KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) προσπαθω εδω και ωρα να μπω στο site..και δεν ανοιγει για κανενα λογο ομως...παιζει να εκλεισε? αν γνωριζει καποιος να μου πει..(ειχα δει σε ενα αρθρο που ελεγε facebook is going to end 15 march κτλ κτλ) Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2012 από KoKoPsOpSaRoS
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 εισαι σιγουρος οτι ανοιγει? σου ανοιγει αυτην την στιγμη που μιλαμε?
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 εισαι σιγουρος οτι ανοιγει? σου ανοιγει αυτην την στιγμη που μιλαμε? Σχεδον οσο σιγουρο οτι αυριο το πρωι θα ανατειλει ο ηλιος.
isay Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Που τετοια τυχη. Μια χαρα ανοιγει... Διάβασα τον τίτλο "Εκλεισε το facebook" και είπα "ρε μπας και υπάρχει θεός; " ... αλλά απογοήτευση! KoKoPsOpSaRoS καθαρισε cookies/cache και την επομενη φορα βάλε ερωτηματικό όταν κανεις ερώτηση (τιτλος)
dora83 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 ο θεος να βαλει το χερι του να κλεισει!!για της 15 μαρτιου ακουσα οτι θα εχουν ολοι το χρονολογιο!
micos000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δυστυχώς... Μόλις δοκίμασα να χτυπήσω facebook.com και..... άνοιξε.
ravend Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 ισχύει οτι πέφτει η σελίδα σήμερα ανα κάποια διαστήματα,μπορεί να είναι στα πλαίσια της αναβάθμισης στη νέα σελίδα.
Sarfarius Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Παλικαρια εχω θεμα εδω και αρκετες ωρες, σε πολλες σελιδες. Δεν εχω προσβαση σε google, youtube και κατα διαστηματα σε facebook και αλλες μεγαλες σελιδες. Εκανα αρκετες φορες reboot το router αλλα χωρις αποτελεσμα. Δοκιμαζοντας να μπω ομως με την ΙP αυτων των σελιδων, ολα ειναι οκ... Τι τρεχει; DSL απο OTE εχω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Έκλεισαν και google και youtube? Μηπως εχει κατι η οτενετ σημερα? Προφανως και λειτουργουν απροσκοπτα ολα οσα αναφερθηκαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα