Andresalonika Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Πριν από λίγο με το Baudtec του OTE....
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 αν εννοεις οτι αλλαξε ο συγχρονισμος ενταξει πολλες φορες μπορει να δεις διαφορετικες τιμες.πχ να κλεινουν ρουτερ να μειωνεται το crosstalk κτλ.
Andresalonika Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) αν εννοεις οτι αλλαξε ο συγχρονισμος ενταξει πολλες φορες μπορει να δεις διαφορετικες τιμες.πχ να κλεινουν ρουτερ να μειωνεται το crosstalk κτλ. Το έβγαλα γιατί έχω αποσυνδέσεις..Έβαλα το tp-link τώρα. Οι κεραίες του είναι 2 x 3dBi. Αύριο έρχονται οι 2 8dB. Κι μία noobίστικη ερώτηση: Απ'ότι βλέπω και μπορώ να καταλάβω είμαστε στο IPv4 και ότι έρχεται το IPv6. Τι ακριβώς είναι το IPv4 και σε τι διαφέρει από το v6 ? Επεξ/σία 14 Απριλίου 2013 από Andresalonika
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Το έβγαλα γιατί έχω αποσυνδέσεις..Έβαλα το tp-link τώρα. Οι κεραίες του είναι 2 x 3dBi. Αύριο έρχονται οι 2 8dB. Κι μία noobίστικη ερώτηση: Απ'ότι βλέπω και μπορώ να καταλάβω είμαστε στο IPv4 και ότι έρχεται το IPv6. Τι ακριβώς είναι το IPv4 και σε τι διαφέρει από το v6 ? πες μου αν αλλαξε κατι με τις μεγαλυτερες κεραιες αλλα δεν το κοβω να δεις τιποτα δραματικη διαφορα. επειδη οι ipv4 ip τελειωνουν σιγα σιγα παμε πλεον στο Ipv6.να το πω με χαζα λογια αν πριν μπορουσαν να δωθουν 1.000.000 ip οι οποιες τελειωνουν τωρα με το ip6 θα μπορουν να δωθουν πολλες παραπανω.αυτο γιατι δεν γινεται δυο ατομα να παρουν την ιδια Ip. στην πραξη καποια διαφορα δεν θα δεις σε ταχυτητα η σε κατι αλλο.για παραπανω μπορεις να δεις wikipedia αλλα στην πραξηδεν θα κερδισεις κατι.με το vigor ειχες αποσυνδεσεις?οπως σου ειπα μπορεις να βαλεις το Tp link να παιζει σαν ρουτερ και το vigor Να παιζει σαν access point.
Andresalonika Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Όχι με το vigor δεν είχα καμια αποσύνδεση ουτε με το tp-link ! Κάτι έχω δει απο κάποιους που το έχουν κανει αλλά δεν έχω ιδέα πως να το κάνω αυτό που μου λες...Χεχε
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 τοτε με ποιο ειχες αποσυνδεση?και γιατι δεν αφησες το vigor επανω.νομιζα οτι ειχες αποσυνδεσεις με το vigor. Όχι με το vigor δεν είχα καμια αποσύνδεση ουτε με το tp-link ! Κάτι έχω δει απο κάποιους που το έχουν κανει αλλά δεν έχω ιδέα πως να το κάνω αυτό που μου λες...Χεχε
Andresalonika Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 τοτε με ποιο ειχες αποσυνδεση?και γιατι δεν αφησες το vigor επανω.νομιζα οτι ειχες αποσυνδεσεις με το vigor. Εχθες το βραδυ ψάχνοντας στο σάιτ του ΟΤΕ νόμιζα οτι βγήκε νεότερο firmware για το baudtek οποτε είπα να το συνδεσω όμως εκανα λάθος με το firmware, φορούσε ηδη το πιο πρόσφατο και αφού κλείδωσε στα 9.8 είπα να το αφήσω αλλά την επόμενη μέρα είδα οτι είχε απόσυνδεσεις οποτε έβαλα το tp link το οποίο κλείδωσε στα 9.5. Η αλήθεια είναι οτι έβγαλα το vigor λόγω ταχύτητας!
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 τωρα για μενα βαλε το vigor αφου εχει καλυτερο Up και ας εχει χειροτερο down εκτος αν θες να δοκιμασεις και τα αλλα Modem codes.κατα τα αλλα ναι το ειχα ξεχασει οτι εχεις και το baudtec.αν εβαλες πιο παλια ξανακοιτα να βρεις το τελευταιο
Andresalonika Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Χμμ θα το ξανά βάλω και αν δεν δω καμια διάφορα θα αρχίσω να περναω αλλά modem codes..φοβάμαι μη πάθει τπτ όμως με τοσα φλασαρισματα!! Ξερεις, βλέπω διάφορα ειδικα στα 1080p videos στο youtube με τα 9.5mb του tplink. Λοιπόν κατεβάζω κάποια modem codes και ξεκινάω δοκιμές..
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 δεν παθαινει τιποτα.απλα τα firmware updates me ethernet οχι wireless.
Andresalonika Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 δεν παθαινει τιποτα.απλα τα firmware updates me ethernet οχι wireless. Ωραία!! Πάντως μπράβο στη Draytek που έχει βγάλει modem codes για διάφορες γραμμές!
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 οτι πληρωνεις παιρνεις.δεν θα δεις τρελλες διαφορες αλλα ισως σε καλυψει καποιο απο τα αλλα.
Andresalonika Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 οτι πληρωνεις παιρνεις.δεν θα δεις τρελλες διαφορες αλλα ισως σε καλυψει καποιο απο τα αλλα. Θα βγάλω γούστα αμα πιάσω 9+ mbit με άλλο modem code! Μακάρι να είναι και σταθερό όμως...Σε καμια ωριτσα θα ξεκινησω δοκιμες! Και θα επανελθω με εντυπώσεις!!
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 απο πλευρα σταθεροτητας το πιο πιθανο ειναι οτι θα εισαι οκ.κριμα που δεν μπορεις να ριξεις το Margin
Andresalonika Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) απο πλευρα σταθεροτητας το πιο πιθανο ειναι οτι θα εισαι οκ.κριμα που δεν μπορεις να ριξεις το Margin Φλάσαρα ένα άλλο modem code 244001 σχεδόν τα ίδια αλλά έπεσε το Αtt...Πάω για άλλο.. Με το modem code 232201 σχεδόν 8,8 down 34att Με το modem code 2431301 8,8down 29att Να γυρισω σ αυτο που μου χαμηλωνει το att λες καλυτερα; Βαρέθηκα....λοιπόν φλάσαρα τα περισσότερα και η διαφορές είναι μηδαμινές. Τα υπόλοιπα 2-3 θα τα φλασάρω άλλη φορά. Ξαναγύρισα στο στάνταρ modem code που μου δίνει 42att και βλέπουμε.. Με 35 λεπτά uptime μου δείχνει 42 RX CRC Errs. 9.5 ώρες 900+ errors Τι παίζει μ'αυτό; Υπάρχει κανένα πρόβλημα; Με αλλά modem codes ίσως να έχω λιγότερα.. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2013 από Andresalonika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα