Dark_Sage Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Γεια σε όλους, Εχω ενα λαπτοπ με περασμένα Enterprise Windows. Η απορία μου ειναι η εξής: Εχω ενα cd με αυθεντικά Professional Windows. Αν χρησιμοποιησω αυτο το cd για format και βαλω ως key τον κωδικό που έχει στο sticκer (επίσης Professional ) απο κάτω το λαπτοπ θα περαστούν κανονικά τα windows? ευχαριστώ!
TheELF Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Όχι,πρέπει να βρεις enterprise. Εδώ που τα λέμε τη windows έχεις;;XP vista 7 ;;
Dark_Sage Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 το λαπτοπ ειχε αρχικά windows 7 Professional και του περάσανε πάνω Enterprise. Και αναρωτιεμαι αν με οποιοδηποτε dvd Windows 7 Professional αν βαλω το s/n που εχει απο κατω θα υπαρξει καποιο προβλημα ή οχι
TheELF Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 με οποιοδηποτε dvd δεν ξέρω,αλλά αν είναι νορμάλ dvd δεν θα έχεις πρόβλημα. Από εδώ μπορείς να κατεβάσεις την αυθεντική έκδοση,αλλά δεν είναι στα ελληνικά,θα πρέπει να την αλλάξεις δες εδώ http://www.howtogeek.com/howto/15510/change-the-user-interface-language-in-vista-or-windows-7/ ή βρες κάναν φίλο/γνωστό με το δισκάκι.
Dark_Sage Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 οπως ειπα και πιο πανω εχω ήδη ενα αυθεντικό dvd Windows 7 Professional και αυτο θέλω να χρησιμοποιήσω για το φορμάτ απλά βάζοντας τον σειριακό αριθμό που έχει απο κάτω το λάπτοπ
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 ειναι αναλογως...αν τα windows 7 professional που ειχε απτην αρχη το laptop ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ με την εκδοση που εχεις στο dvd (πχ ελληνικα και service pack 1), ναι μαλλον μπορεις να το βαλεις το κλειδακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα