haris013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 καλησπερα! μπορειτε να μου προτεινεται να αρχισω καμια καινουργεια σειρα? οτιδηποτε ειδος(crime/thriller/horror/comedy etc) αρκει να εχει ενδιαφερον και να μην ειναι βαρετη(υποκειμενικο βεβαια αυτο για τον καθενα) αυτες που εχω δει ειναι: supernatural dexter house md x files walking dead csi fringe τωρα δεν θυμαμαι καμια αλλη..να πω οτι αγαπημενες μου ειναι το supernatural,dexter,x files και fringe. παιζει τιποτα αλλο καλο να αρχησω?
RottenLungs Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Game Of Thrones Shameless (US) Sons of Anarchy (Τις δύο πρώτες season μόνο) Breaking Bad Black Adder (απο την 2ρη season και μετά) Deadwood (τους ελληνικούς υπότιτλους HD στους στέλνω εγω) Boardwalk Empire The Wire Boss Sherlock Μόλις τις τελειώσεις πές μου, να σου στείλω και άλλες. Όλες είναι τέλειες...
haris013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 σε ευχαριστω παρα πολυ θα ξεκινησω μαλλον με το breaking bad,φαινεται ενδιαφερον με καλες κριτικες,ειναι οντος τοσο καλο?
Vaggos02 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Ξεκίνα με Game of Thrones. Μετά βέβαια όλες οι άλλες θα σου φαίνονται σχεδόν μέτριες αλλά αξίζει!
leepap Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Φίλε πρέπει να δεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το: LOST μετά δες και τα: EVENT FLASH FORWARD αλλα είναι μόνο 1 κύκλος. Το πρόβλημα είναι ότι όταν δεις το LOST, μετά δε θα σου κάνει τίποτε άλλο εντύπωση.
Sellers Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Υπάρχουν ήδη πάρα πολλά τέτοια θέματα. Ενδεικτικό: http://www.insomnia.gr/topic/404573-προτάσεις-για-καινούρια-σειρά/page__hl__καινουργια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις