Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες!!! εχς ενα προβλημα με την οθονη του φορητου υπολογιστη μου..

μου εχει βγαλει κατι πρασινες και μωβ γραμμες και λεει πως δεν εχω εγγαταστησει

τους σωστους Drivers....Ετσι λοιπον εκανα αυτοματη αναζητηση στην ιστοσελιδα

την Nvidia και μου βρεικε ποιον ακριβως οδηγο εγγαταστασης χρειαζομαι...αφου τον

κατεωασω τον ανοιγω για να τον κανω εγγατασταση και μου λεει πως δεν βρεικε το

συγκεκριμενο υλικο (δηλαδη την καρτα γραφηκων) για να γινει η εγκατασταση...σας

παρακαλω εαν μπορειτε βοηθηστε με το συντομοτερο δυνατον....

Ευχαριστω εκ των προτερων...

Δημοσ.

Ποιο λάπτοπ έχεις;

Άμα έχεις καμιά φωτογραφία του τι σου βγάζει καλό θα ήταν. Μπορείς να βρεις και σχετικές απο google άμα δεν έχει μηχανή,

Δημοσ.

Έχεις αυτό το λάπτοπ δηλαδή: Link

Απο οτι βλέπω έχει κάρτα γραφικών 8400 σωστά;

Αυτές καίγονται... Είχε θέμα η σειρά...

Το έχεις καθαρίσει το λάπτοπ ποτέ; Οι γραμμές αυτές είναι πάντα εκεί σταθερές ή αυξάνονται σιγά σιγά;

Δημοσ.

Ναι αυτο ειναι το λαπτοπ και ναι το εχω καθαρησει πολλες φορες....

Οι γραμμες δεν αυξανοντε ... πριν καμια δεκαρια μερουλες το ανοιξα και εσφηξα

οτι ηταν χαλαρο μεσα(π.χ. οι βιδες) και η οθονη ηταν τζαμι...

Δημοσ.

To οτι δεν βλέπει την κάρτα γραφικών για να της περάσει τους Drivers σημαίνει οτι έχει ψηθεί...

Θα έλεγα να βγάλεις την ψήκτρα και να ξαναβάλεις πάστα μπας και δεν έχει πατήσει καλά... Μπας και στρώσει...

Στην διαχείριση συσκευών τι λέει; Έχει δει κάρτα γραφικών;

Δημοσ.

Όταν ψηθεί αυτό γράφει :(

Ήταν θέμα χρόνου για αυτήν την κάρτα... Δυστυχώς...

Τώρα μόνο καθάρισμα και αλλαγή πάστας μπας και την δει αλλά με αυτήν την κάρτα γραφικών μην έχεις πολλές ελπίδες..

Για δοκίμασε drivers απο την εταιρία του λάπτοπ μπας και τους άλλου δεν τους θέλει και έχεις πρόβλημα καλωδίου... Βέβαια δεν το βλέπω να τους περνάει οτι και να κάνεις αλλά δεν χάνεις τίποτα...

Η κάρτα γραφικών είναι ενσωματωμένη στην μητρική; Δηλαδή, δεν είναι αποσπόμενη σε κάποια άλλη κάρτα ε;

Heatgun έχεις; :P

Δημοσ.

Άμα έχεις εγγύηση το πας εκεί.

Άμα δεν έχεις όμως άμα σκέφτεσαι για επισκευή έχε υπόψιν οτι υπάρχουν 3 τρόποι. Ο ένας είναι reflow, θα σου πάρουν κανένα 100ρικο και σε 6 μήνες max (1 μέρα min) θα χαλάσει πάλι. Δεν στο προτείνω...

Μετά μπορείς να κάνεις reballing, η κάρτα θα είναι σαν καινούργια και θεωρητικά δεν θα έχεις πρόβλημα ξανά μιας και οι κολλήσεις θα είναι με καλάι που δεν έχει θέμα όπως έχει αυτό που έχεις τώρα απάνω. Βέβαια σε αυτόν τον τρόπο πρέπει να είσαι σίγουρος οτι όντως κάνει reballing ο άλλος και όχι reflow το οποίο βαφτίζει reballing. Αυτό πάει πάνω απο 100ρικο (150;) και θέλει πολύ ψάξιμο να βρεις μαγαζί να το κάνει.

Μετά υπάρχει και η αλλαγή μητρικής, καινούργια πάνω απο 150 σίγουρα αλλά για τόσο παλιό λάπτοπ δεν ξέρω αμα θα βρεις και άμα θα αξίζει.

Μετά τέλος υπάρχει και η λύση του heatgun ή του φούρνου που στην ουσία reflow είναι απλά το κάνεις μόνος σου, μπορεί να σου μείνει τελείως το λάπτοπ στο χέρι ή να δουλέψει για όσο θα δούλευε και με reflow.

Διαλέγεις και παίρνεις...

Δημοσ.

Σε αντιστοιχο laptop Vaio VGN-SZ71MN/B με την 8400 που κλασσικα καηκε,απλα γυρισα το διακοπτακι σε stamina αντι speed και χρησιμοποιει την ενσωματομενη καρτα.τουλαχιστον για ιντερνετ ειναι καλος πλεον και τα υπολοιπα.ετσι και αλλιως και με την 8400 επανω δεν ηταν για κατι αλλο.γνωμη μου,μην δωσεις εφτα για να το φτιαξεις.γυρνα το στην ενσωματομενη και χρησιμοποιησε το.

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...