dora83 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 καλησπερα σε ολους!μια ερωτηση θελω να κανω!συμμετειχα καποτε σε ενα φορουμ για πολλους λογους αποχωρησα τσακωθηκα και μπαναριστηκα!δοκιμασα η αληθεια να ξανακανω εγγραφη και δεν μπορεσα..τελος παντων να μην τα πολυλογω μπαινω που και που σαν επισκεπτρια πια οχι σαν μελος!επειδη απο εκει εφυγαν πολλοι τσακωμενοι και τσαντισμενοι εμπαιναν με διαφορα νικ και εκαναν σαματα!και τις προαλλες βλεπω ενα νεο μελος να βριζει τελος παντων και ενας εκ των μοντ να κατηγορει πως ειμαι εγω!!???θα μπορουσα βεβαια αλλα οπως προειπα δεν μπορω να ανοιξω λογαριασμο διοτι εχω μπαναριστει..εκανα εναν λογαριασμο απο αλλο πισι και μπηκα κανονικα,αλλα μολις μπηκα απο το δικο μου μπαναριστηκα παλι!και δεν προλαβα και να απαντησω στις κατηγοριες!ρε παιδια πως στο καλο αλλαζεις ip?και εκτος αυτου οι διαχειριστες πως ειναι τοσο σιγουροι πως καθε πικραμενος που βριζει οτι ειμαι εγω πχ??αν ειναι ασχετο το θεμα συγχωρηστε με και απλα αγνοηστε το.ευχαριστω.
TheELF Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Πρέπει να κάνεις τον browser σου να περνάει από έναν άλλο server,για να το κάνεις αυτό μπορείς να μπεις στης ρυθμίσεις δικτύου, Πίνακας Ελέγχου->Eπιλoγές Internet->Συvδέσεις->Pυθμίσεις LAN(το τελευταίο κουμπί στην καρτέλα) εκεί ενεργοποιείς το Διακoμιστής μεσoλάβησης και βάζεις τα στοιχεία ενός socks proxy π.χ. από εδώ http://www.samair.ru/proxy/fresh-proxy-list.htm Αναλόγως τον browser που έχεις υπάρχουν και πρόσθετα που την κάνουν την δουλειά ποιο εύκολα,ψάξε για proxy (switch/change... )
dora83 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 απο εκει επιλεγεις ip?και μετα οπου σερφαρεις φαινεσαι με αυτην?επιτρεπεται αυτο?ηλιθιες οι ερωτησεις μου αλλα ειμαι ασχετη
TheELF Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Στους κανονισμούς του φόρουμ δες,πάντως να ξέρεις ότι θα ψιλιαστούν αφού θα μπαίνεις με το ίδιο nik με συνέχεια διαφορετικό IP,αφού αυτά τα proxy κατά κανόνα δεν κρατάνε και για πολύ. Τώρα γενικά αν είναι παράνομο θα σε γελάσω άσχημα δεν ξέρω.
hawkpilot Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Αν η σύνδεση που έχεις (πχ σπίτι σου) δεν είναι στατική, κάνοντας reboot το adsl modem/router που έχεις θα σου αλλάξει την IP. Κάνε τη δοκιμή και δες τη διεύθυνση IP που έχεις πριν & μετά το reboot εδώ.
dora83 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 ναι αλλαξε η ip πραγματι! και παλι δεν μπορεσα να κανω εγγραφη!χα!
Centurion Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Την εγγραφή δεν πιστεύω να την κάνεις με το email που είχες παλιά έτσι; Δοκίμασες με καινούριο email, ψευδώνυμο κτλ;
dora83 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Την εγγραφή δεν πιστεύω να την κάνεις με το email που είχες παλιά έτσι; Δοκίμασες με καινούριο email, ψευδώνυμο κτλ; ο ναι!!
PARASwrite Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 για στειλε και το forum σε pm για ενισχύσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα