pique88 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 καλησπερα , εχω τον εξης imac ο οποιος ερχεται χωρις cd και δεν ξερω πως να τον κανω φορματ και μετα επαναγκατασταση του λειτουργικου.με το cmd+R δεν εχω καταλαβει πως γινεται..ξερω ειναι χαζη η απορια αλλα ειναι η πρωτη μου επαφη και θελω μια βοηθεια!ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Καλώς ήλθες στον κόσμο των Mac. Το ερώτημα μου είναι γιατί θέλεις να κάνεις format και reinstall το OS X ;. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος ;. Και μην ανησυχείς, θα βρούμε την λύση στο όποιο θέμα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pique88 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 τον πηρα σημερα απλα εκεινος που τον ειχε δεν ηξερε επισης να κανει φορματ κ για μενα ειναι η πρωτη μου επαφη με το λειτουργικο.θελω να το στησω απο την αρχη γι αυτο θελω το φορματ , αα κ καλως σας βρηκα το μηχανημα πεταει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Για πήγαινε >About This Mac και πες μου τι γράφει στο Version. Ο πωλητής σου παρέδωσε το μηχάνημα "ως έχει", δηλαδή με τις εφαρμογές τρίτων developers ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pique88 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Mac OS X Lion 10.7.2 (11C74).ναι εχεις διαφορα μεσα , θελω να φυγουν ολα.αν κανω restore factory settings αξιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Λοιπόν, δες εδώτι θα έπρεπε να είχε κάνει ο πωλητής πριν σου παραδώσει το μηχάνημα και εδώ εσύ για να στήσεις την δική σου καθαρή εγκατάσταση. Ότι χρειασθείς, εδώ είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pique88 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 ευχαριστω για την κατατοπιστικοτατη βοηθεια.ολα καλα , το μηχανημα σεταριστηκε , ελπιζω στην ιδια βοηθεια στις επομενες αποριες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα