλα το ιδιο ηταν.. Οκ θα δω για το mtu

Δημοσ.

ωραια αρα δεν φταιει το wifi αρα δεν φταινε τα modem codes αρα παμε σε Mtu

Λοιπόν, το vigor έχει ένα λαμπάκι για το QOS το οποίο ήταν σβηστό από τη πρώτη στιγμή που το έβαλα στη πρίζα, και παρέμενε σβηστό με όλα τα factory resets που του είχα κάνει. Χθες πάω στο menu του QOS και πάνω δεξιά είχε ένα λινκ που έλεγε Reset to Factory default. Το πατάω και συγχρόνως ανάβει το λαμπάκι του QOS του ρούτερ. Από τότε ρολάρει καλύτερα στο youtube και πιστεύω ότι διορθώθηκε το πρόβλημα που είχα, θέλει παρακολούθηση όμως. Μάλλον κάτι θα είχε μπλοκάρει δε ξέρω...

Όλα αυτά με το 3.6.3.1 standard modem code.

Δημοσ.

και εγω πηγα να σου πω το αναποδο.δες σε qos και σε κατι αλλες επιλογες που εχει για management του bandwidth μην ειναι τιποτα ενεργοποιημενο.

Δημοσ.

και εγω πηγα να σου πω το αναποδο.δες σε qos και σε κατι αλλες επιλογες που εχει για management του bandwidth μην ειναι τιποτα ενεργοποιημενο.

Τώρα που διορθώθηκε (θέλω να πιστεύω) και έτσι όπως δουλεύει και τώρα καταλαβαίνω τη ποιότητα του Vigor, θα ήταν θησαυρός να κλείδωνε ένα mbit παραπάνω στο download...Θα του κάνω ένα restart το Σ/Κ μπας και κερδίσω λίγο down από το crosstalking

Δημοσ.

Τώρα που διορθώθηκε (θέλω να πιστεύω) και έτσι όπως δουλεύει και τώρα καταλαβαίνω τη ποιότητα του Vigor, θα ήταν θησαυρός να κλείδωνε ένα mbit παραπάνω στο download...Θα του κάνω ένα restart το Σ/Κ μπας και κερδίσω λίγο down από το crosstalking

και να το κερδισεις δεν σημαινει οτι θα μεινει σταθερο.και ουτε ειναι λυση.και τον αυγουστο μπορεις να δεις και 2 mbit παραπανω.αν επαιζε με κανα dmt θα το πετυχαινες αυτο που ηθελες αλλα τωρα απλα θα αρκεστεις σε οποιο modem code παιζει καλυτερα.σε καποιο μπορει να εχει λιγο καλυτερο down αλλα λιγοτερο Up η το αναποδο.κρατας οποιο ειναι σταθερο και σε βολευει.

Δημοσ.

αν ειναι δωρεαν οκ.αλλιως v7 η v8 προτεινω v8.λιγο πιο αργο να bootarei αλλα εχει καλυτερο sync απο το v7 και πιστευω πιο stable.

Δημοσ.

αν ειναι δωρεαν οκ.αλλιως v7 η v8 προτεινω v8.λιγο πιο αργο να bootarei αλλα εχει καλυτερο sync απο το v7 και πιστευω πιο stable.

Και USB το ΖΤΕ εε; χεχε Θα βρω και κανένα Thomson v8 γιατί πολύ συζητιέται και ακούγεται να κλειδώνει ψηλά και να είναι σταθερό! Αυτό ζήτησα εξ αρχής απ'τον ΟΤΕ όμως μου είπαν ότι τώρα δίνουν το ΖΤΕ και δεν έχουν Thomson...

Ερώτηση: Υπάρχει μεγάλη διαφορά (εκτός από τα mHZ) από κανάλι σε κανάλι (για WI-FI εννοώ); Δηλαδή σε ένα κανάλι πχ κανάλι 3 να σέρνεται και σε ένα άλλο να πηγαίνει σφαίρα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...