Προς το περιεχόμενο

ΚΑΛΟ συνεργείο Honda???

Braveheart1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες καίγομαι!

Όντας περήφανος κάτοχος ενός honda civic 1.4 (sedan 12/2001) και έχοντας κάνει 225.000 χωρίς να βγάλει κιχ, ήρθαν οι ώρες δύσκολων αποφάσεων: πρέπει να πάμε σε αλλαγή δίσκου/πλατώ, ιμάντα μηχανής και κλιματιστικού, τρόμπας νερού και βάσης μηχανής. Η σούμα από Honda (Σαρακάκης Γέρακας) περί τα 1.200 € με εργατικά φπα κλπ (~700€ ανταλλακτικά και καμιά 450αρία εργατικά).

Δυστυχώς δύσκολα θα βρεθούν, για να γίνει σε αντιπροσωπεία, παρότι το θέλω πολύ..

Οπότε ξέρετε κάποιο ΚΑΛΟ συνεργείο Honda να πάρω και μια 2η (και 3η...) τιμή;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου και αλλου καπου εκει θα σου παρουν αντε κανα 1000αρι αλλα δεν θα σαι και τοσο ησυχος οσο με την αντιπροσωπια...

Καλά μην το λές,γιατί καλά κουμάσια είναι και αυτοί στις αντιπροσωπίες (εχω ζήσει τον Σαρακάκη στην Λ. Αθηνών...πονεμένη ιστορία).

Γνωρίζω ένα εξουσιοδοτημένο στο Κερατσίνι,δέν ξέρω όμως κατα πόσο βολεύει επειδή βλέπω τον op να αναφέρει Γέρακα.

Νά αγοράσεις τά ανταλλακτικά μόνος σου.Πάρε επώνυμα ανταλλακτικά από κάποιο κατάστημα π.χ Ιαπωνική.Θά σού έρθουν μισή τιμή.Τήν βάση τής μηχανής τήν βγάζεις καί ΄πάς Σπύρου Πάτση σού αλλάζουν τό σινεμπλόκ -μέ χαμηλό κόστος- καί γίνεται καινούργια.Τώρα γιά συνεργείο στά μέρη σου δέν ξέρω.Πάντως μέ 200-250 ευρώ σέ ένα συνεργείο,έχεις κάνει τήν δουλειά σου.

1200 μου φαινονται υπερβολικα παρα πολλα για αυτα που αναφερεις εγω θα ελεγα γυρω στα 500 - 600ε

250+ΦΠΑ έχει μόνο το μπραγιαζ χώρια τα εργατικά....

250+ΦΠΑ έχει μόνο το μπραγιαζ χώρια τα εργατικά....

φακ....! τοσο ακριβα ειναι τα ανταλακτικα για χοντα? γιατι σε φιατ - οπελ - πεζο που ξερω , παει μαξ 150!

Είναι καινούργια η μονάδα στην «Παναγίτσα», και πρέπει να καλύψουν τα έξοδα.

Στη Μαραθώνος στο τρίτο φανάρι (από'κει που έφυγε απέναντι) έχει συνεργείο επίσης συνεργείο Honda.

Ρώτα και ΄κει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...