Προς το περιεχόμενο

HYUNDAI A7 7" Capacitive 5-point Touch Screen Android 4.0 Tablet with 3G, Wi-Fi (Black)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωστος μου θα παει στην Κινα στο τελος του μηνα για κατι δουλειες και τον αγκαρεψα να μου παρει μερικα κομματια για να γλυτωσω και τα τελωνειατικα..

Το Hyundai A7HD θα ειναι σιγουρα το 1

1Gb Ram και καλυτερη αναλυση και IPS οθονη πιστευω ειναι οτι πιο τιμιο για τα λεφτα του και σχεδον καθολου παραπονα μεχρι τωρα (Μακαρι να εχει ερθει το ασπρο μεχρι τοτε...)

Τωρα για το 2ο μιας και το απλο Hyundai παιζει στα 80€ και κατι ψιλα ειναι μια απο τις καλυτερες λυσεις ακομα και τωρα..κατι Aurora κλπ που κοιτουσα δεν με πειθουν και εχουν και φτωχο Feedback.

Αν εχεις 30€ εξτρα ορμα για το HD ειναι η γνωμη μου (ανεβαινεις κατηγορια αλλα αν σκεφτεις οτι με 110€ παιρνεις ενα σαπιο κινητο απο Ελλαντα αστα να πανε..)

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω Sotosgl !

Θα κοιταξω για 2 τεμ Hyundai A7HD.

(

Εννοειται αν εχεις την δυνατοτητα να φερεις επιπλεον κομματια απο Κινα στειλε μου pm!

- ειμαι συμφωνος με την τιμή, ασχετως ποσο θα τα παρει ο γνωστός σου,

- δεν με χαλαει το μαυρο χρωμα

- θα μου αρεσε κ με μεγαλυτερη οθονη

)

Δημοσ.

Θα γραψω και εδω κατι που εγραψα σε pm για αποφυγη παρεξηγησεων.

Δεν ειμαι εμπορας με μαγαζακι στις αγγελιες :) (οχι οτι θα με χαλαγε να βγαλω ενα χαρτζιλίκι αλλα μια στραβη να κατσει ή να πεσω σε κανεναν γκρινιαρη δεν θελω να λερωθει το ονομα μου)

Ο φιλος μου που θα παει ειναι εισαγωγεας (Παει για δικιες του δουλειες αλλα ολα ειναι στην ιδια περιοχη Σενζεν κατι) και μπορει να φερει πολλα κομματια αν θελησω,το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να τα προπληρωσω αν καποιος τελευταια στιγμη το μετανιωσει ή και εγω δεν ξερω τι..θα τα φαω.και δεν εχω καμια ορεξη να ξαναμπω στο τριπακι να ποσταρω αγγελια εδω και να μου λεει ο καθε πονηρος σου δινω 60€ και αν σου αρεσει λες και περιμενα αυτον να μου δωσει τα λεφτα μη μπω φυλακη...

Ειναι μεγαλο ρισκο και για εμενα αλλα και για εσας :)

Επαιζα με ενα Touchpad 10" οσο ημουν Αθηνα για το Πασχα,ειναι ωραιες οι Inches γαμωτο αλλα να σου πω την αληθεια η διαφορα στην τιμη ειναι αρκετα μεγαλη για να κανω την υπερβαση.

Εδω με το N8 ειδα ολη τη πρωτη Season του Game of Thrones στο πλοιο και ημουν χαλαρα ;)

Δημοσ.

Καταλαβα φίλε.

Ειναι μαλλον πιο πολυ το μπερδεμα παρα η ουσια.

Τεσπα, θα σου στειλω pm για τυχον περαιτερω συννενοηση.

Εχεις δικιο για το VFM σχετικα με το μεγεθος οθονης.

Ενας γρηγορος μπουσουλας για όσους ψαχνουν ειναι ο παρακατω:

Εχουν ξεφυτρωσει απειρα μαιμουδακια, για να μην το κουράζουμε και επειδή διάβασα καλά λόγια για την ποιότητα των Hyundai, περιοριζομαι μονο σε αυτά.

Έχουμε επί του παρόντος τις εξής επιλογές πάνω κάτω:

(κοίταξα μονο για android 4, τίποτε άλλο)

---

7άρα οθόνη, στα 99 $

cpu στα 1.5ghz αλλα ram 512mb, storage 8gb

sample:

Link

---

θάρα οθόνη, στα 180 $

sample:

Link

cpu 1,2 ghz, αλλα ram 1gb, (storage 8gb)

---

το νέο 7άρα με υψηλότερη ανάλυση

Hyundai A7HD στα 158 $

cpu 1ghz, αλλα ram 1gb, storage 8gb

δείγμα:

Link

αυτό πάντως βγήκε τώρα, νομίζω πρέπει να περιμένουμε το καλοκαίρι να πέσει λίγο η να το δώσουν με cpu 1.5ghz

---

Παρηγγειλα για "πλακα" ενα μικρο, θεωρωντας οτι δεν ρισκαρω κατι, περαν απο 75 ευρω.

(tip: παραγγελνοντας σε $ ειναι πιο φτηνα απο οτι σε ευρω, καλυτερα να κανει την αλλαγη η πιστωτικη καρτα και οχι ο κινέζος)

---

Για οσους θελουν το νεο firmware που εχει google market, θα το βρειτε εδω

Link

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

οπως εγραψα στο αλλο θεμα αλλα το σωστο ειναι εδω:

το μικρο huyndai του αδερφου μου ήρθε!

κ μαλιστα χωρις τελωνειο τελικα :-)

φαινεται πολυ καλο σε κατασκευη, αξιζει τα λεφτα του πιστευω, το γυρισα σε αγγλικα κ καποια στιγμη θα ψαξω firmware γιατι δεν εχει market μεσα. Αν το εχει ηδη καποιος ας μου πει, ειδαλλως θα ψαξω οταν βρω χρονο.

κ μετα σε ερωτηση μελους για τελωνειο >

το γραφω λιγο πιο πισω me link, priceangels, δωρεαν μεταφορικα, ~20 μερες.

ειπα να βαλουν κ το εκαναν, συνολικη αξια (με 2 αλλα πραγματα) απο 150 $ στα 40 $.

ηρθε το πακετο κατ'ευθειαν στην θυριδα χωρις αλλα κοστος.

το firmware με ζορισε αλλα τα καταφερα κ το μηχανημα πεταει :-)

(για τα λεφτα του παντα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...