Braveheart1980 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Παίδες καίγομαι! Όντας περήφανος κάτοχος ενός honda civic 1.4 (sedan 12/2001) και έχοντας κάνει 225.000 χωρίς να βγάλει κιχ, ήρθαν οι ώρες δύσκολων αποφάσεων: πρέπει να πάμε σε αλλαγή δίσκου/πλατώ, ιμάντα μηχανής και κλιματιστικού, τρόμπας νερού και βάσης μηχανής. Η σούμα από Honda (Σαρακάκης Γέρακας) περί τα 1.200 € με εργατικά φπα κλπ (~700€ ανταλλακτικά και καμιά 450αρία εργατικά). Δυστυχώς δύσκολα θα βρεθούν, για να γίνει σε αντιπροσωπεία, παρότι το θέλω πολύ.. Οπότε ξέρετε κάποιο ΚΑΛΟ συνεργείο Honda να πάρω και μια 2η (και 3η...) τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Φιλε μου και αλλου καπου εκει θα σου παρουν αντε κανα 1000αρι αλλα δεν θα σαι και τοσο ησυχος οσο με την αντιπροσωπια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Φιλε μου και αλλου καπου εκει θα σου παρουν αντε κανα 1000αρι αλλα δεν θα σαι και τοσο ησυχος οσο με την αντιπροσωπια... Καλά μην το λές,γιατί καλά κουμάσια είναι και αυτοί στις αντιπροσωπίες (εχω ζήσει τον Σαρακάκη στην Λ. Αθηνών...πονεμένη ιστορία). Γνωρίζω ένα εξουσιοδοτημένο στο Κερατσίνι,δέν ξέρω όμως κατα πόσο βολεύει επειδή βλέπω τον op να αναφέρει Γέρακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δωστο να υπάρχει ,εχουμε εμεις οικογενειακο civic ... του 1998 μοντελο 1,4 και εμας (ek4) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ermis1964 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Νά αγοράσεις τά ανταλλακτικά μόνος σου.Πάρε επώνυμα ανταλλακτικά από κάποιο κατάστημα π.χ Ιαπωνική.Θά σού έρθουν μισή τιμή.Τήν βάση τής μηχανής τήν βγάζεις καί ΄πάς Σπύρου Πάτση σού αλλάζουν τό σινεμπλόκ -μέ χαμηλό κόστος- καί γίνεται καινούργια.Τώρα γιά συνεργείο στά μέρη σου δέν ξέρω.Πάντως μέ 200-250 ευρώ σέ ένα συνεργείο,έχεις κάνει τήν δουλειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 1200 μου φαινονται υπερβολικα παρα πολλα για αυτα που αναφερεις εγω θα ελεγα γυρω στα 500 - 600ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 1200 μου φαινονται υπερβολικα παρα πολλα για αυτα που αναφερεις εγω θα ελεγα γυρω στα 500 - 600ε 250+ΦΠΑ έχει μόνο το μπραγιαζ χώρια τα εργατικά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 250+ΦΠΑ έχει μόνο το μπραγιαζ χώρια τα εργατικά.... φακ....! τοσο ακριβα ειναι τα ανταλακτικα για χοντα? γιατι σε φιατ - οπελ - πεζο που ξερω , παει μαξ 150! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 σε ποια περιοχη εισαι?ξερω εναν καμμενο τυπο στη ραφηνα που φτιαχνει οτιδηποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Θέλουν και τα Honda συνεργείο??? Φοβερά αυτοκίνητα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Θέλουν και τα Honda συνεργείο??? ε για τα τυπικα τωρα ξες μωρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Είναι καινούργια η μονάδα στην «Παναγίτσα», και πρέπει να καλύψουν τα έξοδα. Στη Μαραθώνος στο τρίτο φανάρι (από'κει που έφυγε απέναντι) έχει συνεργείο επίσης συνεργείο Honda. Ρώτα και ΄κει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα