Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια για να κλεισω ξενοδοχειο μεσω booking πρεπει να εχω πιστωτικη? Με χρεωστικη γινεται?

Χρειαζεται οπωσδηποτε να περασω τα στοιχεια καποιας καρτας μου? Μπορω να βαλω απλα τα στοιχεια μου (ονοματεπωνυμο κλπ) και να πληρωσω στο ξενοδοχειο χωρις να βαλω στο booking τα στοιχεια της καρτας μου?

Δημοσ.

Και με χρεωστικη γινεται.απλα θα γινει η κρατηση μεσω booking.θα πας και θα πληρωσεις στο ξενοδοχειο και καλο ειναι να εχεις κατα το checkin την καρτα που εδωσες στην booking μαζι σου.

Δημοσ.

Δηλαδη αν βαλω χρεωστικη δεν θα μου χρεωσει την καρτα και θα πληρωσω μετρητοις στο ξενοδοχειο?

Δημοσ.

Εξαρτάται από την πολιτική του ξενοδοχείου. Σε κάποια σου κάνει προ-χρέωση όλου του ποσού με το book του δωματίου και σε άλλα απλά θέλει μια κάρτα για να μπορεί να σε χρεώσει τα ακυρωτικά έξοδα σε περίπτωση ακύρωσης.

Αν το ποσό δεν προ-χρεώνεται τότε κατά το check-in μπορείς να χρησιμοποιήσεις κ άλλη κάρτα.

Δημοσ.

Παιδιά είναι το καλύτερο site στην κατηγορία του , απλά δεν χρειάζεστε να έχεις πιστωτική , καταθέτεις σε λογαριασμό που θα σου πούνε απο το ξενοδοχείο σε μια τράπεζα μια προκαταβολή η όλα μαζί στο ξενοδοχείο :·)

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Θα ήθελα και εγώ να επιβεβαιώσω την καλή του λειτουργία. το έχω χρησιμοποιήσει χωρίς προβλήματα... συνήθως ζητάνε αριθμό πιστωτικής για να χρεώσουν τυχόν μη εμφάνιση ή ακύρωση τελευταίας στιγμής.

Δημοσ.

Και εγω το ειχα χρησιμοποιησει παλιοτερα, και για ξενοδοχειο που βρηκαμε στη Παρο πολυ φτηνοτερο απο οτι ελεγαν στο τηλεφωνο οταν πηραμε για να ρωτησουμε.

Απο οτι θυμαμαι ειχαμε βαλει πιστωτικη καρτα, αλλα μονο σαν προκρατηση. Το κανονικο ποσο το πληρωσαμε στο ξενοδοχειο.

Δημοσ.

Για να γίνει η κράτηση μέσω του site χρειάζεται οπωσδήποτε κάρτα μόνο και μόνο για την ασφάλειά σας, είτε της επιχείρησης ότι ακόμη και να μην εμφανιστείτε θα πάρει έστω τα έξοδα μη εμφάνισης και δεύτερο, για σας ότι έχετε κάνει πράγματι κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο,αφού έχετε την απόδειξη κράτησης, με όλα τα στοιχεία σας, εκτυπωμένη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...