Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι πολυ καλο με πολλα καλουδια πανω αλλα η τιμη του ποναει λιγακι .και του 2710n και του 2710Ne που ειναι λιγο πιο φτηνο

Δημοσ.

αν μου επιτρέψετε και μένα να ρωτήσω κάτι σχετικό για να μην ανοίγω νέο θέμα, μιας και η συζήτηση έχει γίνει λίγο γενική...

ένας φίλος μου πήρε smart τηλεόραση με ασύρματο δίκτυο και έχει μείνει με το παλιό μόντεμ (=αργές συνδέσεις με τον υπολογιστή του και με συνέπεια να μην μπορεί να το απολαύσει σε wifi streaming)

το netgear DGM2200M θα τον βολέψει?

από ταχύτητες - ποιότητα - σταθερότητα?

αξίζει το ready share (εύκολα προσβάσιμο και από android)?

Δημοσ.

dgn2200 μαλλον εννοεις.ειναι καλο adsl router και υποσστηριζει και N300 στο wireless.αν δεν εχει τα λεφτα να παει σε κανα vigor 2710n η 2710ne τοτε το dgn2200 ειναι μια πολυ καλη επιλογη

Δημοσ.

dgn2200 μαλλον εννοεις.ειναι καλο adsl router και υποσστηριζει και N300 στο wireless.αν δεν εχει τα λεφτα να παει σε κανα vigor 2710n η 2710ne τοτε το dgn2200 ειναι μια πολυ καλη επιλογη

Αύριο έρχεται το vigor 2710n. Θα μεταφέρω εντυπώσεις. Πάντως το DGN2200v3 πάει πολύ καλά στα 11,7mbps με 3-4 SNR έχω 45+ ώρες uptime.

Δημοσ.

Αύριο έρχεται το vigor 2710n. Θα μεταφέρω εντυπώσεις. Πάντως το DGN2200v3 πάει πολύ καλά στα 11,7mbps με 3-4 SNR έχω 45+ ώρες uptime.

μολις το παρεις δες και για firmware update.

• Like 1
Δημοσ.

μολις το παρεις δες και για firmware update.

Χθες κατέβασα το πιο πρόσφατο firmware για καλό και για κακό με το στάνταρ μόντεμ code. Αν δω ότι χρειάζεται θα το ενημερώσω κατευθείαν.

Δημοσ.

για εμενα κανε το αναποδο.με το που το παρεις ενημερωσε το απευθειας.

Δηλαδή να μη βάλω user name του conn x κλπ και να περάσω το τελευταίο update και μετά να βάλω τα στοιχεία;

Δημοσ.

ετσι και αλλιως οσο ξερω και να μην σου κανει ενα firmware μπορεις να βαλεις αλλο πιο παλιο.

Επειδή δεν το πρόσεξα στη σελίδα της Draytek, υπάρχουν διαθέσιμα και παλαιότερα firmwares για να κατεβάσεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...