Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό σας βρήκα, θέλω να κανω αναβαθμιση στο οικιακό δίκτυο και σκέπτομαι να αγοράσω το modem router της Βelkin

http://www.belkin.com/uk/IWCatProductPage.process?Product_Id=582178

Θέλω να συνδέσω τηλεόραση με application skype κ.α. 2 φορητά,1 εκτυπωτή δικτυακό και ενα στη USB.

Ποιά είναι η αποψή σας και αν έχετε να προτείνετε κατι εναλλακτικά με διπλή μπάντα όπως αυτό.

Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω ειναι περίπου 100 ευρώ οσο εχει και το Belkin.

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με αυτα τα λεφτα δυο παιζουν.belkin και Linksys και ισως το Linksys να ειναι πιο ακριβο.μετα netgear που ειναι ακομα πιο ακριβο.εγω παντως σε belkin δεν θα πηγαινα αφου δεν εχω ακουσει και κανεναν να ειναι ευχαριστημενος απο αυτα τα ρουτερ.και εγω που ειχα δει καποια αστα να πανε.access point ναι adsl router = f....k up..επισης το dual band ειναι αχρηστο αμα δεν εχεις αντιστοιχες καρτες.και γενικως για Home use δεν το θεωρω κατι τρελλο εκτος αν εχεις 23.000 δικτυα κοντα σου και σε πιταρουν στην συχνοτητα

Δημοσ.

με αυτα τα λεφτα δυο παιζουν.belkin και Linksys και ισως το Linksys να ειναι πιο ακριβο.μετα netgear που ειναι ακομα πιο ακριβο.εγω παντως σε belkin δεν θα πηγαινα αφου δεν εχω ακουσει και κανεναν να ειναι ευχαριστημενος απο αυτα τα ρουτερ.και εγω που ειχα δει καποια αστα να πανε.access point ναι adsl router = f....k up..επισης το dual band ειναι αχρηστο αμα δεν εχεις αντιστοιχες καρτες.και γενικως για Home use δεν το θεωρω κατι τρελλο εκτος αν εχεις 23.000 δικτυα κοντα σου και σε πιταρουν στην συχνοτητα

Στο Belkin κατέλειξα γιατί είναι η τιμή στη μέση αλλά επείδη ειναι και για streaming hd video(μάλλον λόγω του chip που εχει) και οχι τόσο για το dual band, στην Linksys & Netgear όπως το λες οι τιμές είναι ψηλότερες.

Οι προτάσεις απο το site της Linksys είναι το Χ3000 & Netgear DGND3300 DGND3700 που δέν έχω διαβάσει καλές κριτικές γιά αυτά τα μοντέλα.

Ενα review για το belkin ειναι εδώ http://www.expertreviews.co.uk/wireless-routers/1289341/belkin-n600-db-wireless-dual-band-n-router-f9j1102uk και για το linksys εδώ http://www.expertreviews.co.uk/wireless-routers/1288642/cisco-linksys-x3000

Αν έχεις να μου προτείνης κατι αξιόπιστο σε αυτα τα χρήματα(περ. 100 ευρώ) ακούω προτ;aσης να έχει όμως δυνατότητα για hd streaming video αλλιώς θα ρισκάρω με το belkin και ότι βγεί.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου poulinos και συγγνώμη αν σε ζάλισα.

Δημοσ.

για να παιξει το streaming καλο θα ηταν να ειναι N300 αρι οτι ρουτερ και αν ειναι αυτο.και το 150 θα παιξει αλλα πιο οριακα.ολα τα παραπανω ρουτερ εχουν 802.11n για την δουλεια που θες.

απλα η Netgear και η Linksys δεν ειναι τοσο φτηνες.και zyxel να πας που εγω θα την προτιμουσα και παλι απο την belkin

πχ http://www.skroutz.gr/s/313340/Zyxel-P-660HN-Fx-P-660HN-FxZ-Series.html

http://www.skroutz.gr/s/348106/Zyxel-%CE%A1660%CE%97%CE%9D-F1Z-ADSL2-N-300Mbp.html

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Το πήρα το Σάββατο και το πρωί θα πάω να το αλλάξω...Πιο μεγάλη απάτη δεν υπάρχει. Κολλάνε τα πάντα. Αλλάζεις μια ρύθμιση και δεν μπορείς να ξανασυνδεθείς μετά. Τσάμπα ξόδεψα το Σ/Κ μου. 

Δημοσ.

ντροπη να λετε τετοια πραγματα για την belkin>η εταιρεια ειναι μεγαλη αλλα τα προιοντα της μικρα.περα απο την πλακα αλλαξε το .belkin το μονο χρησιμο που θα βρεις ειναι καμια θηκη για το κινητο.μεχρι εκει.και καποια παλια ρουτερ της καποτε.πλεον τιποτα απο αυτην

Το πήρα το Σάββατο και το πρωί θα πάω να το αλλάξω...Πιο μεγάλη απάτη δεν υπάρχει. Κολλάνε τα πάντα. Αλλάζεις μια ρύθμιση και δεν μπορείς να ξανασυνδεθείς μετά. Τσάμπα ξόδεψα το Σ/Κ μου. 

Δημοσ.

ντροπη να λετε τετοια πραγματα για την belkin>η εταιρεια ειναι μεγαλη αλλα τα προιοντα της μικρα.περα απο την πλακα αλλαξε το .belkin το μονο χρησιμο που θα βρεις ειναι καμια θηκη για το κινητο.μεχρι εκει.και καποια παλια ρουτερ της καποτε.πλεον τιποτα απο αυτην

Πραγματικά δηλαδή πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο, όχι ότι είμαι ψαγμένος και ασχολούμαι με το άθλημα, αλλά αυτά που είδα με το Belkin δεν υπάρχουν!! Το Linksys WAG200 που έχω με το OpenWag firmware που του πέρασα είναι τέρας μπροστά του. Αύριο πρωί πρωί να φεύγει. Λέω να δοκιμάσω το Netgear N300 ή κανα TP Link.

Δημοσ.

αν εχεις λεφτα για Netgear προτιμησε το στην θεση του tp link.ειναι πιο καλα .οπως και draytek(vigor) αλλα ειναι ακριβα

Δημοσ.

αν εχεις λεφτα για Netgear προτιμησε το στην θεση του tp link.ειναι πιο καλα .οπως και draytek(vigor) αλλα ειναι ακριβα

Μόλις σέταρα το netgear DGN2200, όλα όμορφα και ωραία σε 3 λεπτά ήμουν έτοιμος συνδέθηκαν όλες οι ασύρματες συσκευές άμεσα ωραίο designάτο η απόδοση καλή αν και κλείδωσα σε λίγο χαμηλότερη ταχύτητα. Μαζί με το Netgear πήρα και το TP-Link TD-W8961ND 300N αλλά μου φαίνεται θα περιμένει στη ζελατίνα του προς το παρών... :)

Δημοσ.

το θεμα συγχρονισμου εχει να κανει και με το chipset.τωρα για λιγο πιο χαμηλα δεν πειραζχει απλα σιγουρεψου οτι εχεις περασει το τελευταιο firmware update που εχει.συνηθως ψαχνει μονο του οταν μπεις μεσα στο interface αλλα καλου κακου δες και εσυ αν δεν σου βγαλει κατι.το tp link γιατι το πηρες και αυτο παρεα?τζαμπα τα λεφτα εδωσες.καλυτερα να εβαζες τα λεφτα και των 2 ρουτερ και λιγα παρπαανω να παιρνες το vigor 2710n

Μόλις σέταρα το netgear DGN2200, όλα όμορφα και ωραία σε 3 λεπτά ήμουν έτοιμος συνδέθηκαν όλες οι ασύρματες συσκευές άμεσα ωραίο designάτο η απόδοση καλή αν και κλείδωσα σε λίγο χαμηλότερη ταχύτητα. Μαζί με το Netgear πήρα και το TP-Link TD-W8961ND 300N αλλά μου φαίνεται θα περιμένει στη ζελατίνα του προς το παρών... :)

Δημοσ.

Αν είχε το vigor στο πλαίσιο θα το έπαιρνα αλλά δεν το έχουν. Πήρα και το tp link για να ισοσταθμίσω τη διαφορά στα χρήματα. Φοράει το τελευταίο λογισμικό το netgear και πολύ καλό που ψάχνει κάθε φορά από μόνο του. Είδα ότι υπάρχουν και custom firmwares που σου δίνουν τη δυνατότητα να πειράξεις το SNR και το wi-fi αλλά δεν ψήνομαι ακόμα να μπω στη διαδικασία.

Δημοσ.

Αν είχε το vigor στο πλαίσιο θα το έπαιρνα αλλά δεν το έχουν. Πήρα και το tp link για να ισοσταθμίσω τη διαφορά στα χρήματα. Φοράει το τελευταίο λογισμικό το netgear και πολύ καλό που ψάχνει κάθε φορά από μόνο του. Είδα ότι υπάρχουν και custom firmwares που σου δίνουν τη δυνατότητα να πειράξεις το SNR και το wi-fi αλλά δεν ψήνομαι ακόμα να μπω στη διαδικασία.

α δεν ηξερα οτι ειναι απο πιστωτικο.ναι στο πλαισιο δεν εχει draytek.Μια φορα εχω δει στο stock στην μεταμορφωση.ναι υπαρχουν custom firmwares που κανουν πολλα πραγματακια αλλα αμα παιζεις μια χαρα και δεν εχεις ορεξη να ψαχτεις παραπανω τοτε No reason..

απλα για να ισοσταθμισεις το πιστωτικο επρεπε να παρεις τιποτε αλλο παρα δευτερο ρουτερ.

Δημοσ.

Σίγουρα τσάμπα τα λεφτά όμως δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία με τα ρούτερς αν η γραμμή μου δεν ήταν περίεργη. Έχω θεματάκια με τη γραμμή μου και γι'αυτό είπα ν'ασχοληθώ λίγο μπας και πετύχω κανένα καλό συνδυασμό σταθερότητας-απόδοσης για να εκμεταλλευτώ στο έπακρο τις δυνατότητες της γραμμής μου. Στη τελική το δίνω στον αδερφό μου το tp link ή το πουλάω αν δω ότι όλα οκ με το netgear. Θα δείξει!  :-D

Δημοσ.

Σίγουρα τσάμπα τα λεφτά όμως δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία με τα ρούτερς αν η γραμμή μου δεν ήταν περίεργη. Έχω θεματάκια με τη γραμμή μου και γι'αυτό είπα ν'ασχοληθώ λίγο μπας και πετύχω κανένα καλό συνδυασμό σταθερότητας-απόδοσης για να εκμεταλλευτώ στο έπακρο τις δυνατότητες της γραμμής μου. Στη τελική το δίνω στον αδερφό μου το tp link ή το πουλάω αν δω ότι όλα οκ με το netgear. Θα δείξει!  :-D

και η γραμμη σου να μην ειχε προβληματα παλι για μενα καλα εκανες και πηρες κατι καλυτερο απο αυτο που δινει ο Isp.πολλες γραμμες εχουν θεματακια δυστυχως.καλα ναι το χαριζεις η το πουλας και τερμα απλα θα μπορουσες απο την αρχη να παρες κατι αλλο.αν θες κατι σταθερο εκει το Thomson ειναι καλο .αλλα αφου με το Netgear δεν εχεις αποσυνδεσεις τοτε μια χαρα.

Δημοσ.

Το πρωί που το έβαλα έφυγα μετά για δουλειά και τώρα που γύρισα μπήκα στις ρυθμίσεις για να δω αν είχαμε καμιά αποσύνδεση και όλα κομπλέ ήταν έτσι όπως τα άφησα. Χαίρομαι πάμε καλά μέχρι στιγμής... Το θρεντ το ψιλο γυρίσαμε σε συζήτηση για netgear κ.ά. χεχε :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...