Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, θελω να αγορασω επεξεργαστη+μητρικη+μνημες για gaming. Θελω να αγορασω i7 αλλα δεν ξερω ποιον. Εγω λεω για αυτον http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-i7-2700K-s-1155-3-5-GHz-8-MB-BX80623I72700K.htm

Επισεις για μητρικη τι γνωμη εχεται για αυτην?

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asrock-P55-Extreme-s1156-DDR3.htm

Το Budget μου ειναι γυρω στα 400-450 ευρω. Ευχαριστω προκαταβολικα!!

Δημοσ.

Εαν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι η μητρικη που εβαλες δεν κανει με τον επεξεργαστη που εβαλες,εγω θελω να σε ρωτησω γιατι Ι7 για παιχνιδια.ακουσες απο καποιονοτι ειναι δυνατος γιαυτο?επισης τι καρτα γαρφικων εχεις,τι οθονη και τροφοδοτικο?α και τι επεξεργαστη εχεις τωρα?

Δημοσ.

Επειδή αναφέρεις ότι προσδιορίζεται για "gaming", θεωρώ πεταμένα λεφτά το να πας σε i7. Καλύτερα να κοιτάξεις αυτόν i5 2500κ. Είναι ελάχιστη η διάφορα σε απόδοση ως μηδαμινή θα έλεγα με έναν i7, ο οποίος έχει διαφορά 100 ευρώ. Για mobo και μνημες κοίτα αυτά :

Μητρική : Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3

Μνήμες Corsair Vengeance 8GB

Δημοσ.

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Εχω ακουσει γενικα απο πολλα ατομα οτι ειναι παρα πολυ δυνατοι επεξεργαστες. Το συστημα μου τωρα ειναι ως εξης

Mobo

Asus M4A78-E

CPU

AMD PHENOM II X4 965 BE

Καρτα Γραφικων

HD 6850 1 GIGA

RAM

2X2GIGA DDR2 1066 MHZ

Τροφοδοτικο

Thermaltek 750 watt

Οθονη

LG 27'' M2762DP

Δημοσ.

Είναι πολύ δυνατοί οι i7 αλλά δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα παραπάνω από τον 2500κ (για gaming).

Το τωρινό σου σύστημα μια χαρά μου φαίνεται γιατί θες να το αλλάξεις ;

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το σύστημά σου για παιχνίδια, το πιο δύσκολο παιχνίδι αυτη την εποχή είναι το battlefield 3 το οποίο το συστημά σου θα το παίζει περίπου στο high,αλλά και απο την άλλη το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι άθλιο οπότε και να μην το παίζει ικανοποιητικά, δεν χάνεις κάτι!!

Αγόρασε καλύτερα εναν ssd δίσκο προς το παρόν.

Είναι πολύ δυνατοί οι i7 αλλά δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα παραπάνω από τον 2500κ (για gaming).

Το τωρινό σου σύστημα μια χαρά μου φαίνεται γιατί θες να το αλλάξεις ;

Γράφαμε σχεδόν το ίδιο πράγμα την ιδια ώρα !! Και τι ώρα :mrgreen:

Δημοσ.

Λοιπον σκεφτομαι να το αλλαξω γιατι εχω εναν φιλο μου που θελει να του πουλισω τα τωρινα μου πραγματα (CPU, RAM ,MOBO) και λεω μηπως αξιζει να δωσω χρηματα παραπανω και να παω σε κατι καλυτερο. Θα δω διαφορα με το τωρινο μου συστημα? Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!

Δημοσ.

Λοιπον σκεφτομαι να το αλλαξω γιατι εχω εναν φιλο μου που θελει να του πουλισω τα τωρινα μου πραγματα (CPU, RAM ,MOBO) και λεω μηπως αξιζει να δωσω χρηματα παραπανω και να παω σε κατι καλυτερο. Θα δω διαφορα με το τωρινο μου συστημα? Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!

Στα games όχι δεν θα δείς... με μια καλύτερη κάρτα γραφικών ναι κατι θα έβλεπες!!

Οπως είπαν και τα παιδιά ένας ssd θα ήταν πιο λογική προσθήκη στο συστημα σου!!

Δημοσ.

Καλημέρα. Εγώ θα πρότεινα άλλα 2gb ram (γιατί είναι κρίμα καθυστερήσεις των 7 64bit να τις χρεώνεται ο επεξεργαστής σου) και μία 6970. Εφόσον έχεις ήδη αυτό το σύστημα δεν χρειάζεται να πας, ούτε σε i5, ούτε σε i7.

Eννοείται και ssd όπως είπαν παραπάνω τα παιδιά.

Δημοσ.

Ευχαριστω ρε παιδια να στε καλα! Με βοηθησατε ηδη αρκετα! Λοιπον θα σας ακουσω και θα βαλω + 4 γιγα ram. Αυτη τη στιγμη εχω 2x2 giga και ειναι αυτες

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553912

Μου προτεινετε να βαλω ακριβως ακομα ενα set 2x2 giga απο τις ιδες ram? Ευχαριστω και παλι!

Δημοσ.

Ουπς, άκυρο. Νόμιζα ότι έχεις συνολικά 2gb. Εφόσον έχεις 4, δεν χρειάζεται να βάλεις μνήμη (εκτός αν τρέχεις ειδικά προγράμματα που τη χρειάζονται). Για τα παιχνίδια είσαι μια χαρά.

Δημοσ.

Ευχαριστω ρε παιδια να στε καλα! Με βοηθησατε ηδη αρκετα! Λοιπον θα σας ακουσω και θα βαλω + 4 γιγα ram. Αυτη τη στιγμη εχω 2x2 giga και ειναι αυτες

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553912

Μου προτεινετε να βαλω ακριβως ακομα ενα set 2x2 giga απο τις ιδες ram? Ευχαριστω και παλι!

Όχι με τπτ. Καλύτερα να κάνεις την αναβάθμιση που λέγαμε παρά να βάλεις άλλο ένα ίδιο set.. Πεταμένα λεφτά στην κυριολεξία.

Δημοσ.

Εν κατακληδη, το μονο που μπορω να κανω ειναι να βαλω εναν Solid Disc. Θα δω διαφορα με τον solid? Και 2ον να παρω τωρα ssd ή να κανω υπομονη να πεσουν οι τιμες? Συγνωμη που σας πριζω!

Δημοσ.

Εν κατακληδη, το μονο που μπορω να κανω ειναι να βαλω εναν Solid Disc. Θα δω διαφορα με τον solid? Και 2ον να παρω τωρα ssd ή να κανω υπομονη να πεσουν οι τιμες? Συγνωμη που σας πριζω!

Όχι. Μπορείς να πάρεις κάρτα γραφικών που είναι και το βασικότερο. Απλά μην πάρεις κατώτερη από την 6970 γιατί δεν θα έχει πολύ μεγάλο νόημα με την έννοια ότι δεν θα δεις τεράστια διαφορά σε σχέση με την κάρτα που έχεις ήδη.

Ο ssd δεν θα σου προσφέρει τίποτα στα games. Δεν θα ανέβουν τα frames. Aπλά θα κερδίσεις κάποια δευτερόλεπτα στο φόρτωμα του παιχνιδιού και στα φορτώματα ανάμεσα στις πίστες. Θα ανεβάσει τις επιδόσεις στα windows, τα προγράμματα κτλ.

Αν πάντως πάρεις ssd, πάρε τώρα να τον χαρείς. Σχεδόν ποτέ δεν έχει νόημα να κάνεις υπομονή με τους υπολογιστές. Δεν είναι αυτοκίνητα. Κάθε μήνα θα βγαίνουν φτηνότερα και καλύτερα. Με αυτή τη λογική δεν θα πάρεις ποτέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...