mixalis-2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Βασικά καλησπέρα σας, θέλω την βοήθεια σας έχω ένα acer aspire 5741g στο οποίο έχω win 7 από όταν το είχα αγοράσει, στο συγκεκριμένο λαπτοπ που είναι και το μοναδικό pc που έχω το εξής πρόβλημα δεν μπορώ να συνδεθώ με το remote desktop των windows έχω κάνει όλες τις απαιτούμενες ρυθμίσεις αλλά μου πετάει ένα μήνυμα και λέει ότι δεν είναι εφυκτή η σύνδεση. Έχω κλείσει και το firewall αλλα τπτ. Παίζει ρόλο ότι το λάπτοπ είναι στημένο από την acer και να έχουν περάσει κάποιο πρόγραμμα για προστασία και να με μπλοκάρει?
takis1984 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δεν νομίζω δεν έχω δει κάτι τέτοιο είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει σωστά όλες τις ρυθμίσεις?
hawkpilot Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Για να καταλάβω, προσπαθείς να συνδεθείς με RDP στο laptop ή από το laptop σε άλλο μηχάνημα? Αν ισχύει το πρώτο, μήπως έχεις έκδοση win home premium? Αν ναι, νομίζω ότι δε μπορείς να συνδεθείς στο laptop γιατί δεν το υποστηρίζει (θέλεις έκδοση professional ή ultimate). Δες εδώ.
mixalis-2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 εχω τα home με κάλυψες φιλε ευχαριστώ πολύ
hawkpilot Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 εχω τα home με κάλυψες φιλε ευχαριστώ πολύ Να 'σαι καλά
sarpan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μπορεις να δοκιμασεις το teamviewer αν ειναι μονο αυτο που χρειαζεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα