Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφερα παράδειγμα το μαχαίρι και σας έπιασε τρόμος γιατί; Αν το αντικείμενο που έβαλα ήταν σκεύος χρυσό η αργυρό η ξύλινο η πέτρινο ποια διάφορα; Το μαχαίρι χρησιμοποιείτε και για καλό και για κακό σκοπό. Έτσι και ο άνθρωπος πρέπει να διαλέξει και να πράξει το καλό.

Παράδειγμα η καρέκλα είναι φονικό όπλο; όχι θα με πείτε, αν εγώ σαν άνθρωπος την πιάσω και την στρέφω στον συνάνθρωπο μου με αποτέλεσμα να τον κτυπήσω τότε πράττω το κακό. Δεν μπορεί μια πηγή νερού να δίνει και πικρό νερό και γλυκό νερό.

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητα κακό, ακόμα και αυτό. Πήγαινε μια βόλτα από τα γήπεδα να δεις. Άντε το πολύ πολύ να ανοίξει κάνα κεφάλι -> Big Deal! Δεν είναι δα ότι έχει και κάτι πολύτιμο αυτό το κεφάλι μέσα! :P

Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το post σου με το τίτλο του θέματος που έχεις δημιουργήσει (άσχετα με το αν συμφωνώ ή διαφωνώ με τη γνώμη σου). Καλύτερα να ανοίξεις ένα θέμα στο Μπλα Μπλα αλλιώς θα κλειδωθεί & αυτό & θα ψάχνεις πάλι moderator.

Δημοσ.

Οφείλω να παραδεχθώ ότι έχεις επιμονή πάντως acerprince.

Υ.Γ.

Το σημερινό post είναι συνέχεια του χθεσινού, που κλειδώθηκε.

Δημοσ.

Έφερα αυτά τα παραδείγματα για να επιλέξετε αν θέλετε να κάνετε το νόμιμο δρόμο και όχι το παράνομο και στο ιντερνέτ και στη ζωή σας. Δείτε ότι αυτός ο θειος με τα πολλά δώρα σε τι κατάσταση έφερε τον κόσμο από εργασίας-οικονομία-ψυχολογία και αποβλάκωσης κόλλημα επάνω στον υπολογιστή με της ώρες και ότι άλλο θέλετε να προσθέστε.

Μια τεχνολογία που έφτασε στο αποκορύφωμα πασάροντας τα πάντα χωρίς μετρό και σταθμα τα θύματα είναι τα παιδιά μας ας ευαισθητοποιηθούμε επιτέλους κρούω το καμπανάκι κίνδυνου (η τεχνολογία είναι ένα βήμα πριν το τέλος της )και σε λίγο αρχίζει η παρακμή. όλα γίνονται ηλεκτρονικά. Ο καθένα μας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Μετά από αυτό το θέμα κλειδώνεται. Πώς να τα γράψω άλλο Ελληνικά μιλώ.

Δημοσ.

... η τεχνολογία είναι ένα βήμα πριν το τέλος της... [/size]

Ψιτ! Τι έγινε; Είδατε ότι δεν τελείωσε ο κόσμος το 2012 ή δεν ήρθε η Δευτέρα Παρουσία το 2000 και το 1000 (εκ των Χιλιαστών) και πάτε να τελειώσετε τη τεχνολογία το 2013;!

lol :devil:

Δημοσ.

Έφερα αυτά τα παραδείγματα για να επιλέξετε αν θέλετε να κάνετε το νόμιμο δρόμο και όχι το παράνομο και στο ιντερνέτ και στη ζωή σας. Δείτε ότι αυτός ο θειος με τα πολλά δώρα σε τι κατάσταση έφερε τον κόσμο από εργασίας-οικονομία-ψυχολογία και αποβλάκωσης κόλλημα επάνω στον υπολογιστή με της ώρες και ότι άλλο θέλετε να προσθέστε.

Μια τεχνολογία που έφτασε στο αποκορύφωμα πασάροντας τα πάντα χωρίς μετρό και σταθμα τα θύματα είναι τα παιδιά μας ας ευαισθητοποιηθούμε επιτέλους κρούω το καμπανάκι κίνδυνου (η τεχνολογία είναι ένα βήμα πριν το τέλος της )και σε λίγο αρχίζει η παρακμή. όλα γίνονται ηλεκτρονικά. Ο καθένα μας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Μετά από αυτό το θέμα κλειδώνεται. Πώς να τα γράψω άλλο Ελληνικά μιλώ.

Εμ τζαμπα φωναζουμε τοσα χρονια για το μετρό; Τωρα που το εφτιαξαν ειδες οτι πλεον ολα πασαρονται με μετρό;

Αμα υπαρχει τεχνολογια, ολα γινονται, και το μετρό και ο προαστειακος;

Δημοσ.

Εμ τζαμπα φωναζουμε τοσα χρονια για το μετρό; Τωρα που το εφτιαξαν ειδες οτι πλεον ολα πασαρονται με μετρό;

Αμα υπαρχει τεχνολογια, ολα γινονται, και το μετρό και ο προαστειακος;

Λάθος έκανα άνθρωπος είμαι και εγω σαν εσάς ( έδωσα λάθος τόνο αλλάξωντας ολο το νόημα της πρότασεις το σωστό ειναι μέτρο αντι για μετρό).

Συγνώμη:

Δημοσ.

Έφερα αυτά τα παραδείγματα για να επιλέξετε αν θέλετε να κάνετε το νόμιμο δρόμο και όχι το παράνομο και στο ιντερνέτ και στη ζωή σας.[/size]

Τον παράνομο θέλουμε.

Δημοσ.

Λάθος έκανα άνθρωπος είμαι και εγω σαν εσάς ( έδωσα λάθος τόνο αλλάξωντας ολο το νόημα της πρότασεις το σωστό ειναι μέτρο αντι για μετρό).

Συγνώμη:

Απαιτώ άμεσα την παρέμβαση του pournara!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...