Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[Παρ 'ολο που εχω αναφερει το προβλημα σε θεμα αλλου insomniac, κανω δικο μου θεμα γιατι δε μπορω να βρω πιυθενα λυση - Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!]

Το προ-προηγουμενο Σαββατο και χωρις να εχω κανει καποια αλλαγη, οταν πηγα να ανοιξω το pc κολλησε στην mobo screen. Με 2-3 restarts καταφερα να το ανοιξω κι ολα πηγαν καλα. Στο φριζαρισμα κανει 2 short beeps ανα 15''. Εψαξα τα error codes κ δεν αναφερει κατι συγκεκριμενο γι'αυτο.

Μεσα στην προηγουμενη εβδομαδα ηταν ολο και πιο δυσκολο να ανοιξει ενω καποια φορα στη φαση του boot εδειξε να μην μπορει να διαβασει το δισκο. Στο επομενο reboot ανοιξε κανονικα.

Απο την Πεμπτη δεν ανοιγει καθολου. Στην καλυτερη προσπαθει να κανει boot αλλα προσπαθει απο cd και καποια φορα που φορτιζα το κινητο απ'το pc, προσπαθησε να bootαρει απτο κινητο.

Εκανα clear cmos απ'το κουμπι και την μπαταρια. Δεν υπερθερμαινεται,

τσεκαρα την gpu. Εβγαλα τις 2 rams και ανοιγε και εκλεινε και ξανανοιγε. Προσπαθησα με τη μια ram και κανει τα συνηθισμενα.

Αλλες ιδεες;

Η mobo μου ειναι gigabyte p35 ds3r

Συγγνωμη για το long post αλλα καταλαβαινετε...

Δημοσ.

Πηγές στα δύσκολα άμεσος :) δεν νομιζω να φταίει η μητρική. Κάποιο σφάλμα στον σκληρό δίσκο θα έψαχνα. Η στην τροφοδοσία του σκληρού. Τον αναγνωρίζει;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κάπου εκεί πάει και το δικό μου το μυαλό. Σου κολλάει κατά το detect συσκευών οπότε δοκίμασε μια με άλλον δίσκο.

Δημοσ.

Τον βλεπει αλλα δεν τον διαβαζει. Κι εγω σκεφτομουν να δοκιμασω με αλλο δισκο αλλα λογω του οτι εχω ενα pc δεν ειναι ο,τι πιο ευκολο να περασω windows σε δισκο εκτος των 3 που χρησιμοποιω. Ελπιζω να καταφερω να το κανω με το συγκεκριμενο pc.

Μου κολλαει και στη mobo screen και μετα απο καποια λεπτα περναει στο detect.

Παντως λυστε μου μια απορια: Ειναι λογικο να βαρανε τα bios στην περιπτωση που φταιει ο δισκος;

Δημοσ.

Και τα error beeps λογικα ε;;; Αν κανω partition σε εναν απο τους δυο αλλους που χρησιμοποιω για αρχεια, ποσα gb θα χρειαστω να κοψω για windows xp χονδρικα;

Δημοσ.

2 short beeps = CMOS setting error , κανε reset bios / μπες στο bios και δες την ημερομηνια (μπορει η μπαταρια να εχει αδειασει) ...

Δημοσ.

Το πιο απλο που έχεις να κάνεις για να δείς εάν φταέι ο δίσκος η κάτι άλλο (σε ότι αφορά την εκίννηση) είναι απλα να αποσυνδεσεις τον δίσκο τελίως και να δείς αν ξανακολλάει στο ίδιο σημείο! Όσο για αυτο που λέει ο Lost1 υπάρχει μία λογική, αλλά, στις gigabyte εμφανίζει μήνυμα στο boot ότι η μπαταρία είναι άδεια και εκτός αυτού θα το είχες παρατηρίσει και μόνος σου αφού θα έχανε ημερομηνία/ώρα το σύστημα και κάθε φορά που θα ήθελες να ανοιξεις το pc θα σου έλεγε press F1 to continue. Θα σου πρότεινα σε πρώτη φάση, να βγάλεις ότι έχει πάνω το pc (όλα τα sata, ata, usb, pci) και να δοκιμάσεις να εκκινήσεις με live boot cd (ubuntu, pc-check etc), ώστε να εντοπίσεις το πρόβλημα και σε 2η φάση εάν μπαίνεις BIOS να κάνεις ενα firmware update την μητρική σου (ΠΡΟΣΟΧΗ!). Δοκίμασε και πες μας τα αποτελέσματα!

Δημοσ.

Οπως λεω κ στην αρχη εχω κανει ηδη reset κι απτο κουμπι κι απτην μπαταρια.

Λεω Βαλαντη πριν το update που ειναι λιγο επιφοβο μιας κ δεν το χω ξανακανει, να κανω ενα fixmbr το δισκο. Αντε να δουμε.....

Δημοσ.

Δοκιμασες αυτο που σου είπα τον να ξεκινήσεις καθόλου τον δίσκο πάνω; Αν ήταν θέμα fixboot kai fixmbr θα σου κολλουσε αργότερα πριν την εκιννηση των windows

(<br /> "<UIImage: 0x5a9ba0>",<br /> "<UIImage: 0x5a9b70>",<br /> "<UIImage: 0x5aa370>",<br /> "<UIImage: 0x5779b0>",<br /> "<UIImage: 0x59e9b0>",<br /> "<UIImage: 0x5a3350>",<br /> "<UIImage: 0x5a3550>",<br /> "<UIImage: 0x5a44f0>",<br /> "<UIImage: 0x5a45d0>",<br /> "<UIImage: 0x5a6410>",<br /> "<UIImage: 0x5a6b80>",<br /> "<UIImage: 0x5a3cd0>"<br />)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...