Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Εγκατάστασης Huawei Ideos X5(OXI TO PRO): Official 2.3.5, Root, ClockWorkMod, Android IceScreamSandwich!

ootyposoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ootyposoo

Στο βήμα για τοInstalling CWM:

Με το remount βρείτε από την λίστα το .cust_backup/image και κάντε το Mount σε R/W. ΟΚ το έκανα αλλά μετά που κάνω copy paste to αρχείο που κατέβασα?Γιατι δεν μπορώ να βρω που είναι το .cust_backup/image

Και έτσι όταν πάω να μπω στο ClockWorkMod δεν με βάζει και ανοίγει το menu backup ktl του android....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ootyposoo

Στο βήμα για τοInstalling CWM:

Με το remount βρείτε από την λίστα το .cust_backup/image και κάντε το Mount σε R/W. ΟΚ το έκανα αλλά μετά που κάνω copy paste to αρχείο που κατέβασα?Γιατι δεν μπορώ να βρω που είναι το .cust_backup/image

Και έτσι όταν πάω να μπω στο ClockWorkMod δεν με βάζει και ανοίγει το menu backup ktl του android....

Mε ποιο πρόγραμμα κανεις copy/paste?

Eπεισης το downgrade στην παλιοτερη εκδοση δεν ειναι εφικτο με καποιον official τρόπο δεν το εχω δοκημάσει και για αυτο δεν το συστηνω ουτε αναφέρω την διαδηκασία!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

φίλε μου έχω πρόβλημα με wifi και bluetooth.. το wifi δεν ανοίγει και το bluetooth κολλάει.. αν έχεις κάτι θα με βοηθούσες πολύ! κατά τα άλλα ο οδηγός σου πολύ καλός.!

φίλε μου έχω πρόβλημα με wifi και bluetooth.. το wifi δεν ανοίγει και το bluetooth κολλάει.. αν έχεις κάτι θα με βοηθούσες πολύ! κατά τα άλλα ο οδηγός σου πολύ καλός.!

Λοιπόν το πρόβλημα με το BT το έχουν πολλά άτομα που έχουν την έκδοση είναι στα unfixed bugs της ακόμα! Να σιγουρευτείς ο,τι έχεις την τελευταία διαθέσιμη ICS Aurora έκδοση εγκατεστημένη για λιγότερα bugs!

Αυτό με το WIFI είναι πρωτόγνωρο μιας και δεν το έχω ξανακούσει! Δοκίμασε να επανεγκαταστήσεις την ROM μέσω του ClockWorkMod Recovery έχοντας κάνει πριν όλα τα απαραίτητα wipes που αναφέρονται στον οδηγό! 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Πάντως εγώ που έχω το pro με 2.3.5 δοκίμασα τον οδηγό βήμα βήμα και δούλεψε μια χαρά. Έβαλα το aurora ics 3.1. Επειδή στον τίτλο γράφεις "όχι για το pro", όποιος ψήνεται να το δοκιμάσει παρόλα αυτά ας ξέρει ότι σε μένα έπαιξε κομπλέ.

• 5 μήνες μετά...

εστω και λιγο αργα απο οτι εχετε βαλει το κειμενο θα ηθελα να ρωτησω τωρα εχει βγει η aurora 5.0 για να βαλω αυτη τη rom χρειζεται ακριβως η ιδια διαδικασια η πρεπει να αλλαξω κατι ?? ευχαριστω πολυ !!

δεν καταλαβαινω τι κανουμε mount και ολα αυτα.ανοιγω το remount, βρισκω απο την λιστα το cust_backup και παταω στο mount.Μου γραφει success is mounted as RW.μετα τι κανω και ti ενοεις οτι κανουμε το image mount?

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα σε όλους..

Αντιμετωπίζω πρόβλημα στην εγκατάσταση του CWM.

Συγκεκριμένα, ενώ έχω κατεβάσει το "remount" και "ES Εξερεύνηση αρχείων", δεν μπορώ για κανέναν λόγο να κάνω τα βήματα 5 και 6 του οδηγού.. Στη λίστα βρίσκω τον κατάλογο "cust_backup" πατάω mount σε rw, μου λέει success, αλλά μετά δεν μπορώ να συνεχίσω με τίποτα στα επόμενα.. Δεν υπάρχει μεσα στο "/" κανένα cust_backup μονο cust και δεν ξερω τι γίνεται.

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει διότι τυγχάνω αρχάριος???

Πρέπει στον es να ενεργοποιήσεις από τις επιλογές του, τα root, mount root directory(ή κάπως έτσι) και εμφάνιση κρυφών αρχείων. Αν ψάξεις στις ρυθμίσεις του θα τα βρεις όλα.

Και μόλις βάλεις την custom recovery, να φλασάρεις το αρχείο που ξεκλειδώνει τη ροζ οθόνη.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1457490

Πρέπει στον es να ενεργοποιήσεις από τις επιλογές του, τα root, mount root directory(ή κάπως έτσι) και εμφάνιση κρυφών αρχείων. Αν ψάξεις στις ρυθμίσεις του θα τα βρεις όλα.

Και μόλις βάλεις την custom recovery, να φλασάρεις το αρχείο που ξεκλειδώνει τη ροζ οθόνη.

http://forum.xda-dev...d.php?t=1457490

Αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Το θέμα μου είναι ότι ενώ τα έχω τικάρει όλα όσα πρέπει απο το es για το root και εχω ενεργοποιήσει να μου τα δείχνει όλα, δεν μπορώ να βρώ πουθενά φάκελο ".cust_backup". Γι'αυτο δεν μπορώ να συνεχίσω....

Στον ΕS πρέπει να είναι τσεκαρισμένα:

Εξερευνητής Root

Προσάρτηση συστήματος

Ρυθμίσεις αρχείων ->

Εμφάνιση κρυφών αρχείων

Αφού αυτά είναι εντάξει βγαίνεις από τις ρυθμίσεις του και πατάς πάνω στο πρώτο εικονίδιο με το αστεράκι(Αγαπημένα)

Από το παράθυρο που εμφανίζεται πατάς στο 2ο εικονίδιο(Τηλέφωνο)

Ο φάκελος .cust_backup πρέπει να είναι ο πρώτος που εμφανίζεται.

Στον ΕS πρέπει να είναι τσεκαρισμένα:

Εξερευνητής Root

Προσάρτηση συστήματος

Ρυθμίσεις αρχείων ->

Εμφάνιση κρυφών αρχείων

Αφού αυτά είναι εντάξει βγαίνεις από τις ρυθμίσεις του και πατάς πάνω στο πρώτο εικονίδιο με το αστεράκι(Αγαπημένα)

Από το παράθυρο που εμφανίζεται πατάς στο 2ο εικονίδιο(Τηλέφωνο)

Ο φάκελος .cust_backup πρέπει να είναι ο πρώτος που εμφανίζεται.

Σ'ευχαριστώ πολύ! Τώρα το βλέπω!! :-D Δεν ειχα κανει εμφάνιση κρυφών αρχείων.... :mellow: :confused: :cry:

• 1 μήνα μετά...

Παιδιά, μάλλον το IDEOS X5 μου το ημι-κατέστρεψα ... ή το κατέστρεψα εντελώς!

Λοιπόν, κατέβασα το επίσημο 2.3.5 και όπως έλεγαν στο Huawei (dload στο sdcard) έκανα την αναβάθμιση..
Όλα φάνηκαν να πήγαν καλά ... Εκτός από το WiFi - ΔΕΝ λειτουργούσε ..
Είπα, δεν βαριέσαι, αφού θα πάμε στο ICS!!!

Ξεκινάω το root με SuperOneClick v2.3.3 - και μου κολλάει στο step #7!!!
Μέτα από αρκετές προσπάθειες στο επόμενο restart άρχισε να μην μπαίνει καν στο 2.3.5!!!  :cry::!:
Και στο pink screen δεν έβλεπε καν το κινητό (partitions) το PC !!!

Κάποια στιγμή μπαίνει στο boot loader και από εκεί factory reset (έτσι δεν λέγεται; ) μπαίνει στο 2.3.5,
αλλά πάλι με restart κολλάει ...

Τι κάνω; Καμιά ιδέα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...