Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στην σελιδα μπορει να μην υπαρχουν αλλα σσε καναν ftp λογικα θα υπαρχουν.

Οκ. Ελπίζω να μη χρειαστεί να γυρίσω σε παλαιότερο firmware.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, είμαι up and running με το 2710n. Το έκανα και update απευθείας όπως είπες. Η διαφορά στη ποιότητα και ταχύτητα είναι εμφανής. Μιλάμε για τούμπανο ρούτερ!! Ο ορισμός του ότι πληρώνεις παίρνεις. 

Περίεργο όμως με ADSL2+ (στο Auto το έχω) mode κλείδωσα σχετικά χαμηλά, περίμενα να πιάσω λίγο πάνω από 9mbps στο download. Να κάνω κάνα reboot και να δοκιμάσω και σε ADSL2+ Αnnex M ? Αν και πιστεύω με Annex M θα είμαι στα ίδια με περισσότερο upload ε;

Στο wi-fi με είχε στο channel 6 αλλά έκανα σκαν και είδα ότι παίζει αρκετό τράφικ στο channel 6 οπότε το άλλαξα σε Auto αν και μου πρότεινε να πάω στο channel 3 ή 4. Να το αφήσω στο Auto ή να πάω στο 3 ή 4 ?

Στη κρεβατοκάμαρα το νέξους 10 παίζει με 3 μπάρες και καμιά φορά 4 σταθερά όπου με τα άλλα ρούτερς από 1 έως 3 μπάρες.

post-221373-0-95179600-1365506634_thumb.jpg

Επεξ/σία από Andresalonika
Δημοσ.

βαλε καρφωτα καναλι για μενα.auto συνηθως δεν βαζω ρουτερ μην παει σε 12,13 channel αν το υποστηριζει και εχεις θεμα.
annex m για να κερδισεις σε παραπανω Upload πρεπει να σε εχει γυρισει και ο Provider σου σε annex m αλλιως δενεχει νοημα.βεβαια με τον οτε κατι εχει γινει και πολλες φορες συγχρονιζουν με annex m λιγοτερο απο οτι με annex a χωρις να εχουν 2 mbit upload.σε annex m καποιος που ειχε δει τις συχνοτητες ηταν πραγματι σαν annex m αλλα το Upload ηταν περιορισμενο στο 1mbit Οποτε απλα χανεις δεν κερδιζεις.τωρα το auto σιγουρα θα ειναι adsl2+ ειτε annex a ειτε annex m εκτος αν σε αφηνει να το διαλεξεις.
42 attenuation 8,5 mbit>μην λες τιποτα.σφαιρα ειναι.ειδικα με 9-10 Margin που εισαι.αλλοι ουτε με 6 margin δεν βλεπουν 8,5 Mbit.

αν δεν εριξεις firmware ριξτου.

Δημοσ.

ΟΚ θα βάλω συγκεκριμένο channel στο wi-fi. Του έριξα το 3.6.3.1 firmware Ιανουαρίου 13' με το ίδιο modem code που είχε εξ αρχής. Δεν λέει πουθενά ότι είμαι σε Annex A πάντως δεν πιστεύω να είμαι σε Annex M γιατί έχει να επιλέξω και ADSL2+ Annex M. Στέλνω και screenshot. Να τ'αφήσω έτσι όπως είναι λες; 

post-221373-0-77719700-1365536897_thumb.jpg

Δημοσ.

λογικα το adsl2+ g992.5 Οπως το γραφει ειναι το απλο adsl2+ annex a>και αυτο που γραφει παλι adsl2+ annex m ειναι το annex m.τωρα το Multimode μπορει να το παει και annex m>οποτε δοκιμασε τα και τα 2 δηλαδη και το g.992.5 adsl2+ οπως και το adsl2+ annex m να δεις αν θα υπαρξει διαφορα.

Δημοσ.

ναι τον παιζει λιγο ο οτε με το annex m και απειρα ατομα που δεν μπορουν να το βαλουν καρφωτα adsl2+ annex a χανουν σε ταχυτητα χωρις λογο.αθανατε οτε.ελεος.ναι βαλτο καρφωτα γιατι αμα το βαλεις Multimode βλεπω να πηγαινει σε annex m

Δημοσ.

ναι τον παιζει λιγο ο οτε με το annex m και απειρα ατομα που δεν μπορουν να το βαλουν καρφωτα adsl2+ annex a χανουν σε ταχυτητα χωρις λογο.αθανατε οτε.ελεος.ναι βαλτο καρφωτα γιατι αμα το βαλεις Multimode βλεπω να πηγαινει σε annex m

Το γύρισα σε Multimode και κλείδωσε όπως και τη πρώτη φορά που το σύνδεσα. Οπότε μένω εδώ..

post-221373-0-28706500-1365538484_thumb.jpg

Δημοσ.

ε ναι δεν θα αλλαξει κατι.το καλο ειναι οτι δεν παει μονο του annex m αν δεν το βαλεις εσυ αντιθετα με αλλους οποτε εισαι οκ.συν οτι εσυ εχεις την δυνατοτητα να το αλλαξεις.

Δημοσ.

Ναι δεν πάει μόνο του Annex M οπότε είμαστε κομπλέ. Περισσότερες από 24ώρες λειτουργίας και δουλεύει rock solid. Και η εμβέλεια του wifi εξαιρετική! Σ'ευχαριστώ poulinos για τη μέχρι τώρα καθοδήγηση!!  :-D

btw εσύ τι ρούτερ και τι ταχύτητα πιάνεις; 

Δημοσ.

thomson 784 εχω λογω sip απλα το εχω με generic firmware.συγχρονιζω κοντα στα 13 Mbit /1 mbit upload.annex a>πιο παλια ειχα παιξει και λιγο annex m.γενικα δεν εχω θεμα ειμαι πολλες μερες Online απλα η γραμμη μου θελει λιγο σουλουπωμα αλλα ειναι δυσκολο να γινει.(και β.ψιλοβαριεμαι):P

οπως λενε ο τσαγκαρης παπουτσια δεν εχει :P

αν και στην περιοχη μου εχουν αλλαξει ηδη τα Kv για vdsl αλλα δεν θα πω.η χρηση του ιντερνετ ειναι για Light things.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...