Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα μπορεις να τις δοκιμασεις και στα 2 .αν και το vigor εχει 3 νομιζω κα με παραξενευσε που λες παραγγελνω 2:p.λεω δεν θα θυμαμαι καλα εγω.ασε το tp link τελειως στην ακρη:P

Δημοσ.

καλα μπορεις να τις δοκιμασεις και στα 2 .αν και το vigor εχει 3 νομιζω κα με παραξενευσε που λες παραγγελνω 2:p.λεω δεν θα θυμαμαι καλα εγω.ασε το tp link τελειως στην ακρη :P

Ναι κι εγώ έτσι λέω..Θα δω πως πάει και βλέπουμε ποιος ξέρει μπορεί να πάρω και μια τρίτη και να τις κοτσάρω στο Vigor. Μετά θα φαίνεται άσπρο κουτί με μαύρες κεραίες!! χεχε

Δημοσ.

ωραιο θα ειναι και ετσι.αν και οι κεραιες του vigor δεν ειναι μικρες οσο θυμαμαι.

Ναι δεν είναι μικρές, σχεδόν διπλάσιες του DGN2200v3.

Δημοσ.

http://www.warcom.com.au/products/9936_draytek_vigor_2710n_adsl_modem_router_with_wireless_5dbi_antenna_upgrade

Ψάχνοντας να βρω πόσα db είναι οι μαμά κεραίες του 2710n έπεσα σ'αυτό το site. Δίνουν το 2710n με 3 κεραίες των 5db extra... Άρα οι μαμά κεραίες του παίζει να είναι πιο κάτω από 5db; Άρα άμα είναι έτσι τότε θα δω σημαντική διαφορά με 3 κεραίες tp-link των 8db;

Δημοσ.

μπορει να δεις μπορει και οχι.μην το πηγαινεις παντα με το μεγεθος της κεραιας.εχω δει 10 ,5 db να ειναι ενα μετρο σχεδον αλλα εχω δει και 8 db να ειναι 20 ποντους.δεν ξερω με ποια κριτηρια παει.δεν ξερω τι αλλαζει στην κατασκευη.οπως εχω δει και κεραιες 2 db πχ που ομως οδηγουνται απο 200-300 -400mw αντι για 100 που ειναι το default και επαιζαν τελεια λογω παραπανω ισχυς να το πω ετσι που εδινε το ρουτερ.

Δημοσ.

Ααα γι'αυτο λέει στο στη περιγραφή της κεραίας στο site της tp link ότι πρέπει και το ρούτερ να μπορεί να υποστηρίξει την κεραία για να αποδώσει στο μέγιστο.

Δημοσ.

οσο ξερω ολες οι κεραιες αντεχουν πολυ παραπανω απο αυτο που δινουν καποια ρουτερ.τουλαχιστον οσο ξερω και αν δεν κανω λαθος.στο site της l-com πχ ειχε καποιες κεραιες που ελεγε οτι αντεχουν μεχρι 25watt που ειναι νουμερο εκτος πραγματικοτητας λιγο οταν μιλαμε οτι ενα ρουτερ ειναι 100mw.απο εκει και περα πρεπει να κανει και το βυσμα.συνηθως βλεπεις 2 τυπου.rp sma και ntype

• Like 1
Δημοσ.

οχι .το μελλον ειναι adsl/vdsl απο το Kv Οποτε εκει δεν υπαρχει λογος για παραπανω dslam.περα απο περιοχες που δεν εχουν ακομα καν υποστηριξη adsl οποτε εκει παμε αλλου.

• Like 1
Δημοσ.

οχι .το μελλον ειναι adsl/vdsl απο το Kv Οποτε εκει δεν υπαρχει λογος για παραπανω dslam.περα απο περιοχες που δεν εχουν ακομα καν υποστηριξη adsl οποτε εκει παμε αλλου.

Από το κινητό εννοείς; Με τι πακέτα δεδομένων όμως; 400mb το μήνα φεύγουν σε 3-4 μέρες και οι τιμές είναι στο Θεό!

Δημοσ.

Από το κινητό εννοείς; Με τι πακέτα δεδομένων όμως; 400mb το μήνα φεύγουν σε 3-4 μέρες και οι τιμές είναι στο Θεό!

δεν μιλαω για κινητο.για vdsl απο το καφαο (Kv )Μιλαω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...