Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οτι επεσε το attenuation δεν ειναι κακο.οπως λιγο μας νοιαζει το attenation.το βασικο ειναι ποσο συγχρονιζει και αν ειναι σταθερο.
errors οτι και να κανεις θα εχεις.adsl εχεις οχι μισθωμενο ουτε οπτικη ινα.οποτε errors θα δεις ειτε λιγα ειτε περισσοτερα αναλογως πολλα

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ολοι θα εχουν errors.αν εχεις τοσα πολλα θα φαινεται στην ταχυτητα που κατεβαζεις δηλαδη δεν θαμπορεις να τερματισεις την γραμμη κτλ.η το πιο βασικο θα εχειις αποσυνδεσεις.

Δημοσ.

ολοι θα εχουν errors.αν εχεις τοσα πολλα θα φαινεται στην ταχυτητα που κατεβαζεις δηλαδη δεν θαμπορεις να τερματισεις την γραμμη κτλ.η το πιο βασικο θα εχειις αποσυνδεσεις.

Τουλάχιστον δεν έχω αποσυνδέσεις..

Δημοσ.

αν κατεβαζεις και χωρις θεματα τοτε εισαι μια χαρα.

Δηλαδή τι θέματα μπορούν να υπάρξουν; Με τόρεντ τη τερματίζω τη γραμμή και πάει και λίγο παραπάνω καμιά φορά....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αφου την τερματιζεις μια χαρα εισαι

Ωραία χαίρομαι! Υπάρχει περίπτωση να επηρεαστεί η απόδοση του wifi ή γενικά του router από τα πολλαπλά φλασαρίσματα modem codes? Το έκανα και factory reset για καλό και για κακό!

Ήρθαν και οι 2x8dB κεραίες tp-link με το που τις είδα έσκασα στα γέλια χααχαχ τι τεράστια παλούκια είναι αυτά;; Τις έβαλα στο Vigor και η λήψη έγινε ελάχιστα καλύτερη, τώρα τις έχω στο tp-linκ.

Επεξ/σία από Andresalonika
Δημοσ.

Ωραία χαίρομαι! Υπάρχει περίπτωση να επηρεαστεί η απόδοση του wifi ή γενικά του router από τα πολλαπλά φλασαρίσματα modem codes? Το έκανα και factory reset για καλό και για κακό!

Ήρθαν και οι 2x8dB κεραίες tp-link με το που τις είδα έσκασα στα γέλια χααχαχ τι τεράστια παλούκια είναι αυτά;; Τις έβαλα στο Vigor και η λήψη έγινε ελάχιστα καλύτερη, τώρα τις έχω στο tp-linκ.

το factory reset και εγω το κανω αφου αλλαξω firmware.απο εκει και περα για τις κεραιες στο ειπα οτι θα δεις ελαχιστη διαφορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μαι και πάλι! Νομίζω ότι έχω θέμα με το Vigor στα βίντεο του youtube από το iPhone 5 και Nexus 10 μου, και από το λάπτοπ. Τις περισσότερες φορές στα βίντεο 720p ή 1080p η μπάρα που φορτώνει ξεκινάει και μετά από λίγο σταματάει και κόβεται το βίντεο..δεν συνεχίζει να φορτώνει. Άλλες φορές με την ίδια ποιότητα κάνει πόση ώρα να ξεκινήσει, λες και κατεβάζει με 0,01 bytes.. Όταν όμως δεν τρώει κολλήματα, η απόδοση είναι πολύ καλή και τα φορτώνει γρήγορα τα 720p και 1080p.

Γενικά πάντως βλέπω κάποια κενά δηλαδή όταν κάνω κλικ σε ένα link ή σε μια εικόνα κλπ δεν φορτώνει και όταν ξανακάνω κλικ τότε το φορτώνει κανονικά. Όχι πάντα. Κάποιες φορές..

Θα κάνω το ίδιο με το tp link και θα το παρακολουθήσω.

Επεξ/σία από Andresalonika
Δημοσ.

μηπως ειναι η συνδεση στο Internet.γιατι ναμην προλαβαινει να κανει buffering ακομα και με g Να εισαι δεν στεκει.το g ειναι 54Mbps και η συνδεση σου αντε μαξ 24Mbit.δες και με αλλο ρουτερ να δεις αν ειναι κατι απο εκει αλλιως δοκιμασε αλλο καναλι αλλο firmware Κτλ.

Δημοσ.

μηπως ειναι η συνδεση στο Internet.γιατι ναμην προλαβαινει να κανει buffering ακομα και με g Να εισαι δεν στεκει.το g ειναι 54Mbps και η συνδεση σου αντε μαξ 24Mbit.δες και με αλλο ρουτερ να δεις αν ειναι κατι απο εκει αλλιως δοκιμασε αλλο καναλι αλλο firmware Κτλ.

θα βάλω το wireless στο Auto μπας και δω διαφορά αλλιώς θα φλασάρω άλλο modem code!

Δημοσ.

δοκιμασε και με καλωδιο να δεις αν το κανει η δοκιμασε με καναλι 1,6,11 για να δεις τι γινεται.αλλιως η αλλο Modem code Η πιο παλιο firmware.

Δημοσ.

δοκιμασε και με καλωδιο να δεις αν το κανει η δοκιμασε με καναλι 1,6,11 για να δεις τι γινεται.αλλιως η αλλο Modem code Η πιο παλιο firmware.

Καλά μιλάμε στο νέξους δεν φόρτωνε καν το βίντεο ενώ στο iphone ξεκινούσε μεν αλλά σε χάλια ποιότητα.

Λοιπόν φλάσαρα ένα modem code που το είχα ξαναπεράσει τις προάλλες που δοκίμαζα τα modem codes, μου κατέβασε το att σε 29 από 42 στα 8.2mbit down και το κανάλι του wi-fi το είχε στο 6 σαν default, όμως έκανα σκαν και είδα ότι παίζει πολλή κίνηση στο κανάλι 6 και μου πρότεινε να πάω στο 3 ή 4 . Να πάω στο 3 ή 4, να το αφήσω στο 6 ή να το βάλω στο Auto; Εντυπώσεις, πάω κατευθείαν στο youtube app του νέξους, πατάω ένα βίντεο και ξεκίνησε να παίζει αμέσως με τη μπάρα να φορτώνει σημαντικά γρήγορα!!! Πάω στο λάπτοπ, ανοίγω ένα 720p και βλέπω τη μπάρα να φορτώνει σταθερά γρήγορα, καμιά σχέση με πριν.

θα συνεχίσω το τεστάρισμα. 

EDIT: Στο κανάλι 3 δεν έπαιζε καλά, το γύρισα στο Auto και φορτώνει πιο γρήγορα.

Δηλαδή τώρα βελτιώθηκε η γραμμή μου ή το σήμα του wifi με το άλλο modem code; Μάλλον το modem code που φλάσαρα παίζει καλύτερα με τη γραμμή μου

Δημοσ.

αν με το προηγουμενο Modem code επαιζες με καλωδιο μια χαρα τοτε δεν αλλαξε κατι στην γραμμη.αν ειχες και εκει θεματα ισως με το νεο Modem code να συνεργαζεται καλυτερα.δοκιμασε διαφορα καναλια δεν ειναι αναγκη στο auto διοτι μετα απο reboot μπορει το auto να αλλαξει.αλλιως δες σε ποιο καναλι παιζει το auto(πχ με το Inssider) και βαλε αυτο καρφωτα.αφου παιζει ετσι αστο ετσι.το attenuation λιγο σε νοιαζει.το βασικο ειναι να εχεις κανονικη ταχυτητα και να εισαι stable

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...