Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα acer αν ανεβάσουν θερμοκρασία μπορεί να αποκτήσουν σοβαρό πρόβλημα με ψύχρες....μην το δουλεύεις έτσι

πιθανόν να έχει μαζέψει χαλάκι απο χνούδια στην ψήκτρα..καθάρισε την αν δεν μπορείς βρες ένα φίλο σου που ξέρει η στο μαγαζάκι της γειτονιάς...

οχι στα μεγάλα δεν θα ασχοληθούν θα σου ρίξουν σπρέι και σε κάνα 2μηνο θα έχεις πάλι το ίδιο πρόβλημα...αν το πας στην acer ξεχνατο για κανα 2 εβδομάδες

αλλά όπως και να έχει ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΡΙΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ

Δημοσ.

Δηλαδή πιστεύετε δεν είναι αρκετό να πάρω ένα κάνιστρο αέρα και να φυσήξω τις γρίλιες εξαερισμού του laptop;; Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γίνει και σωστή δουλειά μην τρέχω και δεν φτάνω σε κανα δίμηνο πάλι....(Θα του πάρω έτσι και αλλιώς και μια εξωτερική ψήκτρα)

Δημοσ.

Παρακάτω θα δεις γιατί με απλό φύσημα στις γρίλιες δεν θα κάνεις σχεδόν τίποτα. Στις άκρες του ανεμιστήρα και συγκεκριμένα πάνω στα fins ψύξης έχει συγκεντρωθεί ποσότητα από σκόνη και χνούδι μπλοκάροντας έτσι τη ροή του αέρα.

post-48061-0-13636300-1331883069_thumb.jpg

Η καλύτερη λύση θα έλεγα είναι χρησιμοποιήσεις ηλεκτρική σκούπα (αν δεν θέλεις/μπορείς να ανοίξεις το μηχάνημα). Αν οι γρύλιες στο κάτω μέρος που βρίσκεται το ανεμιστηράκι έχουν αρκετά μεγάλο κενό θα καταφέρεις να τραβήξεις τη σκόνη και να αποσυμφορήσεις το μηχάνημα. Αν θέλεις να είσαι και 1000% σίγουρος ότι δεν θα πάθει τίποτα το μηχάνημα από τη δύναμη της σκούπας μπλόκαρε το ανεμιστηράκι με ένα συνδετήρα (μη σου πέσει μέσα....) για να μην περιστρέφεται.

Δημοσ.

με σκούπα κ αέρα μια χαρά θα είσαι!!το μόνο καλύτερο από αυτό είναι να το ανοίξεις!

δεν θα πάθει τίποτα από στατικό κ τέτοια!!

κ όχι συνδετήρα...κάτι πλαστικό που δεν θα πέσει μέσα κ δεν θα το ρουφήξει κ η σκούπα με την μια....σφήνωσε το πλαστικό από μία μπατονέτα πχ!

Δημοσ.

Η εγγύηση για προϊόντα που αγοράζονται στην Ευρωπαϊκη Ένωση είναι δυο χρόνια - ότι και να γράφει το χαρτί που σου έδωσαν. Αν δεις οτι το πρόβλημα επιμένει, πάρε τους τηλέφωνο και απαίτησε την επισκευή του μηχανήματος. Είναι υποχρεωμένοι να σε εξυπηρετήσουν. Αναλογο θέμα είχα και εγώ με το ανεμιστηράκι της cpu που μια μέρα στα άσχετα σταμάτησε να δουλεύει και η θερμοκρασία έφτασε στους 92.

http://www.insomnia.gr/topic/225737-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD/

Δημοσ.

Τελικά πήγα σε ένα μαγαζάκι εδώ κοντά και τους ρώτησα. Αποφάσισα να τους το πάω γιατί αγχώθηκα να το ανοίξω. Μου είπε το παλικάρι εκεί ότι θα το ανοίξει να το καθαρίσει και θα αλλάξει και πάστα. Οπότε όλα complet νομίζω!!!! Θα πάω και εγώ εκεί να δω τι ακριβώς θα κάνει, έτσι εμπειρικά.. :-D :-D :-D

Αυτό που θέλω τώρα είναι να παραγγείλω μία αθόρυβη και αξιόλογη εξωτερική ψήκτρα. Έχετε να προτείνετε τίποτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...