laikos123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 παιδιά έχω το πρόγραμμα cool edit pro 2.1 και θέλω να κάνω το εξής "κόλπο".Στο σχολείο(μουσικό) είχα κάνει κάποτε με έναν καθηγητή ηχογράφηση ένα κομμάτι στο οποίο ήταν ηχογραφημένο το κομμάτι και πάνω του ηχογραφούσε και εμένα. Δηλαδή ήταν κάτι σαν καραόκε αλλα με ηχογράφηση.Εγώ θέλω τώρα να ηχογραφήσω πιάνο και απο πάνω να βάλω κιθάρα. Όμως θέλω να ακούω το πιάνο που ηχογράφησα πριν και απο πάνω να παίζω κιθάρα και να ηχογραφεί...μπορεί κάποιος να helpάρει???
micos000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Κάνε κανονικά την ηχογράφιση των οργάνων ξεχωριστά και σώσε τα αρχεία. Μετά πάτησε πάνω αριστερά στο εικονίδιο με την κυματομορφή και θα μεταφερθείς στον track editor όπου μπορείς να βάλεις τις ηχογραφίσεις σου σε διαφορετικά tracks και να αυξομειώνεις εντάσεις , να μετακινείς τα ηχητικά κτλ.
Ypnovatis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Θα σου πρότεινα σιγά σιγά να μετακινηθείς προς πιο ψαγμένα DAWs (Digital Audio Workstation) Yπάρχει ένα καταπληκτικό, το cockos Reaper το οποίο είναι δωρεάν για οικιακή χρήση και το license του παμφθηνο σε σχέση με τα μεγαθήρια (Cubase, PT και τέτοια) Αυτό σου επιτρέπει χωρίς πολλά πολλά να ηχογραφείς και να ακούς φυσικά το "backing track" όπως ανέφερες.
VidShark7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Αυτό που θες γίνεται με το Audacity. Βάζεις το κομμάτι που έχεις ήδη ηχογραφημένο και πατάς το record button. Αυτό θα ηχογραφεί και θα παίζει αυτό που έχεις βάλει... (Να το ακούς με ακουστικά, αλλιώς θα ηχογραφεί και αυτό που ακούς και θα "μικροφωνίζει"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα