CROM271 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Παιδια για να κλεισω ξενοδοχειο μεσω booking πρεπει να εχω πιστωτικη? Με χρεωστικη γινεται? Χρειαζεται οπωσδηποτε να περασω τα στοιχεια καποιας καρτας μου? Μπορω να βαλω απλα τα στοιχεια μου (ονοματεπωνυμο κλπ) και να πληρωσω στο ξενοδοχειο χωρις να βαλω στο booking τα στοιχεια της καρτας μου?
Thanos1972 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Και με χρεωστικη γινεται.απλα θα γινει η κρατηση μεσω booking.θα πας και θα πληρωσεις στο ξενοδοχειο και καλο ειναι να εχεις κατα το checkin την καρτα που εδωσες στην booking μαζι σου.
CROM271 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δηλαδη αν βαλω χρεωστικη δεν θα μου χρεωσει την καρτα και θα πληρωσω μετρητοις στο ξενοδοχειο?
remalis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Εξαρτάται από την πολιτική του ξενοδοχείου. Σε κάποια σου κάνει προ-χρέωση όλου του ποσού με το book του δωματίου και σε άλλα απλά θέλει μια κάρτα για να μπορεί να σε χρεώσει τα ακυρωτικά έξοδα σε περίπτωση ακύρωσης. Αν το ποσό δεν προ-χρεώνεται τότε κατά το check-in μπορείς να χρησιμοποιήσεις κ άλλη κάρτα.
skiabox Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Από τα πιο καλά sites που ξέρω.Το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ.
SuperMarios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Παιδιά είναι το καλύτερο site στην κατηγορία του , απλά δεν χρειάζεστε να έχεις πιστωτική , καταθέτεις σε λογαριασμό που θα σου πούνε απο το ξενοδοχείο σε μια τράπεζα μια προκαταβολή η όλα μαζί στο ξενοδοχείο :·) Sent from my iPod touch using Insomnia
nikos1071 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Θα ήθελα και εγώ να επιβεβαιώσω την καλή του λειτουργία. το έχω χρησιμοποιήσει χωρίς προβλήματα... συνήθως ζητάνε αριθμό πιστωτικής για να χρεώσουν τυχόν μη εμφάνιση ή ακύρωση τελευταίας στιγμής.
Marria Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Και εγω το ειχα χρησιμοποιησει παλιοτερα, και για ξενοδοχειο που βρηκαμε στη Παρο πολυ φτηνοτερο απο οτι ελεγαν στο τηλεφωνο οταν πηραμε για να ρωτησουμε. Απο οτι θυμαμαι ειχαμε βαλει πιστωτικη καρτα, αλλα μονο σαν προκρατηση. Το κανονικο ποσο το πληρωσαμε στο ξενοδοχειο.
agsgr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Για να γίνει η κράτηση μέσω του site χρειάζεται οπωσδήποτε κάρτα μόνο και μόνο για την ασφάλειά σας, είτε της επιχείρησης ότι ακόμη και να μην εμφανιστείτε θα πάρει έστω τα έξοδα μη εμφάνισης και δεύτερο, για σας ότι έχετε κάνει πράγματι κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο,αφού έχετε την απόδειξη κράτησης, με όλα τα στοιχεία σας, εκτυπωμένη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα