poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Το πρωί που το έβαλα έφυγα μετά για δουλειά και τώρα που γύρισα μπήκα στις ρυθμίσεις για να δω αν είχαμε καμιά αποσύνδεση και όλα κομπλέ ήταν έτσι όπως τα άφησα. Χαίρομαι πάμε καλά μέχρι στιγμής... Το θρεντ το ψιλο γυρίσαμε σε συζήτηση για netgear κ.ά. χεχε δεν πειραζει.για τα belkin δεν χρειαζεται thread.τα belkin ειναι για πεταμα τα περισσοτερα.μερικα παλια ψιλοαξιζουν που ειχαν και δυνατο wireless.αφου εισαι Stable Μια χαρα.
Andresalonika Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Να σε ρωτήσω φίλε μου poulinos. Στο wireless να το βάλω Up to 300mbps ή έτσι όπως ήταν απ'την αρχή Up to 145mbps ? Βρήκα αυτό: "Up to 300Mbps" will provide the maximum performance in most cases, "Up to 145Mbps" may work better in areas with more interference from other access points.
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 εφοσον το ρουτερ ειναι n300 κανονικα θα πρεπε να ειναι up to 300 και οχι Up το 145.αν εχεις συσκευη που παιζει 300 γιατι να την κοψεις στα 145?
Andresalonika Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 ΟΚ θα το βάλω πίσω στα 300. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
Andresalonika Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Είχα μια αποσύνδεση σήμερα οπότε δεν άντεξα φλάσαρα στο Netgear ένα custom firmware ενός Ιταλού που βασίζεται στο πιο πρόσφατο λογισμικό του router και με τη πρώτη σύνδεση κλείδωσα λίγο παραπάνω (8.3mb με 10SNR) και οι σελίδες άνοιγαν πιο γρήγορα. Μετά είπα να παίξω με το SNR, έβαλα -20 και κλείδωσα στα 9.6 με 8 και κάτι SNR, λέω ωπ εδώ είμαστε, βάζω -30 και κλειδώνω στα 10.477mbs με 7.1 SNR!!!! Τρελά γούστα μιλάμε μέχρι στιγμής δείχνει σταθερό αλλά θέλει παρακολούθηση!!
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 και με 6 και με 5 μπορει να παιξεις.τωρα μια αποσυνδεση σε τοσεςμερες δεν ειναι θεμα. Μπορει να εγινε τιποτα απεξω και να εγινε χωρις να σημαινει οτι ειναι κατι μονιμο..απλα ετυχε πως το λενε για το custom καλα εκανες αφου ειχες ορεξη και υπομονη.δεν εχεις να χασεις κατι.αν δεν σου κανει απλα ξαναπερνας το κανονικο firmware.
Andresalonika Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Ξαναγύρισα στο μαμά firmware και ενώ στο interface δεν σου δίνει πολλές λεπτομέρειες/επιλογές για τη σύνδεση, κλειδώνει σε λιγότερο από 8mbps ενώ με το tp-link το οποίο έχει σχεδόν ίδιο interface με το baudtec του ΟΤΕ, μπορώ να διαλέξω ότι τύπο σύνδεσης θέλω και αν βάλω ADSL2+ με Annex A χτυπάω 9.4+mpbs όπως και με το baudtec το οποίο στο Auto κλειδώνει σε ADSL2+ AnnexA αλλά πέφτει συχνά. Σταθερότητα του TP-Link δεν την έχω τεστάρει ακόμα όμως.. Μήπως είναι ψιλο μούφα το Netgear ή θα βελτιωθεί σε νεότερο update?
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Ξαναγύρισα στο μαμά firmware και ενώ στο interface δεν σου δίνει πολλές λεπτομέρειες/επιλογές για τη σύνδεση, κλειδώνει σε λιγότερο από 8mbps ενώ με το tp-link το οποίο έχει σχεδόν ίδιο interface με το baudtec του ΟΤΕ, μπορώ να διαλέξω ότι τύπο σύνδεσης θέλω και αν βάλω ADSL2+ με Annex A χτυπάω 9.4+mpbs όπως και με το baudtec το οποίο στο Auto κλειδώνει σε ADSL2+ AnnexA αλλά πέφτει συχνά. Σταθερότητα του TP-Link δεν την έχω τεστάρει ακόμα όμως.. Μήπως είναι ψιλο μούφα το Netgear ή θα βελτιωθεί σε νεότερο update? ποτε δεν ξερεις αν θα βγει νεοτερο firmware η οχι και τι θα βελτιωνει.για το αν μπορεις να διαλεξεις στο Netgear adsl2+ η οχι δεν τον θυμαμαι να πω την αληθεια.ο διαφορετικος συγχρονισμος εχει να κανει με το chipset του ρουτερ.οποτε θα βρεις chipset Που συγχρονιζουν καλυτερ ακαι αλλα που συγχρονιζουν λιγοτερα.οπως και το καθενα θα εχει διαφορετικη σταθεροτητα.συνηθως το auto παει σε adsl2+ annex a αν και μερικες φορες εχω δει να πηγαινει σε annex m στον οτε.το Netgear ειναι ενα καλο ρουτερ για τα λεφτα του και επισης με το custom firmware κερδιζεις πραγματα.τωρα αν η γραμμη δεν ειναι σταθερη και εχεις αποσυνδεσεις εκει εχεινα κανει και με την γραμμη πολλες φορες. Τι γνώμη έχεις για το Asus RT-N66U; ειναι ρουτερ οχι adsl router
Andresalonika Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Σύνδεσα πριν από λίγο το tp-link όλες οι ρυθμίσεις στο Auto και κλείδωσε στα 9.2down και 1mb up σε Annex M. Σχεδόν 2mb περισσότερα από το Netgear. Η διαφορά στη φόρτωση σελίδων είναι αισθητή. Θα το ελέγξω το πρωί για να δω αν είχα καμιά αποσύνδεση...
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 στο Netgear δενβρηκες πουθενα να διαλεγεις αν θα παιξει annex m η οχι?Ουτε με το custom firmware?
Andresalonika Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 στο Netgear δενβρηκες πουθενα να διαλεγεις αν θα παιξει annex m η οχι?Ουτε με το custom firmware? Όχι δίνει μόνο Auto-ADSL-ADSL2-ADSL2+. Το TP-Link έμεινε σταθερό για ένα 24ωρο με καλύτερη απόδοση από το Netgear με μαμά firmware. Νομίζω όμως χάνει λίγο στην εμβέλεια του wi-fi του (tp link) από το netgear, ασχέτως που οι κεραίες του τπ λινκ είναι ολόκληρα ματζαφλάρια Τότε είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία στο netgear και πέρασα ένα άλλο custom firmware του gnommo με ακριβώς ίδιο interface + 2 επιπλέον menu για ρύθμιση snr και εμβέλειας wi-fi. Έβαλα 6 στο snr και κλείδωσα στα 11.926kbps down και 939mbps up με 3.6dB noise margin!! Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο!!! Πάει σφαίρα και είμαι ήδη 8 ώρες uptime..για να δούμε.. Ερώτηση, στο Nexus 10 μου η μέγιστη ταχύτητα που έχω δει να συνδέεται με το wi-fi του netgear είναι 130mbps και όσο απομακρύνομαι πέφτει..Τα 300mbps πως μπορεί να τα πετύχει κάποιος;
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Θα μπορουσες να βαζες το tp link να μπαινει στο ιντερνετ και το wifi να το κανει το Netgear επισης. για το Nexus ναι για τα 300mbps πρεπει να εισαι κοντα και β.θα πρεπει βεβαια και η συσκευη να υποστηριζει 300Mbps>επισης μην περιμενεις οτι σε μεταφορα πχ αρχειων θα τα χτυπησεις τα 300mbps ευκολα.ειναι σχεδον 36 Mbyte transfer αν εκανα σωστα τον υπολογισμο.μηπως υποστηριζει 150 mbit το Nexus?
Andresalonika Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δεν ξέρω μέχρι πόσα υποστηρίζει..Πριν από λίγο είχα μια αποσύνδεση, σχεδόν 24ωρο θα έκλεινε σταθερό. Άλλη μια ερώτηση που σκεφτόμουν χθες, γιατί εφόσον σου λέει ο ΟΤΕ ότι επειδή η απόσταση σου από το κέντρο είναι πχ 3km, η μέγιστη ταχύτητα που μπορείς να πιάσεις είναι πχ 8mbps ενώ εγώ πειράζοντας το SNR πιάνω 11,7mbps ? Ο ΟΤΕ δεν θα μπορούσε να σου κατεβάσει το SNR ?
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δεν ξέρω μέχρι πόσα υποστηρίζει..Πριν από λίγο είχα μια αποσύνδεση, σχεδόν 24ωρο θα έκλεινε σταθερό. Άλλη μια ερώτηση που σκεφτόμουν χθες, γιατί εφόσον σου λέει ο ΟΤΕ ότι επειδή η απόσταση σου από το κέντρο είναι πχ 3km, η μέγιστη ταχύτητα που μπορείς να πιάσεις είναι πχ 8mbps ενώ εγώ πειράζοντας το SNR πιάνω 11,7mbps ? Ο ΟΤΕ δεν θα μπορούσε να σου κατεβάσει το SNR ? στο manual θα λεει λογικα μεχρι ποσα υποστηριζε.ο οτε δινει μεχρι 9 snr για να ειναι πιο σταθερη η γραμμη οποτε και το μεγιστο που σου λεει ειναι περιπου με αυτο το snr οχι με 6 ουτε με 5 ουτε 4 που βαζουν μερικοι.και ολα ειναι θεωρητικα βεβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα