fallen4ngel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Φιλε μου christs δεν ειναι το Multi η νοοτροπια του Ελληνα ειναι. Καλα εκανε ο φιλος και τα πηρε ολα μαγκια του αλλα ας βγαλει 2 αντε 3πλο κερδος οχι και ετσι ΕΛΕΟΣ..
johnbond Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Με κάλεσαν από τα Multirama και παρέλαβα από το κατάστημα πριν από λίγο ένα μέρος της online παραγγελίας που τους είχα κάνει, συνολικά ήταν 7 τίτλοι. Πλέον έχω διπλό το Marvel vs Capcom 3 (ΧΒΟΧ 360) μιάς και το είχα βρει και την Πέμπτη από το κατάστημα, αν κάποιος έχει κάποιον άλλο τίτλο για XBOX 360 ή 3DS διπλό και ενδιαφέρεται για ανταλλαγή ας μου πει Σε πήραν τηλέφωνο; Είχες ορίσει για παραλαβή κάποιο κατάστημα που τα είχε stock ή κάποιο τυχαίο που σε βόλευε; Ρωτάω γιατί παρήγγειλα και εγώ 2 παιχνίδια αλλά ακόμη τίποτα.
spinemm Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Εγω παντως, ειχα ορισει καταστημα κοντα σε εμενα, με ειδοποιησαν μεσω τηλεφωνου (υστερα απο 2 ημερες) απο το ιδιο το καταστημα (που ειχα επιλεξει), ακομα στο site τους φαινεται οτι εναι καταχωρημενη η παραγγελια, ενω στο Mail Μου, εχει ερθει μονο επιβεβαιωση της παραγγελιας. Οσον αφορα της αγγελιες....προσωπικα δεν μου κανει εντυπωση, ηδη εχουν αρχισει και σε αλλα sites Να δημοσιευουν αγγελιες με καπελλο απο +5~30Ε....ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΜΑ, τελικα η κερδοσκοπια και η εξαπατηση ειναι στο αιμα του ελληναρα!!!!. Εν τω μεταξυ ειμαι σιγουρη οτι οι δικαιολογιες τυπου, δεν ειναι απο τα μουλτικλαμα, μουλτιδραμα κλπ αλλα απο μαγαζι δικο του ή ειναι και καλα 2πλα απο παραγγελια θα αρχισουν να πεφτουν..... @fallen4ngel 2πλο ΟΚ, απο εκει και επανω ειναι κερδοσκοπια καθαρη!!!! @christs +1
jay_D Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Παιδιά για να λεμέ κ του στραβού το δίκιο η αγγελία του χρήστη NEXOT (http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/playstation/52848-ps3-games-%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1/) είναι καιρό στο site και δεν νομίζω ότι είναι αυτός που λέτε! Βέβαια σίγουρα όπου να'ναι θα αρχίσει το φαινόμενο αυτό!!! Εγώ πήγα εδώ στην Κέρκυρα μια μέρα μετά την προσφορά και είχαν φύγει όλοι οι τίτλοι από την πρώτη μέρα!!! δυστυχώς δεν πρόλαβα τίποτα!
fallen4ngel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 jay_D το εγραψα χωρις να εχω κατι με κανενα παιδι απο το forum αλλα και αυτος ναι ειναι μαγκια του.Εκανε μια επενδυση ΔΕΝ το βρισκω κακο. Το μονο κακο ειναι να πουλας κατι 5-6 φορες πανω απο την τιμη που το πηρες και 15 να πεις να τα δωσεις και θα τα παρουν ΟΛΑ και κερδος θα βγαλεις. Ειναι το Ελληνικο μυαλο που δουλευει ετσι, αυτος ειναι και ο λογος που στο Ελαντα δεν μπορει να δουλεψει ο ανταγωνισμος. Για μενα προσωπικα μακαρι να τα πουλησουν ολα και να βγαλουν και λεφτα στις μερες μας.
jay_D Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Βρε συμφωνω απολυτα μαζι σου! Εχω δει πολλα σε αγγελιες!!!! Απλα το ειπα γιατι την εχω δει κ πιο παλια την αγγελια και δεν ειναι απο αυτους που τις επομενες μερες θα πουλησουν τα παιχνιδια απο το multi , αφου τα παιξουν κιολας , 10-15-20€!! Sent from my iPhone using Insomnia
oldermania Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Θα περιμένουν λίγο να ξεχαστεί και μετα θα τα πουλήσουν εδω Sent from my iPhone using Insomnia
nomikarios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μην κατηγορείτε το παιδί που πουλάει τα παιχνίδια! Από τη στιγμή που επίσημη θέση του insomnia είναι ότι δεν απαγορεύεται σε ιδιώτη (δηλ. όχι σε έμπορο) να κάνει μεταπώληση στο φόρουμ των Αγγελιών, με σκοπό το κέρδος, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί εγώ να κράζω αυτόν που πουλάει σε εξαπλάσια τιμη και να λέω -σωστά- ότι είναι ανήθικο αυτό που κάνει, ωστόσο δεν μπορώ να τον εμποδίσω να τα πουλήσει στις τιμές που ζητάει. Κανόνας του site, όσο κι αν διαφωνεί κάποιος...
venumis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Και παλι η γνωστη κοροιδια.....πηρα τηλ σε 4 μαγαζια ( 2 Αθηνα + 2Επαρχια) ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ οι απαντησεις ιδιες πανω κατω..... εεε ειναι κρατημενο, Καμία κοροϊδία φίλε , μην λέμε οτι θέλουμε, εχω αγοράσει αρκετά πραγματάκια αυτον τον καιρό απο το multi, εχω δει πράγματα που σκεφτόμουν να τα αγοράσω, πηγα μετά απο λίγο και είχαν εξαφανιστεί. Οι τιμές σε κάποια πράγματα είναι πολύ καλές και φευγουν αέρα, το site είναι λογικό να μην ενημερώνεται τόσο άμεσα. Αν θέλεις κάτι πρέπει να κινηθείς, πολλά πράγματα υπόψιν υπάρχουν σε προσφορά αλλά δεν υπάρχουν καν στο site. Αυτος που θέλει να αγοράσει θα πρέπει να "τρέξει" και να γυρίσει τα μαγαζιά.
spinemm Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ξερεις δεν εχουμε ολοι την τυχη και το χρονο να γυρναμε στα μαγαζια.....ενω, απο την στιγμη που μπορεις να τα παραγγειλεις μεσω τηλ ή μεσω toy site τους οφειλουν να το ενημερωνουν!!! Επισης ποσο τυχαιο σου φαινεται να εχει παρει καποιος το CARS2 (οχι καποιο HALO, GOW ή COD) απο 4 μαγαζια σε 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ γεωγραφικα διαμερισματα αυτης της χωρας, την ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ ωρα (αντε +/-2 λεπτα που μεσολαβουσαν καθε τηλεφωνημα).....και αφου πηρα στα κεντρικα και μιλησαμε μετα απο λιγο ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ (?) τα 2 απο τα 3 βρεθηκαν? οποτε....μην γραφουμε οτι θελουμε χωρις να ξερουμε!!!!
Narayan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Για θαυμάστε... http://www.ebay.co.uk/itm/Naruto-Shippuden-3D-New-Era-3DS-Brand-New-Sealed-/140712897890?pt=UK_PC_Video_Games_Video_Games_JS&hash=item20c3246d62 http://www.ebay.co.uk/itm/NARUTO-SHIPPUDEN-NEW-ERA-NINTENDO-3DS-NEW-FACTORY-SEALED-UK-VERSION-/280845956957?pt=LH_DefaultDomain_205&hash=item4163b9375d Item Location: Greece 3 τεμάχια ο ένας, 5 ο άλλος. Nice...
George! Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Χαχαχα ο ένας έχει αφήσει και την παλιά τιμή του multirama πάνω! Τελικά είναι τουλάχιστον τραγικοί εκεί στα multirama! Τους πήρα τηλ. το Σάββατο για να τους ρωτήσω αν θα παραλάβω κανονικά την παραγγελία μου επειδή διαβάζω για ακυρώσεις κτλ. και αφού τους έδωσα τον αριθμό μου επιβεβαίωσαν ότι την δική μου παραγγελία θα την παραλάβω κανονικά. Τώρα κοιτάζω το e-mail μου και βλέπω αυτό: και ολόκληρη η παραγγελία μου ήταν αυτά τα 4 παιχνίδια!
Narayan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Συγνώμη αν θεωρηθεί πως σπαμάρω, αλλά στον συγκεκριμένο μου άρεσε η ατάκα "Στα 2 παιχνιδια κοβω ενα ταλιράκι" http://www.myxbox.gr/forum/showthread.php?t=22537
venumis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Ξερεις δεν εχουμε ολοι την τυχη και το χρονο να γυρναμε στα μαγαζια.....ενω, απο την στιγμη που μπορεις να τα παραγγειλεις μεσω τηλ ή μεσω toy site τους οφειλουν να το ενημερωνουν!!! Επισης ποσο τυχαιο σου φαινεται να εχει παρει καποιος το CARS2 (οχι καποιο HALO, GOW ή COD) απο 4 μαγαζια σε 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ γεωγραφικα διαμερισματα αυτης της χωρας, την ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ ωρα (αντε +/-2 λεπτα που μεσολαβουσαν καθε τηλεφωνημα).....και αφου πηρα στα κεντρικα και μιλησαμε μετα απο λιγο ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ (?) τα 2 απο τα 3 βρεθηκαν? οποτε....μην γραφουμε οτι θελουμε χωρις να ξερουμε!!!! Δηλαδή να υποθέσω οτι και για να ψωνίσεις είδη πρώτης ανάγκης τα παραγγέλνεις μέσο ιντερνετ ? Είναι τύχη και πολυτέλεια να βγω εξω και να ψωνίσω ? Δεν γράφω οτι θέλω απλά μάλλον δεν εχεις καταλάβει οτι μιλάμε για πολύ λίγα κομμάτια, και φεύγουν αμέσως. Εγω έγραψα οτι εχω ψωνίσει, εσυ οχι και εχεις την εντύπωση οτι σε παραμυθιάζουν !!
spinemm Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δηλαδή να υποθέσω οτι και για να ψωνίσεις είδη πρώτης ανάγκης τα παραγγέλνεις μέσο ιντερνετ ? Είναι τύχη και πολυτέλεια να βγω εξω και να ψωνίσω ? Δεν γράφω οτι θέλω απλά μάλλον δεν εχεις καταλάβει οτι μιλάμε για πολύ λίγα κομμάτια, και φεύγουν αμέσως. Εγω έγραψα οτι εχω ψωνίσει, εσυ οχι και εχεις την εντύπωση οτι σε παραμυθιάζουν !! Μου φαινεται οτι ΑΥΤΟΑΝΕΡΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...δεν μιλαμε για ειδη πρωτης αναγκης αλλα για προιοντα τεχνολογιας...εσυ ο ιδιος γραφεις οτι Αν θέλεις κάτι πρέπει να κινηθείς, Αυτος που θέλει να αγοράσει θα πρέπει να "τρέξει" και να γυρίσει τα μαγαζιά. Αρα δε νομιζω οτι απλα βγηκες για ψωνια ειδων πρωτης αναγκης και περασες ετσι τυχαια εξω απο ενα Μουλτικλαμα και ειπες βρε...δεν μπαινω μεσα να δω τι εχει....και βρηκες ολα οσα ηθελες με την μια....σε τιμες "αλλου" και αγορασες.... Εγω λοιπον επειδη δεν εχω την πολυτελεια να τρεχω, αποφασισα να κανω αγορα μεσω του site εαν δεν καταλαβες ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα που γραφω πριν, ξαναδιαβασε το σε παρακαλω... Και ΝΑΙ εχει τυχει να αγορασω ειδη πρωτης αναγκης απο το ιντερνετ....delivery AB γραφω εγω τωρα.... Λιγα κομματια? μαλλον εσυ δεν καταλαβες γιατι μιλαμε....μπροστα μου ετυχε γεγονος (MultiΚλαμα Γλυφαδας) με τυπο που "φορτωσε" οσα μπορουσε (και οσα δεν μπορουσε) και μαλιστα 2πλα και 3διπλα παιχνιδια....οποτε μαλλον δεν μιλαμε για λιγα κομματια....αλλα για λαμογια που "φορτωσαν" οτι εβρισκαν και τωρα τα πουλανε με τρελλο καπελλο σε διαφορα sites ελλαδας και εξωτερικου!!!! Και εννοειτε οτι δεν φταιει η αλυσιδα απλα θα επρεπε να ειχαν κανει το προφανες, ενα κομματι απο καθε τιτλο και οχι αυτο που εγινε...και να ενα παραδειγμα.... Συγνώμη αν θεωρηθεί πως σπαμάρω, αλλά στον συγκεκριμένο μου άρεσε η ατάκα "Στα 2 παιχνιδια κοβω ενα ταλιράκι" http://www.myxbox.gr...ead.php?t=22537 Και ολως τυχαιως η ημερομηνια εγγραφης στο site ειναι 17-3-2012 και ολως τυχαιως ειναι παιχνιδια που ειχαν τα Μουλτικλαμα.....καιαιαιαιαι νατο το καπελακι των 5~10Ε στο καθε παιχνιδι!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα