Προς το περιεχόμενο

multirama console games απο 4.90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα κανουν τα παιδια που τα πουλανε και βγαζουν ενα κερδος!

δηλαδη αν εγω εφερνα ενα container απο κινα με προιον Χ που κοστιζει 1$/τμχ

και το πουλαγα εδω 3 ευρω θα ημουν απατεωνας;δεν καταλαβαινω τη λογικη σας στη τελικη δεν σας ειπαν να τα αγορασετε με το ζορι...το πλαισιο και το multirama δηλαδη που φερνουν αναλωσιμα συνεχεια απο κινα και βγαζουν τα αντερα τους δεν σας πειραξε;και σας πειραζει που καποιος πηρε 10 παιχνιδια και θελει να βγαλει μερικα ευρω :confused:

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμενα καρφι δε μου καιγεται για τα παιχνιδια αλα ρε παιδια το παλικαρι που θελει να το παιξει και δεν εχει να δωσει πανω απο 5 ευρω γιατι να μη το παρει και να το παρει ο λαδεμπορας με 4πλασια τιμη που δε το χρειαζεται καν? ΞΕΦΤΙΛΕΣ! βγητε μετα στους δρομους και φωναξτε οτι σας κλεβουν οι πολιτικοι ενω εσεις οι ιδοι βγαζετε λεφτα απτον συνανθρωπο σας!

Δημοσ.

Μπραβο ρε χλαπατσα, πες τα ρε συ, γιατι καποιοι εδω μεσα το μονο που ξερουν ειναι να κοιτανε τον απ'αυτο τους και τιποτα αλλο. Ειναι πραγματικα αδικο να πηγαινει ενας (να μην τον χαρακτηρισω) και να σηκωνει 50 τιτλους παιχνιδιων, για να τους πουλησει μετα στο e-bay, και να μη μπορει ενα παλικαρακι με λιγα φραγκακια στην τσεπη, ή με ενα πενιχρο χαρτζιλικι, να παρει ενα παλιο τιτλο παιχνιδιου και να τον χαρει. Ντροπη, που τους υποστηριζετε κιολας. βαρεθηκα.

Δημοσ.

καλα κανουν τα παιδια που τα πουλανε και βγαζουν ενα κερδος!

δηλαδη αν εγω εφερνα ενα container απο κινα με προιον Χ που κοστιζει 1$/τμχ

και το πουλαγα εδω 3 ευρω θα ημουν απατεωνας;δεν καταλαβαινω τη λογικη σας στη τελικη δεν σας ειπαν να τα αγορασετε με το ζορι...το πλαισιο και το multirama δηλαδη που φερνουν αναλωσιμα συνεχεια απο κινα και βγαζουν τα αντερα τους δεν σας πειραξε;και σας πειραζει που καποιος πηρε 10 παιχνιδια και θελει να βγαλει μερικα ευρω :confused:

H αρπαχτή στο dna μας...

Αν θέλει να το κάνει, μαγκιά του, ας κάνει όμως πρώτα το κόπο να περάσει από τις 3 χιλιάδες υπηρεσίες και γραφεία του κράτους, να βγάλει τις απαραίτητες άδειες για να μπορεί να εμπορεύεται νομίμως και μετά ας το παίξει καμπόσος. Που θα τον υποστηρίξουμε κιόλας...

Δημοσ.

εμενα καρφι δε μου καιγεται για τα παιχνιδια αλα ρε παιδια το παλικαρι που θελει να το παιξει και δεν εχει να δωσει πανω απο 5 ευρω γιατι να μη το παρει και να το παρει ο λαδεμπορας με 4πλασια τιμη που δε το χρειαζεται καν? ΞΕΦΤΙΛΕΣ! βγητε μετα στους δρομους και φωναξτε οτι σας κλεβουν οι πολιτικοι ενω εσεις οι ιδοι βγαζετε λεφτα απτον συνανθρωπο σας!

ναι εχεις δικιο φιλε μου τα νεα παιδια αυτο που εχουν αναγκει τη σημερινη εποχη ειναι ποτε θα βγει σε προσφορα 10 ευρω λιγοτερα το LA NOIRE.....

H αρπαχτή στο dna μας...

Αν θέλει να το κάνει, μαγκιά του, ας κάνει όμως πρώτα το κόπο να περάσει από τις 3 χιλιάδες υπηρεσίες και γραφεία του κράτους, να βγάλει τις απαραίτητες άδειες για να μπορεί να εμπορεύεται νομίμως και μετά ας το παίξει καμπόσος. Που θα τον υποστηρίξουμε κιόλας...

οταν αγοραζεις ενα αγαθο σε λιανικη τιμη πχ 10 ευρω και εχεις πληρωσει ΦΠΑ 23% τοτε αν πας να το πουλησεις σε καποιον να ξερεις πως δεν πρεπει να πληρωσεις ΦΠΑ γιατι εχει πληρωθει ο ΦΠΑ απο τη πρωτη συναλλαγη(εφοσον υπαρχει αποδειξη αγορας)αρα δεν κανεις κατι παρανομο αρα δεν πρεπει να περασεις από τις 3 χιλιάδες υπηρεσίες και γραφεία του κράτους για να βγάλεις τις απαραίτητες άδειες για να μπορείς να εμπορεύεσαι νομίμως!

και να οι αγγελειες μετα καινουριο στη ζελατινα του μονο 15 και 20 ευρω! ουστ απο δω ρε! και μαρεσει που οσο χαβαλε και αν σας κανει το μουλτιραμα σκυβετε το κεφαλι και ξανα πατε!

Εεε καλα μην μου πεις οτι δεν το περιμενες......το οτι ξαφνικα γεμισε ο τοπος με Χ360 + KINECT + adventures + 3μηνη gold πακετο ή (ακομα καλυτερα για αυτους που το πουλαγαν) ξεχωριστα, αμεσως μετα ή μεσα σε ενα μηνα απο την προσφορα που ειχαν κανει τα MM στα 150Ε δεν σου εχει κανει εντυπωση? Ο ελληνας δεν αλλαζει οσα χρονια και αν περασουν....και απο την μια αυτοι που το εδιναν καλα εκαναν (οχι εγω δεν εδωσα το δικο μου)...τα κοροιδα που τα αγοραζαν ομως? μπορω να δωσω δικαιολογια στο οτι δεν εχουν Internet ή δεν μπαινουν σε διαφορα sites ομως τηλεοραση ή ραδιοφωνο δεν εχουν να δουν ή να ακουσουν διαφημισεις... (εδω μεχρι και στο ραδιοφωνο στις 30 βραδυ ~ 31/12 επαιζε)....μονο εαν ησουν/εισαι ναυαγος ή ζουσες/ζεις σε σπηλια δεν παιρνεις χαμπαρι πια τις "προσφορες"!!!!!!

Εγω παντως, ειχα ορισει καταστημα κοντα σε εμενα, με ειδοποιησαν μεσω τηλεφωνου (υστερα απο 2 ημερες) απο το ιδιο το καταστημα (που ειχα επιλεξει), ακομα στο site τους φαινεται οτι εναι καταχωρημενη η παραγγελια, ενω στο Mail Μου, εχει ερθει μονο επιβεβαιωση της παραγγελιας.

Οσον αφορα της αγγελιες....προσωπικα δεν μου κανει εντυπωση, ηδη εχουν αρχισει και σε αλλα sites Να δημοσιευουν αγγελιες με καπελλο απο +5~30Ε....ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΜΑ, τελικα η κερδοσκοπια και η εξαπατηση ειναι στο αιμα του ελληναρα!!!!.

Εν τω μεταξυ ειμαι σιγουρη οτι οι δικαιολογιες τυπου, δεν ειναι απο τα μουλτικλαμα, μουλτιδραμα κλπ αλλα απο μαγαζι δικο του ή ειναι και καλα 2πλα απο παραγγελια θα αρχισουν να πεφτουν.....

@fallen4ngel 2πλο ΟΚ, απο εκει και επανω ειναι κερδοσκοπια καθαρη!!!!

@christs +1

Μου φαινεται οτι ΑΥΤΟΑΝΕΡΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...δεν μιλαμε για ειδη πρωτης αναγκης αλλα για προιοντα τεχνολογιας...εσυ ο ιδιος γραφεις οτι

Αρα δε νομιζω οτι απλα βγηκες για ψωνια ειδων πρωτης αναγκης και περασες ετσι τυχαια εξω απο ενα Μουλτικλαμα και ειπες βρε...δεν μπαινω μεσα να δω τι εχει....και βρηκες ολα οσα ηθελες με την μια....σε τιμες "αλλου" και αγορασες....

Εγω λοιπον επειδη δεν εχω την πολυτελεια να τρεχω, αποφασισα να κανω αγορα μεσω του site εαν δεν καταλαβες ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα που γραφω πριν, ξαναδιαβασε το σε παρακαλω...

Και ΝΑΙ εχει τυχει να αγορασω ειδη πρωτης αναγκης απο το ιντερνετ....delivery AB γραφω εγω τωρα....

Λιγα κομματια? μαλλον εσυ δεν καταλαβες γιατι μιλαμε....μπροστα μου ετυχε γεγονος (MultiΚλαμα Γλυφαδας) με τυπο που "φορτωσε" οσα μπορουσε (και οσα δεν μπορουσε) και μαλιστα 2πλα και 3διπλα παιχνιδια....οποτε μαλλον δεν μιλαμε για λιγα κομματια....αλλα για λαμογια που "φορτωσαν" οτι εβρισκαν και τωρα τα πουλανε με τρελλο καπελλο σε διαφορα sites ελλαδας και εξωτερικου!!!!

Και εννοειτε οτι δεν φταιει η αλυσιδα απλα θα επρεπε να ειχαν κανει το προφανες, ενα κομματι απο καθε τιτλο και οχι αυτο που εγινε...και να ενα παραδειγμα....

Και ολως τυχαιως η ημερομηνια εγγραφης στο site ειναι 17-3-2012 και ολως τυχαιως ειναι παιχνιδια που ειχαν τα Μουλτικλαμα.....καιαιαιαιαι νατο το καπελακι των 5~10Ε στο καθε παιχνιδι!!!!!!

παντως στα αρχικα ποστ σας δεν βλεπω να αναφερεται για τα παιδια που πηγαν και δεν βρηκαν παιχνιδια(εκτος απο το χρηστη christs) αλλα αυτο που σας καει ειναι οτι καποιος πηρε παιχνιδια και θελει να τα πουλησει!Και επανέρχομαι στο αρχικό ερώτημα το πλαισιο και το multirama δηλαδη που φερνουν αναλωσιμα συνεχεια απο κινα και βγαζουν τα αντερα τους δεν σας πειραζει;

Δημοσ.

οταν αγοραζεις ενα αγαθο σε λιανικη τιμη πχ 10 ευρω και εχεις πληρωσει ΦΠΑ 23% τοτε αν πας να το πουλησεις σε καποιον να ξερεις πως δεν πρεπει να πληρωσεις ΦΠΑ γιατι εχει πληρωθει ο ΦΠΑ απο τη πρωτη συναλλαγη(εφοσον υπαρχει αποδειξη αγορας)αρα δεν κανεις κατι παρανομο αρα δεν πρεπει να περασεις από τις 3 χιλιάδες υπηρεσίες και γραφεία του κράτους για να βγάλεις τις απαραίτητες άδειες για να μπορείς να εμπορεύεσαι νομίμως!

Κάνεις λάθος. Κατ' αρχάς πουλάς σε πιο μεγάλη τιμή, οπότε ο ΦΠΑ είναι περισσότερος. Επιπλέον βγάζεις κέρδος, οπότε πρέπει να φορολογηθείς. Είναι παράνομο να εμπορεύεσαι χωρίς να κάνεις έναρξη στην εφορία.

Δημοσ.

Κάνεις λάθος. Κατ' αρχάς πουλάς σε πιο μεγάλη τιμή, οπότε ο ΦΠΑ είναι περισσότερος. Επιπλέον βγάζεις κέρδος, οπότε πρέπει να φορολογηθείς. Είναι παράνομο να εμπορεύεσαι χωρίς να κάνεις έναρξη στην εφορία.

δεν σου μιλαω να ανοιξεις μαγαζι φιλε μου!το να πουλησεις κατι που το πηρες σε προσφορα απο αγγελια που το χεις πληρωσει αρα εχεις πληρωσει και ΦΠΑ αρα δεν ειναι παρανομο!

και για να σου δωσω να καταλαβεις κατι το multirama οταν περνει ενα παιχνιδι απο τον εμπορο πληρωνει ΦΠΑ οταν το πουλαει λαμβανει ΦΠΑ στο κρατος αποδιδει τη διαφορα δηλαδη ΦΠΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ-ΦΠΑ ΑΓΟΡΩΝ

Δημοσ.

δεν σου μιλαω να ανοιξεις μαγαζι φιλε μου!το να πουλησεις κατι που το πηρες σε προσφορα απο αγγελια που το χεις πληρωσει αρα εχεις πληρωσει και ΦΠΑ αρα δεν ειναι παρανομο!

και για να σου δωσω να καταλαβεις κατι το multirama οταν περνει ενα παιχνιδι απο τον εμπορο πληρωνει ΦΠΑ οταν το πουλαει λαμβανει ΦΠΑ στο κρατος αποδιδει τη διαφορα δηλαδη ΦΠΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ-ΦΠΑ ΑΓΟΡΩΝ

Δεν μπορείς να προβείς σε πράξη αγοραπωλησίας χωρίς να έχεις κάνει τις απαραίτητες ενέργειες στην αρμόδια ΔΟΥ.

Θεωρητικά ούτε καν οι ιδιώτες δεν μπορούν να πωλούν κάτι χωρίς να πληρώνουν ταν ανάλογο φόρο. Άλλο να έχεις ένα παιχνίδι και να το πουλήσεις, και άλλο να κάνεις συνέχεια αυτή τη δουλειά, όπως πολλοί που μεταπωλούν συστηματικά πράγματα από το Ebay, συμφωνώ. Αλλά άλλο το λογικό και άλλο το τυπικά νόμιμο.

Δημοσ.

άλλο να κάνεις συνέχεια αυτή τη δουλειά, όπως πολλοί που μεταπωλούν συστηματικά πράγματα από το Ebay, συμφωνώ. Αλλά άλλο το λογικό και άλλο το τυπικά νόμιμο.

εδω συμφωνουμε!αν και συνηθως η πωλητες του ebay καποιους που τυγχανει να γνωριζω τα πουλανε κανονικα και τα δηλωνουν ολα

Δημοσ.

για μενα παντως το φαουλ ειναι στο μουλτιραμα. και εγω πηγα στο καταστημα και χτυπησα αρκετους τιτλους για μενα και αλλους 4 φιλους (οχι δεν ειμαι εγω που πηρα τους 50 και τους 100). ανεξαρτητα ομως θα επρεπε το μουλτι να εχει πολιτικη 5 παιχνιδια ανα πελάτη π.χ. για να φτάσει να πάρουν ολοι. εκτος απο θεμα δικαιου θα ηταν και προς οφελος του καταστηματος γιατι θα ειχε ποιο πολλους πελατες ευχαριστημένουν απο αυτη τήν προσφορά που πιθάνον καποια να τα δινει κατω του κοστους. ετσι οπως το κανουν φτιαξανε 2-3 ατομα που θα βγαλουν λεφτα απο αυτο.

Δημοσ.

ναι εχεις δικιο φιλε μου τα νεα παιδια αυτο που εχουν αναγκει τη σημερινη εποχη ειναι ποτε θα βγει σε προσφορα 10 ευρω λιγοτερα το LA NOIRE.....

παντως στα αρχικα ποστ σας δεν βλεπω να αναφερεται για τα παιδια που πηγαν και δεν βρηκαν παιχνιδια(εκτος απο το χρηστη christs) αλλα αυτο που σας καει ειναι οτι καποιος πηρε παιχνιδια και θελει να τα πουλησει!Και επανέρχομαι στο αρχικό ερώτημα το πλαισιο και το multirama δηλαδη που φερνουν αναλωσιμα συνεχεια απο κινα και βγαζουν τα αντερα τους δεν σας πειραζει;

Καποιοι μου φαινεται βλεπουν το δεντρο και χανουν το δασος!!!

Δημοσ.

Eσένα αυτό με τον ΦΠΑ ποιος στο είπε???

Αυτό ισχύει μόνο αν θες να το πουλήσεις στην ίδια τιμή με αυτή που το πήρες (i don't think so)...

Αλλά προφανώς και αυτός που τα πουλάει χέρι με χέρι δεν κόβει απόδειξη έτσι ώστε να δικαιολογεί το κέρδος από την μεταπώληση.

Το ότι πράττουν όλοι έτσι δεν το καθιστά νόμιμο...

Αυτά γιατί με αυτά που ακούω εδώ σε λίγο θα βγάλουμε και αυτούς που πάιρνουν κάτι 5 με ευρώ και βγάζουν 30 ευρώ μαύρα νομοταγείς...

Δημοσ.

τα μικρα παιδια οπως εισουνα και συ εχουν αναγκη να παιξουν οτι τους αρεσει και οτι παιζουν οι φιλοι τους!εγω οταν ειμουν μικρος περιμενα να πεσει η κασετα του αταρι στο χιλιαρικο να την παρω απτο χαρτζιλικη μου τι σχεση εχει η εποχη? αν εννοεις την εποχη κρισης ειναι καλυτερα να το παρει απο αγγελεια με 20 ευρω παρα με 5 απο το καταστημα ετσι?????αντε να τρωει ο ενας τον αλον παει στα κοματια,επιβιωση.να τρωμε και απτα παιδια ειναι αρρωστια και γ@μω την κοινωνια που ζουμε!καθε μερα ξενερωνω περισσοτερο μαυτα που βλεπω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...