alex85 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Cabin Fever απο εμενα. Το πρωτο. δε το ξερω,παντως το τρειλερ μαρεσει.θα το παρω φιλε μου.πως να το ζητησω¨?στα ελληνικα η στα αγγλικα?
kostas_dr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Cabin Fever είναι ο τίτλος. Δεν έχουν βγάλει ελληνικό. Θα σου αρέσει πολύ και το The Cabin in the Woods σε σενάριο του Joss Wheddon, αλλά νομίζω δεν έχει βγει ακόμα ούτε στον κινηματογράφο. Έχε το υπόψη σου. Κοίτα το τρέϊλερ και πες μου.
alex85 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Cabin Fever είναι ο τίτλος. Δεν έχουν βγάλει ελληνικό. Θα σου αρέσει πολύ και το The Cabin in the Woods σε σενάριο του Joss Wheddon, αλλά νομίζω δεν έχει βγει ακόμα ούτε στον κινηματογράφο. Έχε το υπόψη σου. Κοίτα το τρέϊλερ και πες μου. κιαυτο φενεται πολυ καλο ειλικρινα
haris013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 ωραια τα θριλλερακια που προτεινετε!μπορειτε να μου προτεινεται και μενα κανα καλο σε στυλ η ενατη πυλη(ετσι με δεμονες κλπ)
alex85 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 ωραια τα θριλλερακια που προτεινετε!μπορειτε να μου προτεινεται και μενα κανα καλο σε στυλ η ενατη πυλη(ετσι με δεμονες κλπ) παρε τα δρακουλας 1-2-3 η ο εξορκισμος τησ αμιλις ροουζ.η τελευταια κραυγη ειναι πολυ ωραιο.
kostas_dr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 κιαυτο φενεται πολυ καλο ειλικρινα Να δούμε πότε θα βγει όμως. Ελπίζω να μην αργήσει. Τα Jeepers Creepers τα έχεις υπ' όψη σου; Είναι 2 horror ταινίες.
alex85 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Να δούμε πότε θα βγει όμως. Ελπίζω να μην αργήσει. Τα Jeepers Creepers τα έχεις υπ' όψη σου; Είναι 2 horror ταινίες. καλε παιδια χιλια συγνωμη αν σας ζαλισω κανενα αλλο θριλερ τρομου με κυγητο ξερετε?παντως η υπερενταση μαρεσε και εχτες ειδα το cabin fever ωραιο ηταν αλλα δε θα το ηθελα ετσι ακριβως .γιατι δεν ειχε καποιον που να τους κυνηγαει.παραδειγμα καποιον δολοφονο .απλα υπηρχε μονο μια αρρωστεια που τους μολυνε ολους.ευχαριστω σε αυτους που μου το προτειναν καλο ηταν αλλα σας ειπα τι ακριβως ψαχνω.και χιλια συγνωμη αν σας βαζω δυσκολα,και χιλια ευχαριστω που με βοηθατε.να σται καλα.θα περιμενω γνωμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα