Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Που το ειδες οτι την πουλαω φιλε?

Απλα ρωτησα αν την πουλας? Δεν το ειδα καπου... Για να κανω κανα crossfire να διασταυρωνω τα πυρα στα παιχνιδια!!! :-D :-D :-D

Soadnick μεταξυ Crucial και Sammy για αξιοπιστια απο οτι λενε, κοινως plug & forget ενα κλικ πιο πανω ειναι ο Sammy.

Απλα οταν πηρα εγω καλυτερη συνολικα προταση αποδοση προς τιμη/αξιοπιστια ηταν ο Crucial.

Αν περιμενα για τον Sammy θα πηγαινα σε αυτον, οχι πως ο Crucial ειναι κακος, αντιθετως οπως τον εβαλα πηγαινει σφερα στα παντα, αυτα περι 400-500mb μην τα ακους δεν θα τα δεις ποτε σε καθημερινη χρηση.

Ειπα παραπανω στο αλλο ποστ μου τι ταχυτητες εχω αυτη την στιγμη και πιστεψε με πλεον μπορω να κανω πολλαπλες αντιγραφες ταχιστα σε σχεση με παλιοτερα που εκανα μια μια!

Ασχετο, εγω πως γινεται να ειμαι Senior Member με 1000 ποστ και ο Thanos να ειναι Junior Member με 2 χιλιαδες κατι ποστ?

Δημοσ.

Ρε σεις εγώ πως είμαι advanced member?

Το advanced (προηγμένος) δεν είναι πιο ψηλά από το Junior (μπέμπης)??

Ο storm πάντως είναι πιο πάνω από εμάς senior (υψηλός)

Δημοσ.

Ή ο agility ήταν πάνω σε sata2 controller ή χρησιμοποίησες διαφορετικές ρυθμίσεις για τις μετρήσεις ή δεν είχες ενεργοποιημένο το ahci mode. Δεν είναι αυτή η διαφορά τους, μιλάμε για λίγα MB στην πραγματικότητα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ρε σεις εγώ πως είμαι advanced member?

Το advanced (προηγμένος) δεν είναι πιο ψηλά από το Junior (μπέμπης)??

Ο storm πάντως είναι πιο πάνω από εμάς senior (υψηλός)

τρώει κολλήματα στα ranks μερικές φορές, μην ασχολείσαι :P

στην αρχή είχα τον ocz agility 3,δεν είχα την ταχύτητα που έχω τώρα με τον 120 gt. fjopqx.png

καλύτερα να χρησιμοποιείς ΑΤΤΟ για τους Sandforce based SSDs...

Δημοσ.

στην αρχή είχα τον ocz agility 3,δεν είχα την ταχύτητα που έχω τώρα με τον 120 gt. fjopqx.png

Δεν παίζει..

Δημοσ.

Ή ο agility ήταν πάνω σε sata2 controller ή χρησιμοποίησες διαφορετικές ρυθμίσεις για τις μετρήσεις ή δεν είχες ενεργοποιημένο το ahci mode. Δεν είναι αυτή η διαφορά τους, μιλάμε για λίγα MB στην πραγματικότητα.

στο σύστημα της υπογραφής μου τους είχα και μάλιστα αφού τον φόρτωσα με windows + προγράμματα. το ahci mode ήταν και είναι ενεργοποιημένο. διαφορές εγώ πάντως είδα. ( ευτυχώς που τα έπαιξε ο 60αρης και μου τον αλλάξανε (+90~) με τον 120αρη. B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...