iant Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τέλος καλό όλα καλά!!! Μέχρι τώρα παίζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ΣΦΑΙΡΑΤΑ!! Ideos X5 + Aurora = ... άλλο κινητό!Πάω στους μηλαράδες να μετρηθούμε!!! Τα προβλήματα που είχα είχαν σχέση με την 2.3.5 (v526) και το recovery.imgΝα αναφέρω εδώ τα βήματα ή τελικά είμαι ο τελευταίος που έβαλε την Aurora; Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2013 από iant
harry_fyt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Να ρωτησω. Αν κανω root και βαλω ICS χανω την εγγυηση?
dancer_69 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Αν δεν έχεις official rom ναι, αλλά πριν το πας για service(σε περίπτωση που χρειαστεί) θα ξαναπεράσεις την official.
ootyposoo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά, μάλλον το IDEOS X5 μου το ημι-κατέστρεψα ... ή το κατέστρεψα εντελώς! Λοιπόν, κατέβασα το επίσημο 2.3.5 και όπως έλεγαν στο Huawei (dload στο sdcard) έκανα την αναβάθμιση.. Όλα φάνηκαν να πήγαν καλά ... Εκτός από το WiFi - ΔΕΝ λειτουργούσε .. Είπα, δεν βαριέσαι, αφού θα πάμε στο ICS!!! Ξεκινάω το root με SuperOneClick v2.3.3 - και μου κολλάει στο step #7!!! Μέτα από αρκετές προσπάθειες στο επόμενο restart άρχισε να μην μπαίνει καν στο 2.3.5!!! :!: Και στο pink screen δεν έβλεπε καν το κινητό (partitions) το PC !!! Κάποια στιγμή μπαίνει στο boot loader και από εκεί factory reset (έτσι δεν λέγεται; ) μπαίνει στο 2.3.5, αλλά πάλι με restart κολλάει ... Τι κάνω; Καμιά ιδέα; Απενεργοποιήσες το fast boot στις ρυθμίσεις? Αν όχι αυτό φταίει! Επισεις εισαι σιγουρος οτι εχεις το ΑΠΛΟ huawei ideos x5, και όχι το PRO, γιατί αυτό με το wifi που είπες είναι περίεργο δεν θα έπρεπε να σου έχει πρόβλημα το wifi!
dancer_69 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μάλλον άργησες λίγο, στην αρχή της σελίδας(post #31) γράφει ότι το έλυσε και έχει περάσει ήδη την Aurora.
iant Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Όχι, δεν είχε σχέση με αυτό! Πριν κάνω μεταβίβαση στο 2.3.5 έψαχνα για backup του IMEI από διάφορους τρόπους ο πιο εύκολος μου φάνηκεαυτός!Νομίζω με τον τρόπο αυτό περνούμε backup ΟΛΗ την συσκευή! Εφόσον τελείωσε είπα να ρίξω μια ματιά στα partitions του! (Ήμουν στο Linux)Μου φάνηκε περίεργο αυτό: sdb: sdb1 sdb2 sdb3 sdb4 < sdb5 sdb6 sdb7 sdb8 sdb9 sdb10 sdb11 sdb12 sdb13 sdb14 > Ανοίγω το GParted (Linux) και όντως είχε 14 partitions/spaces!!!!Με τσεκούρι τα κομμάτιασαν στο Huawei; Είχαν ΠΟΛΛΑ Unallocated space ανάμεσα!Δεν τα πείραξα. (Τελικά λένε πως π.χ. σε ένα από αυτά τα partition κρυπτογραφημένα κρατάει το IMEI, νομίζω στο 11) Ευτυχώς το partition για τα προγράμματα (600MB) ήταν η "προπαραλήγουσα" και το partition για τα δεδομένα (2GB, σχεδόν άδειο) ήταν η "λήγουσα", ανάμεσα "παραλήγουσα" ένα Unallocated space των 40 MB.Λοιπόν, μικραίνω την "λήγουσα" κατά 1000MB και μεγαλώνω την "προπαραλήγουσα" κατά 1000MB αφήνοντας ΑΚΡΙΒΩΣ 40 MB πάλι ανάμεσα Unallocated space και .... κάνω τον σταυρό μου και πατάω το APPLY !!Βγαίνεις από το pink-screen mode με αφαίρεση μπαταρίας! Ανοίγω το Χ5 και ... μπαίνει κανονικά με 1.5GB για τα προγράμματα πια! Όλα αυτά με την 2.2.1 - δούλευε κανονικά! Τα προβλήματα άρχισαν μόλις πήγα στην 2.3.5 - πιθανών δεν του αρέσει repartitioning. Με το που μπήκε η Aurora + Upadte 18 έστρωσε ... Επίσης δεν είχα πρόβλημα με το Site: http://www.cyanogenmod.org/">CyanogenMod 7 ...Υ.Γ. Στο "pink-screen mode" έβλεπε το Linux 5 partitions !!! Δηλαδή ΟΛΗ την εσωτερική μνήμη!
seita99 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Ειστε σιγουροι οτι δεν μπορω να κανω τα ιδια και στο pro? και αν ναι πειτε μου γιατι...........?! αφου ειναι τα ιδια σεδον!
harry_fyt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μα για το Pro εχει βγει επισημη αναβαθμιση. Δεν χρειαζεται να ακολουθησεις αυτην τη διαδικασια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=338359
TakisHuawei Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Καλησπερα παιδες.Ξερει κανενας ρε παιδια γιατι δε μπορω να κανω Root τ παλιο κιν Νομιζω πως φταιει και τ pc γτ οταν ξεκιναει να κανει την διεργασια κολλαει να πουμε τ ζητημα.Πως και γτ δν ξερω. Μηπως, λεω μηπως φταει το οτι ειναι 32Bit t pc.? Ας μου πει ενας ρε παιδες εαν ειναι μεσα
dancer_69 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Το κολλάει δε λέει και πολλά πράγματα. Δώσε περισσότερες πληροφορίες. Τι ρομ έχει, με πιο πρόγραμμα προσπαθείς να τη ρουτάρεις, τι μήνυμα/ατα σφάλματος σου βγάζει...
TakisHuawei Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 τ τρεχω με αυτο π λεει ο φιλος στον οδηγο της εγκαταστασης. Αυτο τ superoneclick αλλα τπτ μιλαμε. Εκει π κανω κανονικα στ κιν στον Dialer τ βηματα μετα στ pc που τ συνδεω τπτ. και περασα κιολα τον νεοτερο κοκκινοτριχη π λεει ο φιλος για να κανω τ root να φανταστεις.. οταν το ρουταρω μου βγαζει Killing ADB Server Starting ADB Server daemon not running...start now starting begins succesfully Αυτα λεει και μετα σταματαει να αποκρινεται. Οταν παω στο κιν δε γινεται τιποτα ομως..Τσαμπα τα διεγραψα ολα μ φαινεται
dancer_69 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Παρόμοιο πρόβλημα είχα συνήθως και εγώ. Δοκίμασε με αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2148058&highlight=doomlord Τρέξε το αρχείο run.bat(ή κάπως έτσι λέγεται), αν δεν πετύχει με την πρώτη δοκίμασε μερικές φορές. Αν δε μπορείς με τίποτα, θα πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα(σε μένα πετύχαινε πάντα με την πρώτη). Θα χρησιμοποιήσεις τα αρχεία από την παραπάνω εφαρμογή, αλλά ουσιαστικά θα τρέχεις τις εντολές μία μία. Είχα κάνει ένα σχετικό οδηγό εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1423422&highlight=manual+root
matilda Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Γεια σας παιδιά, προσπαθώ να βάλω το aurora στο κινητο μου x5 και κατάφερα να βάλω την έκδοση aurora 2.0 (σε άλλες εκδόσεις που δοκίμασα κολλάει στην έναρξη στο σήμα το αρχικο της huawei) το πρόβλημα που μου παρουσιάζει είναι άδεια μπαταρία (ενώ είναι πλήρως φορτισμένο) καθώς και μηνυμα connect your charger Δοκίμασα διαφορετικά καλωδια και δεν φορτίζει και αναβοσβήνει συνέχεια, ενώ αναγνωρίζει το usb στο PC. είναι false alarm του λειτουργικού. τι μπορώ να κάνω να το διορθώσω;;; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
JOHN ONLY Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Eαν κάνω root μετά πως μπορώ αν θέλω να το ξε-root-αρω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα